View Full Version : [7.6] Fever najlepszy Game-Master.
http://i27.tinypic.com/2s0olcp.jpg
Piszcie co o tym sądzicie.
A Arcon dalej nie ma bana >:
Hmmm. Moje zdanie jest takie: Arcon to kumpel gm albo i tez Gm nie chce sobie robic klopotu i nie sprawdza zgloszen od graczy .
Szybka reakcja. :)
Na botów tak trzeba.
Też raz napisałem napisałem raporta i fever odpisał po czym go zamknął. Napisałem drugiego, raportując kogoś kto miał autovite i autoatak na fw 'xxx używa bota na autovite i autoatak, a pewnie nawet nie zostanie sprawdzony' po czym bez żadnej informacji zamknął raport.
ta nazwa tematu to chyba kpina.
arcon miał niedawno bana za bota, teraz nadal go używa więc powinien być ukarany 2x dłuższym banem, a on nawet normalnego nie dostał <lol>
Quiet v 2.0
15-07-2009, 17:15
Jaki fail.
Mortiis, Tygrys - weźcie usuńcie wpis w regulaminie zakazujący używania botów, bo jest nie potrzebny. Skoro sam ADMIN go nie przestrzega to czemu wymagacie tego od nas? Regulamin jest dla WSZYSTKICH, nie tylko dla nas.
Nie znam kolesia, nie miałem ,,przyjemności" z nim pisać, ale koleś w kulki leci ;)
I to Mi się podoba, w końcu porządny GM na APO!
Wiem, dzięki za info o lol :D
Czyli od dzisiaj bany za boty będą niesłuszne?
Teraz w 100% się z wami zgadzam że dostajecie bany za free....
Patryk1441
15-07-2009, 17:23
hahha ale wyjebany gm xddd na apo przydalo by sie z 10 takich jak Dexoti xdd to wtedy nikt by bota nie mial bo zaraz by byl ban
●●Grote●●
15-07-2009, 17:28
Ok. Zaczynam grać znów na APO i będę napierdalał na bocie ciągle. I jebie mnie to czy gram na bocie czy nie. Jak za bot'a nie dostaje się bana to mam wyjebane. Elo.
`FilipeK <3
15-07-2009, 17:34
/\ wreszcie...
#topic
i znowu mnie odbija od 7.6 :|
na 8.42 nie ma kontroli , lecz jesli wejdzie Mortiis / Tygrys / Dexoti to leca 3-5 osoby w nocy na cave ;)
#Fever
ladnie sie przedstawiles
<Vetebcio>
15-07-2009, 17:44
Hm... Gm'owie się ciągle zmieniają , sami kumple , graczy.
Jak tu ma być porządek.
Dejtukmajsan
15-07-2009, 17:52
I dobrze że zamknął. Tępić konfidentów !
@up
...
@Topic
Od dobrej strony się nie zaprezentował ten najlepszy GM. Długo by mu to trwało, zrobić tele koło gracza i chwilę zobaczyć co i jak... Brak mi słów już na te APO.
***** stoi tam lorenz - jego sioher, wiec jak to mozliwe zeby mial bota na vite, kiedy on sie prawie wogóle nie vitowal? :O
Mc Maciek
16-07-2009, 10:02
A nie pomyśleliście, że zdecydował się dać mu tylko upomnienie? Ostatnio GM zaczęli upominać graczy...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.