Zaloguj się

View Full Version : Powitania/Po?egnania - komentowanie tematów

silver ghostek
13-07-2009, 20:08
Moja propozycja polega na przywróceniu możliwości komentowania powitań/pożegnań graczy. Każdy moderator miałby prawo moderowania tym podforum. Tematy w których słowami przeważającymi będą słowa "wypierdalaj, spierdalaj" itd. byłyby zamykane, a osoby, które wypowiadałyby się w sposób nieodpowiedni, zostałyby nagradzanie warnami lub od razu banem. Wiele osób wie, że na forum została wprowadzona konieczność aktywowania konta przez moderatora, więc ilość bluzgów byłaby mniejsza.

Dołączam sonde.

Tre Cool
13-07-2009, 20:09
Nie bez powodu usunęli możliwość komentowania. Nie. Jak chcesz sobie popłakać po koledze, to na pw.

Sado
13-07-2009, 20:11
Jestem na tak !
Po prostu - tak !
Nie wiem czemu wyłączyli coś z powodu noobków piszących "spier*alaj" ;<

Ktoś II
13-07-2009, 20:12
Jestem na nie.
Jeśli ktoś zakłada temat 'Baj Baj APO' to uświadamia nam, że odchodzi i to powinno wystarczyć.
Dzięki idiotą, którzy się bluzgali, nie można się tam wypowiadać :]

Rószofy Ócher
13-07-2009, 20:13
Ja jestem na tak.
Można by było też tak zrobić że by była możliwość zablokowania postów przez autora tak owego powitania/pożegnania.
Ale ewidentnie dobra propozycja.

Quiet v 2.0
13-07-2009, 20:15
Jestem na nie. Wyłączyli to, bo większość tematów to był spam "ty psie, spierdalaj, jebny noobie" i jeszcze gorsze.

Niech nie włączają.

Psyhol
13-07-2009, 20:16
Jestem na nie poniewaz jesli ktos odchodzi z serv to jego decyzja to po co ktos ma ja komentowac pozytywnie i negatywnie ? lepiej niech zostanie tak jak teraz.

Bondi
13-07-2009, 20:38
Zdecydowanie tak! Mnie dziś krew zalała jest założyłeś temat, że odchodzisz z apo, a ja nie mogłem go skomentować >,<

Emo
13-07-2009, 21:23
@up
Ewentualnie można skorzystać w PW w celu "GL w RL, albo Spier..."

@Topic
Nie. Gdyby ludzie z forum wypowiadali się w tym dziale kulturalnie to możliwość komentowania nie byłaby zamknięta. Wątpię żeby ludzi coś oświeciło i przestali nagle pisać w pożegnaniach "spier... psie" itp. Myślę, że byłby taki sam spam jak kiedyś. Poza tym zawsze można się posłużyć PW jeśli chce się życzyć powodzenia w prawdziwym życiu, czy też w grze.

James Bond
13-07-2009, 21:25
Moim zdaniem usunąć to bo ludzie wstawiaja tematy odchodze w działach SSY itp. nie ma sensu

Leonidas Waleczny xD
13-07-2009, 21:31
Jestem na NIE !!!!

Wiem, że chcesz sobie powyzywać no ale masz od tego gg, skype Itd. ....

Zaznaczyłem Wypierd.alaj! bo dla mnie temat bez sensu ; )

.Bart.
13-07-2009, 21:33
Ja też jestem na nie, jak by się nie bluzgali to by nie wprowadzali zakazu. Moderatorzy nie ogarniają swoich działów to po co im kolejny do pilnowania?

kiedyś takie tematy: http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=52899 były usuwane po paru minutach od założenia. Teraz minęło prawie 7h i nadal nikt tego nie usunął, założyciel tematu powinien dostać za takie coś warna, a pewnie nawet ostrzeżenia nie dostanie. Nie piszcie, że nikogo z ekipy w tych godzinach nie było, bo to jest śmieszne.

Krsix
13-07-2009, 22:48
Jestem na NIE, a dlaczego??? Ponieważ gdy ludzie piszą że obchodzą od razu są komenty ,,ty psie, nóbie walony, ssij cip*o" itd itp

Selrien
13-07-2009, 23:02
Jestem na NIE.
Dlaczego?
Po co spam od noobów?
Moderatorzy nie dają sobie rady z Tymi dzialmi co mają to po co im kolejny?;/

`FilipeK <3
14-07-2009, 11:39
Jestem na tak. :)
Wolny kraj , ruszy Cie to , ze ktos do Ciebie psie napisze? aff.
Niech sie dzieciak napina..

Maślanka
14-07-2009, 12:57
Jestem na nie. Nie wiem po co ta 3 opcja w sondzie ale ją zaznaczyłem :o . Myślisz, że jak będą warny za to itd. to nie będzie wyzwisk? Jak chcesz się z kimś pożegnać to pisz na pw. a nie ktoś nieznajomy odejdzie a ty nabijasz posty na jego odejściu.

Crayon
14-07-2009, 13:25
Zaznaczyłem drugą opcję w ankiecie. Czyli że pomysł mi się nie podoba.
W czasach Prywatnych Wiadomości i GG można pożegnać się z użytkownikiem. Imo ten dział jest po to, żeby zostawić jakąś cegiełkę po sobie. Ku pamięci ; )

Spaślak
14-07-2009, 13:31
Jest to na prawdę zbyteczne, były tam tylko bluzgi w stronę innych i nic więcej, chociaż niektóre komentarze były miłe to jestem na NIE.

Marcin <3
14-07-2009, 14:02
nie, bo byly tam tylko wyzwiska.

Pampalini
14-07-2009, 15:31
Przydzielenie moderatora do powitania/pozegnania .. i wlaczyc pisanie postów .. co z tego że bluzgi by były .. było by za co banować / warmować więc jestem na tak.

Sir Tom'ek
14-07-2009, 15:49
Ja był bym za tym zeby przywrucili to :D:D.....

Myst
14-07-2009, 17:58
Jestem na tak ,ale za bluzgi w tych tematach odrazu warn itp