PDA

View Full Version : Co planujesz zag?osuj ! (wszystkie serwery no prefix)

Show 2.9.1
15-07-2009, 11:52
Chciałem zrobić sondę aby wiedzieć co zamierzacie w przyszłości dotyczącej APO a mianowicie ^^ w głosowaniu ( Chodzi o wszystki serwery ale musi być prefix ; / zal jak by nie mogło byc opcji "ogólne" Dotycząca 3 serwerów !

Show 2.9.1
15-07-2009, 11:56
Utworzyłem ta ankiete ponieważ Chciałbym pokazać opinie nasza dla Gm'ów co złego a co dobrego dzieje sie na serwerze / I czy apo Czeka kryzys ( Byc może Czy grozi nam upadek ; < minimalna liczba graczy .. )

Sam zagłosowałem na 1 punkt dlaczego ? Bo nie chcem grac w 10 osób na serwie bezsensownie sam expiac na 8.42 a na 7.6 grac z botami sa atrakcyjniejsze serwery z dobra balansacja profesji Tutorami Kturzy dostarczaja Gmowi Raporty / Dowaody na używanie Cave ban nie trwa tyle co mały odpoczynek ale tyle ile zasłużona kara ! / Trzyma mnie porostu to ze Gram na Apo juz 3 latka i głupio mi odejsc ...

PS : Meen chodzi mi o najbladsza przyszłość a nie ze dojrzejesz założysz rodzinę i nie bebesz mniam już czasu ; o
Chodzi mi porostu o te słowa krytyki jakie 90% z nas pokazuje na innych postach aby je dokładnie z Glosowaniem i Uzasadnieniem lub propozycjami. Poprostu to Oznajmili Moderatorom i Gm'om

Meen
15-07-2009, 11:56
... bo każdy musi kiedyś odejść. Przecież nikt nie będzie całe życie grał w tibię...

Robciq
15-07-2009, 12:00
Tak. Teraz już lepiej. Wiadomo o co chodzi. Tylko że temat bardziej pasuje do "Inne" niż tu.

#top
Opuściłem serwer ale moge na niego wrócić pod warunkiem że
a)będzie więcej adminów/tutorów online na serwerze = mniej botów
b)admini przestaną olewać serwer i zaczną dawac delete za x banów
c)ogólnie jak ekipa serwera się weźmie do roboty.

Quiet v 2.0
15-07-2009, 12:00
Na serwer już nie wrócę ponieważ ... to nie ma sensu. Wszędzie boty, więc po co grać? Niewiele osób z rankingu zasługuje na swoje miejsce.

Marcin <3
15-07-2009, 12:02
nie wroce, dawno odszedlem wszedzie nooby, lizusy itp.

Emo
15-07-2009, 12:04
Zaznaczam "Na serwer już nie wrócę". Ostatni raz grałem na APO jakieś ponad pół roku może nawet rok temu. Nie wrócę ponieważ nie mam żadnej postaci. Grać od nowa nie zamierzam, ponieważ i tak zanim będę coś znaczył (czyt. wbiję jakiś większy lvl) to APO już nie będzie, albo będą już 3k lvle... Gra od nowa nie ma tu najmniejszego sensu. Poza tym staram się izolować od Tibii i do niej nie wracać i tak już wystarczająco dużo czasu zmarnowałem na tą grę.

Dejtukmajsan
15-07-2009, 12:04
Nie gram odkąd wprowadzono pacc za sms i dwoch nowych gmow .

Takarji
15-07-2009, 12:09
Tak raczej zamierzam opuścić server ale jak wbije 1 k lvl :)

Wujek Margoth
15-07-2009, 12:14
Z serwera ode szlem lecz zostałem na forum jestem w stanie wrócić kiedy...
na serverach administracja byłaby bardziej osiągalna + na każdym z serverów np 4 tutorów działających na zmiany, np. po 2,5h. Myśl, że to nie było by trudne do zrobienia. Wystarczy pogrzebać w ludziachna forum ipopatrzeć kto jestnormalny ikomu można zaufać : )