PDA

View Full Version : Lost Girl?

RayKion
15-07-2009, 11:59
czesc, co to ma byc ze lost girl dostal moderatora? To juz jest jak lapanka, bierzesz mortis byle kogo juz na to stanowisko, a tak daleko nie zajdziesz. Jak dla mnie lost girl jest poziomu grulixa, tonego czy tam sopranisa, nie wiem co ty w nim widzisz, moze ci dal fotki jakiejs laski bez stanika i mu dales, bo to jego niby, nie? ogarnij sie czlowieku. : /

Dejtukmajsan
15-07-2009, 12:02
Dała 1k złotych mortisowi no to ma modka .
@edit
KRAJON NA PREZYDENTA
@EDIT 2

Taki Dylus się stara, robi fansite,jest miły, ma wysoką kulturę osobistą,
Dyluś to sukinsyn ktory mysli ze jak zrobi cennik i troche poliże dupe to odrazu jest niewiadomo kim

Meen
15-07-2009, 12:02
Tyle osób może dostać moderatora np. Crayon. Ale ona znikąd dostaje moda za nic?

.:Speed Fireman:.
15-07-2009, 12:03
Chyba logiczne,że dostała moderatora dlatego, że zna Mc Macka...
To już się robi żałośne! Taki Dylus się stara, robi fansite,jest miły, ma wysoką kulturę osobistą, a tylko może o tej posadzie pomarzyć...
Jeżeli wybieracie moderatora to róbcie to pożądnie...

Emo
15-07-2009, 12:09
Rozumiem, że nikt nie raczył nas o tym powiadomić? Pewnie będzie podobnie, jak z Muflonem...

@E:

Dobre lizanie dupy nie jest złe.
Dlaczego każdy kto stara się w jakiś sposób przyczynić, lub pomóc od razu liże dupę?! Moim zdaniem ewidentne lizanie dupy, a staranie się i pomoc to zupełnie co innego. Odnoszę wrażenie, że Ty wszystko wkładasz do tego samego worka.

Ja pierdole
Widzę, że po zabraniu moda powracasz do korzeni:p

@BTW
Guest nie ma już moda?

⊕ Cineczeq ⊕
15-07-2009, 12:10

RayKion
15-07-2009, 12:18
Tak samo jak dyluś, tylko że maciek nie lubi chłopców, to wybrał dziewczynkę : (

udawana dziewczynke. :< .................................................. .........

Spaślak
15-07-2009, 12:24
Ja pierdole, na wszystkich którzy się wybiją wyżej niż wy najeżdżacie?
Jesteście żałośni, na prawdę... Dajcie Jej chociaż się wykazać, a nie od razu skreślacie, tak btw. ogarnijcie się bo za te głupie teksty polecą tutaj warny :>

Co do Lost Girl, zdziwiło mnie to, że dostała moda, ale mam nadzieję że będzie wszystko dobrze robiła, bo to przecież jest najważniejsze.

@edit
Zazdrość, to jest to...
Nie wasze forum więc co was to obchodzi kto ma moda... Mortiis jej dał tą posadę widocznie miał jakieś powody, i nie chodzi tutaj o to że ktoś ma xxx postów czy robi głupie fansite które można zrobić w 30 minut... Ale o zaufanie.

@edit2
Mam taką range na forum za to że pomagam Mortiisowi.

RayKion
15-07-2009, 12:26
no, jakby to bylo najwazniejsze to by 100% nie dostala moda.

ej co to jest helper?

Taki se pazdzioszek
15-07-2009, 12:28
Nie obchodzi mnie kto ma moda. Ważne żebym nie dostawał niesłusznych warnów. Życzę Jej powodzenia. :p

Osecik
15-07-2009, 12:30
Skad wiecie moze jest na okres probny.... Odrazu musicie jechac po kim nawet nie dajac mu szansy na wykazanie sie co potrafi -.-
Mysle ze bedzie dobrze sprawowala ta funkcje.
Pozdro

Rószofy Ócher
15-07-2009, 12:32
Lost Girl jest normalną osobą na tym forum, więc można dać jej szanse. Wy od razu zakładacie że będzie złaaa i w ogóle... Ogarnijcie się, każdemu trzeba dać szanse, nawet Muflon ją dostał >.> xd
Nic jeszcze nie zrobiła a wy już płaczecie. Życzę jej żeby nie trafiała w dyskusje z takimi jak autor tego tematu.
Dziękuje, dobranoc.

RayKion
15-07-2009, 12:33
oj, on wie zeby sie w dyskusje ze mna nie wplatywal bo by polegl odrazu. : /

MerUnia
15-07-2009, 12:44
No juz ***** jak sie helper wypowiadzial, to kazdy teraz, dajcie sie wykazac, a wczeniej na nia najaezdzali..

co ona zrobila dla serwa/forum ? - chuja, a inni robia wiecej niz ona i nawet pomarzyc o tym nie moga, tak jak ktos powiedzial, poakzala cycki i dali jej moda ;0

Dejtukmajsan
15-07-2009, 12:59
Po za tym so bie nie da ra dy z in ne go po wo du. Jej nick, za gu bio na dziew czyn ka. lololol nie da se rady na 1000%

silver ghostek
15-07-2009, 13:05
Zazdrosc ze to nie wy macie zielony nick? :o
Co do tego dylusia to co z tego ze zrobil fansite? Kazdy glupi co ma czas potrafilby to zrobic...

.Bart.
15-07-2009, 13:05
Dyluś to sukinsyn ktory mysli ze jak zrobi cennik i troche poliże dupe to odrazu jest niewiadomo kim
niektórzy użytkownicy są śmieszni sami z siebie, ale niestety są też tacy którzy na siłę próbują być smieszni. ty należysz do tych drugich :(

co ona zrobila dla serwa/forum ? - chuja
true. po prostu Mc Maciek ją polecił i dostał/a(?) moda, chociaż na forum wchodzi pewnie raz na tydzień i będzie tak jak z nixonem. Miał pilnować forum i co? ON PRZECIEŻ SIEDZI AŻ 1H DZIENNIE! większość użytkowników którzy już tu nie grają siedzą o wiele więcej od niego..

a tak na marginesie wybranie jej na moda to trochę niesprawiedliwe ze strony administracji, ale to ich wybór i nie skreślajcie jej tak od razu.

>Sem.pacz<
15-07-2009, 13:08
Lost girl jest chyba normalna osoba na tym glupim forum apo

Jak dla mnie lost girl jest poziomu grulixa, tonego czy tam sopranisa
to wypierdalaj jebany leszczu , dla mnie ty jestes ponizej ich poziomu

Neutralny Come Back
15-07-2009, 13:09
#Topic
Nie mam zastrzeżeń co do Lost Girl nie zamieniłem z tą dziewczyną ani jednego zdania odkąd tu gram, nie mnie oceniać jaka Ona jest, mam nadzieję, że będzie sobie radziła na tak wysokim stanowisku i sprosta obowiązkom, które jej nałożono.

Co do Lost Girl, zdziwiło mnie to, że dostała moda, ale mam nadzieję że będzie wszystko dobrze robiła, bo to przecież jest najważniejsze.

Uwierz, że wszystkich o wiele bardziej zdziwiło to, że ty masz tutaj moderatora,
bo dostałeś go za 'nic' a za pucowanie się Kamilowi dzień w dzień na gadu po parę godzin nie powinno mieć wpływu na twoją karierę forumową, jesteś niekulturalny - dostałeś posadę nagle się zmieniłeś pod wpływem koloru loginu, niektórzy tutaj starają się długimi latam na forum a o moderatorze dla nich ani widu ani słychu, może w końcu Kamil to dostrzeże.

Pozdrawiam,
Neutralny Come Back

Tre Cool
15-07-2009, 13:15
Ma tylko 3 działy, więc w czym problem?

Sir Tom'ek
15-07-2009, 13:30
Pewnie zasłuzyła to dostała.... W sumie 1 modek wiecej to sie przyda bo burdel tu jest...

Tettii
15-07-2009, 13:37
@RayKion
Ale jesteś zjebany to aż mi sie ciebie żal robi. Normalna osoba, do tego jedna z nielicznych dziewczyn (chyba bardziej opanowanych od większości panów tutaj) na apo dostała moderatora. Może sprawdzi się na tym stanowisku i nie wypieprzą jej po tygodniu~ jak Muflona? Nie znasz jej więc po co oceniasz? Jeszcze ta napinka w rozmowie z Sempaczem.. Pozdrawiam cię serdecznie oraz zapraszam do jakiegokolwiek psychologa z prośbą o porady dla upośledzonych emocjonalnie dzieci. :-)
@topic
Moderator jak moderator. Nie pozostaje mi powiedzieć nic innego jak powodzenia. :)

@down
Powiadasz że jesteś ode mnie 2x starszy? Hmm.. wiek nie gra tutaj roli, ważne jest to, że zachowujesz się jak dziecko. Wnioskując po tym co napisałeś wyżej/niżej zastanawiałbym się nad tym kto z nas musi się do niego (psychologa) udać. To że czasami staram się pisać mądrze (nie zawsze wychodzi!:D) to nie znaczy, że od razu chce dostać moderatora. Zielony nick nie świadczy o tym czy ktoś jest mądry czy głupi, a jedynie o tym, że może karać użytkowników za złe występki na forum (ja to tak rozumiem, nie wiem jak ty). Nie liżę jej dupy bo nie mam po co, a z resztą nawet nie wiem co rozumiesz przez to sformułowanie...

@Quiet v 2.0
Mnie nie obchodzi ile on napomagał i ile ja pomagałem. Ważne jest to że stracił moderatora i musimy się tego trzymać. To, że naopowiadał ci bajek na gg nie znaczy że musisz je rozpowiadać wszystkim i mówic jak ty wszystko wiesz.. Jak to się w ogóle tyczy do tego tematu? Gdyby go nie wywalili to nadal byłby zielony. 3m się.

edit jeszcze raz Quiet v 2.0
Możesz mieć te informacje od kogo chcesz, to wyżej to była luźna podpucha.. Nieważne kto ci to powiedział, ja wiem swoje i ty wiesz swoje - nie możesz spojrzeć na to obiektywnie? Tylko zawsze ze strony 'jest moim kolegą i to jemu uwierzę' ? Chłopie, gdyby on zachowywał się normalnie, był godny tego stanowiska to chyba nadal by je posiadał? Ale ty jesteś nierozumny..

H5N1
15-07-2009, 14:12
Lost Girl jest fajna :)
Nie widzę w tym nic dziwnego, że dostała moderatora.
Uważam, że Mortiis jest poważnym człowiekiem i nikomu niczego nie daje
tylko i wyłącznie za tzw. "lizanie dupy".
Cieszę się jej szczęściem :) i życzę powodzenia na nowym stanowisku :P

@Muflon
O.o Dlaczego obniżyli Cię rangą?
Z moderatora na helpera :/
No cóż przynajmniej masz fajny napis pod nickiem :)

Quiet v 2.0
15-07-2009, 14:15
Może sprawdzi się na tym stanowisku i nie wypieprzą jej po tygodniu~ jak Muflona?

Nic nie wiecie o Muflonie. Mortiis zabrał mu moda tylko dlatego, że spamiliście na forum jaki on zły i w ogóle, a nikt z was nie zauważał, że dobrze pracował. Zobacz na dział pomoc. Ty nawet połowy przez cały okres bycia na forum nie zrobiłeś, co on przez okres bycia modem.

Co was to obchodzi co było kiedyś? Zobaczcie jak jest w rządzie. Ciągle tylko burdel bo każdy każdego oskarża o to, że był agentem. Co z tego, że był? Teraz jest teraz, przez takie coś tylko robicie burdel na forum!

@top: niech dobrze pracuje i będzie git.

@Tettii: tak się składa, że te informacje wiem nie od Muflona tylko od innego moderatora tego forum, więc się nie odzywaj.

H5N1
15-07-2009, 14:32
Lost Girl nie liże nikomu dupy...
Ale ktoś inny liże jej^^
Zobaczcie sami rozmowa z pewnym użytkownikiem:
http://i31.tinypic.com/sdeaev.jpg

Meen
15-07-2009, 14:49
Nic nie wiecie o Muflonie. Mortiis zabrał mu moda tylko dlatego, że spamiliście na forum jaki on zły i w ogóle, a nikt z was nie zauważał, że dobrze pracował. Zobacz na dział pomoc. Ty nawet połowy przez cały okres bycia na forum nie zrobiłeś, co on przez okres bycia modem.

On miał moda więc pomagał. Po co pomagać jak nic z tego się nie ma? Jeszcze na tym forum...

@Tettii: tak się składa, że te informacje wiem nie od Muflona tylko od innego moderatora tego forum, więc się nie odzywaj.

Swój broni swojego :)

@topic
Pozdrawiam wszystkich. Nie trzeba tutaj się w ogóle starać, tak jak w rządzie. Trzeba mieć plecy!

PRZECZYTAJCIE TEN ARTYKUŁ

"Kopacz dała pracę, bo zna rodziców"

http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/kopacz-zatrudnia-piotrowskiego-bo-zna-jego-rodzico_102075.html

Tak jak na tym forum, znasz = dostaniesz :D

Neutralny Come Back
15-07-2009, 15:01

Quiet nic nigdy do Ciebie nie miałem i mieć nie będę ; ) bo Cię nie znam,
ale proszę nie pisz bzdur jeżeli nie znasz faktów ! i nie wiesz jak było,
uwierz, że nie zabrali mu moderatora za to, że ludzie spamowali jaki to on jest zły.

Muflon przegiął pałę, zdradził tajemnice servera (kto ma wiedzieć jaką ten wie, reszta nie musi) i poleciał z posady, proste ?

tak się składa, że te informacje wiem nie od Muflona tylko od innego moderatora tego forum, więc się nie odzywaj.

Reszta moderatorów choya wie na ten temat więc jakim prawem w ogóle Ci coś pisali ?

Pozdrawiam,
Neutralny Come Back.

Diabolix
15-07-2009, 15:09
Ja pierdole, na wszystkich którzy się wybiją wyżej niż wy najeżdżacie?
Jesteście żałośni, na prawdę... Dajcie Jej chociaż się wykazać, a nie od razu skreślacie, tak btw. ogarnijcie się bo za te głupie teksty polecą tutaj warny :>

@edit
Zazdrość, to jest to...
Nie wasze forum więc co was to obchodzi kto ma moda... Mortiis jej dał tą posadę widocznie miał jakieś powody, i nie chodzi tutaj o to że ktoś ma xxx postów czy robi głupie fansite które można zrobić w 30 minut... Ale o zaufanie.

@edit2
Mam taką range na forum za to że pomagam Mortiisowi.

Widzę, że już pokazałeś, jaki jesteś na prawdę. Nie ma zielonego, to można już przeklinać, nie? Bardziej się ludzie dziwili, że ty moderatora dostałeś.

Dziwicie się, że Lost Girl ma Moda? Jeżeli Muflon miał, to czemu nie ona? Ja, na przykład nigdy nie widziałem, żeby ona na kogoś bluzgała, przeklinała itp. Zawsze pisała kulturalnie. Dobrze, że nareszcie ktoś normalny dostał Moderatora, no, i wrócił nareszcie Maciek ;) Może coś w końcu dobrego ktoś tu zrobi.

Pozdrawiam.

Marik
15-07-2009, 15:12
ja pier**le kogo by nie wybrali jest zle ... byl Muflon zle jest Lost zle

powiedzcie czego wy chcecie ?
jak sie sprawdzi bedzie nadal modkiem
jak nie to przestanie nim byc ...

Zazdrosc

`FilipeK <3
15-07-2009, 15:14
pf znalem ja w tibii , z forum wydaje sie normalna osoba ...
mi to tam wisi kto ma Moda , aby byl porzadek ;<

Dejtukmajsan
15-07-2009, 15:16
My sie czepiamy bo ona w ogole nie jest znana i nigdzie jej na forum nie widac, wiec to jest mod z przpadku lub znajomosci -.-

Sopranis
15-07-2009, 15:19
czesc, co to ma byc ze lost girl dostal moderatora? To juz jest jak lapanka, bierzesz mortis byle kogo juz na to stanowisko, a tak daleko nie zajdziesz. Jak dla mnie lost girl jest poziomu grulixa, tonego czy tam sopranisa, nie wiem co ty w nim widzisz, moze ci dal fotki jakiejs laski bez stanika i mu dales, bo to jego niby, nie? ogarnij sie czlowieku. : /

Żal ci żope ściska?Dobrze że Ciebie nie wzioł.Ty jesteś poziomu żopy Lost Girl więc siedź cicho,bo twoja rozpacz że Cie nie wzieli nic nieda.Po poprostu sie nadaje do czegoś,nie tak jak ty.

Patryk1441
15-07-2009, 15:31
15-latku to sobie ***** do starego mow jak w tak mlodym wieku cie urodzil ( bez pojazdu na rodzine ) w grze caly czas odpowiadala na nurtujace nas pytania, ze wzgledu na mniejszy lvl na 8.42 jebana suko :d

jut jebaniec musi po starych pojechac lol nie ma nic do powiedzenia to chociaz powyzywa przez internet bo na bank w rl to by byl klaps i spokoj Lol
@topic

chuj niech ma sobie tego moda ciekawe jak bedzie pracowala na tym forum narazie nie bd jej krytykowal 0.0

Selrien
15-07-2009, 15:46
Mam nadzieje, że Lost Lady Będzie na tym stanowisku dobrze pracować i wypełniać poprawnie obowiązki:>
Bardzo dobrze że to ona dostała Moderatora ;)

Gonzalo
15-07-2009, 15:48
Nie znam jej ale miejmy nadzieje , że naprawde dobrze wypełni swoje obowiązki .

^Akynaoo
15-07-2009, 15:51
Tak jest zawsze. Jeszcze pare dni temu ktos plakal w dziale krytyki, ze jest malo moderatorow, gm'ow, malo konkursow i wydarzen na apo. Pojawil sie nowy moderator i co? Tez zle, bo teraz znow pojawia sie tematy 'czemu nie ja, a Lost Girl?'. Powinniscie sie cieszyc, ze w koncu to forum ogarna. Co do Lost Gril to wg. mnie jest to odpowiednia osoba na to stanowisko.

Krsix
15-07-2009, 17:01
Dajcie jej szanse niech się wykaże, może będzie bardzo dobrym moderatorem??

Ktoś II
15-07-2009, 17:43
Lost Girl...
Może nie do końca potrafi składać zdania, lecz jej wypowiedzi są sensowne i wnoszą 'coś' do tematów w których ona się wypowiada.
Zazdrość? - tak, to właściwe określenie ;)

RayKion
15-07-2009, 19:05
>up

zazdrosc? ty chyba nie rozumiesz znaczenia tego slowa, czego mialbym jej zazdroscic? zielonego nicku na forum niedoodratowania, ktore strasznie sie stoczylo? jedyne co moge mu zazdroscic to to, ze jemu kazdy wiezy ze jest babom. :<

a co to tematu, zeby zas warna nie bylo, to lost girl nie mzoe byc "lagodna" jak chce cos tutaj zdzialac.

"Tam tylko sempacz i Ty nabijałeś posty. Sempacz tylko w jednym poście więc dałam mu upomnienie, a Ty w kilku więc poleciał warn a powinien być ban. Na Twoje szczęście trafiłeś na łagodną moderatorkę."

>KURKA EDIT

Żal ci żope ściska?Dobrze że Ciebie nie wzioł.Ty jesteś poziomu żopy Lost Girl więc siedź cicho,bo twoja rozpacz że Cie nie wzieli nic nieda.Po poprostu sie nadaje do czegoś,nie tak jak ty.

AHAHAH HAHAHA, ALE NIE RZUCOJ WE MIE NICZYM PLIKS. co to jest żopa? i nie sciska mi nic zal, nauczyli cie paru slow na otsie i powtarzasz to wszystkim? " mamusiu, zal ci dupe sciska ze nie chce tej kaszki? " idz pobaw sie pociagami z mortisem, pjontka.

>fast edit

hehe, wszyscy co mowia, ze zazdroszcze niech sie jebna w kupe.

>down

mimo, ze sie stasznie ostatnio napinales, to cie lubie za ten komentarz. xd

James Bond
15-07-2009, 19:13
On dostał moderatora ?:|

o zal to niedlugo zobaczymy na tej pozycji oxidosisa -,- wezcie sie ogarnijcie co on takiego zrobil to juz bym dal tego moderatora krajonowi ktory o wiele wiecej ogarnia te forum niz on,..

MasterQ
15-07-2009, 19:40
Znowu nowy mod- kolejne żałosne tematy.

Jeśli Morty chciałby, to napisałby newsa, że Lost Girl dostaje moda na okres próbny itp, ale jeśli nie napisał to jego sprawa.

Jeśli się nie sprawdzi, to mod pewnie zostanie odebrany i tyle.

Quiet v 2.0
15-07-2009, 19:41
A czemu on? To to nie jest kobieta? Ech, jakie pojebane to wszystko.

@down: to jak z nią kilka PW wymieniłem? =/

KamilQ
15-07-2009, 19:42
Dzisjaj nawet na 1 minute na forum nie byla. I za co ma tego moda?. ;x

^Pimpek^
15-07-2009, 20:07
Skąd wiesz co/kto kryje się pod nikiem "Lost Girl"? Jak Mortiis wybiera,to uwierz mi - Dobrze wybiera.

Dejtukmajsan
15-07-2009, 20:16
A może lost girl to grulix i fewer jednoczesnie? Pomyśleliscie o tym ze mort mogl kupic jej konto na forum? I wszystko uknuć abysmy my pro evul gracze mysleli ze on cos robi ?

juros
15-07-2009, 20:30
Mialem przyjemnosc grac z Lost Lady na serwerze 8.4
Zawsze pomagala mi jak mogla, zawsze moglem na nia liczyc.Bardzo sie ciesze ze wlasnie ona dostala moderatora, bo moze tylko wprowadzic cos pozytywnego do tego forum.Pozdrawiam i zycze pelnienia dobrze swojej nowej funkcji :)

Mc Maciek
15-07-2009, 20:44
I tak jest zawsze, w jeden dzień płaczecie, że nie ma moderatorów na forum, a jak ktoś już go dostanie, to narzekacie, że to jest zła osoba. Lost Girl jest o wiele bardziej ogarnięta niż 90% tych osób, które się tutaj wypowiada. Potraficie tylko najeżdżać na innych i ich krytykować, a sami nic nie robicie.

Nie trzeba zrobić fansite, żeby mieć moderatora. Trzeba być oprócz tego zaufaną i odpowiednią osobą na to stanowisko. Większość z Was zakłada takie fansite tylko po to, żeby zaistnieć na tym forum, nie po to, żeby komuś pomóc. Myślicie, że to nie widać, jak między wierszami jawnie typujecie siebie na moderatorów?

Lost Girl nie dostała moderatora z przypadku ani przez znajomości. Już kilka miesięcy temu była przez Administrację typowana na to stanowisko, ale nie było zapotrzebowania.

Meen
15-07-2009, 20:47
I tak jest zawsze, w jeden dzień płaczecie, że nie ma moderatorów na forum, a jak ktoś już go dostanie, to narzekacie, że to jest zła osoba. Lost Girl jest o wiele bardziej ogarnięta niż 90% tych osób, które się tutaj wypowiada. Potraficie tylko najeżdżać na innych i ich krytykować, a sami nic nie robicie.

Bo ją znasz? :<
Jakbyś znał inne osoby to zapewniam Ciebie że są inne osoby które lepiej niż ona by się nadawała... Ale wiem jak to jest faworyzować znajomych :)

muflonekk
15-07-2009, 21:12
Aff widziałem niekiedy tam jej posty, czy nawet jakiś jej filmik o APO ale troszkę się zdziwiłem, że dostała modka. No cóż powodzenia, nie spisze się wyleci. Pozdrawiam.

.:Speed Fireman:.
15-07-2009, 21:36
Lost Girl jest o wiele bardziej ogarnięta niż 90% tych osób, które się tutaj wypowiada. Potraficie tylko najeżdżać na innych i ich krytykować, a sami nic nie robicie.

Wypraszam to sobie...
Osobiście nic do Lost nie mam, bo ją poznałem z dobrej strony, lecz gdybyś nie był jej kolegą(przyjacielem) to moderatora by nie miała

Mehu
15-07-2009, 22:27
Najpierw ***** piszecie "To forum upada na psy, niech Mortiis weźmie kogoś zaufanego". Widziałem takie cytaty po 5 razy na dzień. W końcu Mortiis posłuchał was i wybrał zaufaną osobe. Ale wy nie potraficie tego uszanować, tak zajebiście zżera was zazdrość, że to głowa mała. Założe się, że będzie typowana do czołówki moderatorskiej w historii forum.

Pozdrawiam

Kapitan Alkohol.
16-07-2009, 10:00
Zgadzam sie w 100%, nie wiem po co to robi ale ok ...

@top
Lost nadaje sie w 100% na modka, wiec nie ma sie co dziwic.

Boonek
16-07-2009, 11:04

Racja ;d

Ale mnie i tak to gówno obchodzi taka uczciwosc ze musze na forum przez proxy wchodzic bo mam ip ban xD!

I tak to dupa nie moderatorzy sa.. w co 2 temacie bluzgam jakos nie mam ani 1 warna :| a tak bardzo sie staram..:/ no potarz xd

Teraz wrocil wielki Mc Maciek pogromca bluzgatorow to pewnie dostane jakis warnik ^^

@up z tym ze dylus to s..... sie zgodze xD
A z tym ze lost girl nadaje sie na modka ? Nie niby czemu sie nadaje bo ja jakos nie widze zeby sie szczegolnie wyrozniala :o

@edit

I tak jest zawsze, w jeden dzień płaczecie, że nie ma moderatorów na forum, a jak ktoś już go dostanie, to narzekacie, że to jest zła osoba..
Z tym tez sie zgadzam.. ja nie plakalem jak nie bylo modkow poprostu lubie byc bezkarny : c

Doktor
16-07-2009, 11:39
Bo tobie nie dali moderatora?
Ja nie znam Lost Girl, ale widziałem parę tematów i sporo poradników. Moim zdaniem należy jej się.
A to jak bedzie sie sprawowac, zobaczymy. Mam tylko nadzieje ze nie bedzie faworyzacji.

Quiet v 2.0
16-07-2009, 11:47
Dajmy już sobie spokój z tym tematem. Niech go Maćk zamknie.

Ja tylko jeszcze bym się chciał dowiedzieć, jak to było z tym Guestem.

RayKion
16-07-2009, 11:55
>up

jak go zamknie to zrobie nowy -.-.-.-.-

lost girl ma nie byc na zielono.........

>down

zal masz na twarzy. :)

Flutebone
16-07-2009, 12:07
Ja pierdole kogo by nie wybrali na moda to jest źle, żal wam dupe ściska że to nie wy macie zielony nick? Na każdego modka jest od razu najazd jak by był największym wrogiem -.- co prawda Kredka by sie lepiej nadawał ale dajcie szanse komu innemu ;/
A co do dylusia to liże dupe i jak na mój gust troche za mądrego udaje ;/
@RayKion
żal mi cie

Slave
16-07-2009, 12:08
>up

jak go zamknie to zrobie nowy -.-.-.-.-

lost girl ma nie byc na zielono.........

Bo Ty tak powiedziales ? Sluchaj mozesz mowic sobie na prawde wiele i tak Twoje zdanie jest gowno warte wiec uspokoj swoje wewnetrzne JA i odpusc bo i tak Ci nic to nie da. Doskonale wszyscy wiecie ze decyzje Mortiisa sa nie odwolalne, wiec powtorze sie po raz kolejny dajcie wszyscy na wstrzymanie.