Zaloguj się

View Full Version : Z?odziej

Piken
15-07-2009, 09:23
Witam. Szukałem osoby, która wymieni się CArrow za Pacca, no i jedna się znalazła. Niestety po otrzymaniu kodu koleś od razu zniknął, a potem się wywijał że dopiero konto kupił, że żadnego pacca nie brał, itd...
C Arrow mi wcześniej pokazał...

Zobaczcie sami:

http://www.speedyshare.com/301703654.html

Jest szansa na ukaranie go, czy zaraz napiszecie tysiącpięscetsto postów jaki jestem n00b ? :confused:

Precision
15-07-2009, 09:27
Szansy na ukaranie raczej nie ma, nie ufaj ludziom. Nie ma sensu, ja już sie przekonałem. Kumpel dobry mnie owalił..

Ps: 5 - Game Master/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za wszelkie transakcje dokonywane przez graczy. Gracz nie może prosić o pomoc w przypadku oszustwa.

Old Dzolo/Seba :)
15-07-2009, 09:45
5 - Game Master/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za wszelkie transakcje dokonywane przez graczy. Gracz nie może prosić o pomoc w przypadku oszustwa.

Po prostu dałeś się wyjebać ;) Nie zostanie zbanowany, bo to Twoja wina, że dałeś mu ten kod. On po prostu wykorzystał okazję :)

Piken
15-07-2009, 10:02
Właściwie to załatwiam to za kolegę, bo on ma problemy z internetem, a chciał się dowiedzieć jak sprawa wygląda.

Dzięki za odpowiedź.

Niszczyciel
16-07-2009, 16:26
Myślę, że to tylko i wyłącznie twoja wina. Pragnę dodać, że takie transakcje wykonujesz na własna rękę! Na przyszłość radze zachować więcej rozumu, i po postu nie dać się okłamać;).

Gonzalo
16-07-2009, 16:33
Bana nie dostanie bo :

5 - Game Master/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za wszelkie transakcje dokonywane przez graczy. Gracz nie może prosić o pomoc w przypadku oszustwa.

Tak na przyszłość nie dawaj sie oszukać . Tyle .

^Pimpek^
16-07-2009, 16:58
Witam. Szukałem osoby, która wymieni się CArrow za Pacca, no i jedna się znalazła. Niestety po otrzymaniu kodu koleś od razu zniknął, a potem się wywijał że dopiero konto kupił, że żadnego pacca nie brał, itd...
C Arrow mi wcześniej pokazał...

Zobaczcie sami:

http://www.speedyshare.com/301703654.html

Jest szansa na ukaranie go, czy zaraz napiszecie tysiącpięscetsto postów jaki jestem n00b ? :confused:

***** naucz się wrzucać filmiki na youtube/wrzuta.pl Albo daj skana lolu.

[.l.]Korupcjonista
16-07-2009, 17:29
Dlaczego ten filmik jest kręcony jako .avi??