Zaloguj się

View Full Version : Dilgiht ? Tak czy Nie !

Show 2.9.1
15-07-2009, 12:30
Jeżeli już Quiet v 2.0 poruszył sprawę Dilight założę po prosu taka Sąde wypowiadajcie się na swoja odp, A nie klikniecie / Nie uzasadnij chętnie usłyszę "Nie bo nie mam pvp " ;)

Lecz kiedy dostaniemy bana dajmy 1 na rok i przy minięciu nie wiem pół roku / rok Nasza lista zbanowani Czyści się .

Quiet v 2.0
15-07-2009, 12:33
Jeżeli juz Quiet v 2.0 poruszył sprawę Dilight poraz kolejny założę poprosu taka Sąde wypowiadajcie się na swoja odp, A nie klikniecie / Nie uzasadnij chętnie usłyszę "Nie bo nie mam pvp " ;)

Oj człowieku, ile dziś tematów zrobiłeś? xD

@top: ale ten delete na tym nowym serwerze, bo na starym to się adminom nie opłaca.

@down: bo bocisz? :D joke ofc.

EDIT: Tu chodzi o TEN (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=52990) temat.

silver ghostek
15-07-2009, 12:37
a co to jest dilgiht?
o.o

@topic
jestem na nie. Ale co do banow sie zgadzam. Powinny sie podwajac ale napewno nie od 7 dni -.-

Show 2.9.1
15-07-2009, 12:38
No trosze zrobiłem ale to wynika z tego ze chcem grac z normalnymi ludzmi i uczciwie porostu zeby na APo bylo lepiej.
Wszystko się opłaca dotyczyło by to każdego serwera dajmy taki 1500 lvl Dilight ale bym się śmiał ! I cieszył ze o 1 bota mniej a bliżej do czołówki

PS : Up Czemu nie 7 / 14 / 28 / itp Hardcore prosta metoda nie włączaj wosso ani scara : D

.Bart.
15-07-2009, 12:55
4 bany za bota = delete
2 ban za cave = delete
pierwszy ban za bota, 10dni, drugi ban za bota, 20dni, 3 ban za bota 40dni, czwarty ban za bota delete.
pierwszy ban za cave = 30dni, drugi ban za bota delete.

zaostrzyć regulamin, żeby żyło nam się lepiej XD

Emo
15-07-2009, 12:58
Tak, jestem za. Wiadomo dlaczego, chyba wszyscy wspólnie chcemy żeby APO było lepsze, a dłuższe kary, delete > mniej botów > lepsze APO.

No trosze zrobiłem ale to wynika z tego ze chcem grac z normalnymi ludzmi i uczciwie porostu zeby na APo bylo lepiej.
Nie chcę Cię zniechęcać i szanuję to, że próbujesz w jakiś sposób przyczynić się do tego by APO w jakimś stopniu stało się lepsze, ale wątpię, czy garstce ludzi Twojego pokroju uda się coś zmienić. Większość graczy APO to, nie ma co ukrywać, nieogarnięte dzieci, dla których nie liczy się przyjemna rozgrywka, tylko exp i własny zysk. Ktoś kiedyś słusznie napisał, że serwer tworzą ludzie którzy na nim grają. Ograniczenie botów to powinien być standard na OTSie tak znanym i sławnym. Atmosfera nie zmieni się tylko przez wyłączenie botterów. Nadal zostaną gracze, jak już wyżej napisałem, oszukujący przy każdej napotkanej okazji, wulgarni, niemili, ogólnie opisując same nooby -.-
Pragnę dodać jeszcze, że odnoszę wrażenie, że administracja nie zagląda na to forum często i nie liczy się z opinią graczy. Nie wiem oczywiście tego na 100%, ale propozycje takie jak np. ta nie interesują Mortiisa. Zamiast rozpatrywać wprowadzenie takiego rankingowego serwera jak zaproponował Quiet to powstaje jakiś durny ROX.

Gonzalo
15-07-2009, 13:03
Jeżeli już Quiet v 2.0 poruszył sprawę Dilight założę po prosu taka Sąde wypowiadajcie się na swoja odp, A nie klikniecie / Nie uzasadnij chętnie usłyszę "Nie bo nie mam pvp " ;)

Lecz kiedy dostaniemy bana dajmy 1 na rok i przy minięciu nie wiem pół roku / rok Nasza lista zbanowani Czyści się .

No wiesz ja nie wiem co to "Dilight" ale jeżeli jest to tym czego się domyślam to owszem powinni kasować konta po wielu banach .

Robciq
15-07-2009, 16:10
Jestem na tak. Zmniejszyło by to ilość botterów.

Ktoś II
15-07-2009, 17:53
Powinni usunąć już dawno postać Skociowi, Nekowi i wielu innym za te ilości banów!
5 banów za boty = delete i koniec ---> .

Nauczyłoby to noobów jak grać.
Od początku gry miałem jedną postać do botowania, na której się bawiłem.
Nigdy nie dostałem bana za boty, na głównych postaciach! BIERZCIE PRZYKŁAD Z PSUJKA :D:D

Krsix
15-07-2009, 18:03
Popieram

Znakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ii