View Full Version : Chcemy wiedziec kim jest Lost Girl i Fever i czemu wywalono Guesta
Dejtukmajsan
15-07-2009, 20:54
No w koncu chyba wypadało by żeby powiedzieli czemu ona? (Lost) czemu on (Fever) i czemu!?!?!? (Guest)
Sonde dodam.
@edit
Nie satysfakcjonuja mnie tlumaczenia typu ,,kedyś samy powiedzom!"
Ostatecznie forum to w jakims stopniu spoleczność a nie zabawa w podchody .
Jak zamkniecie mi temat to uznam że tu jest komuna :< (zapewne nie tylko ja :) )
Quiet v 2.0
15-07-2009, 20:55
Chcę wiedzieć tylko o Guest. Reszta mnie nie interesuje.
/EDIT; Ja tam chcę wiedzieć dlaczego Guest został wyrzucony i mnie nic innego nie obchodzi.
muflonekk
15-07-2009, 20:59
Też jestem ciekaw Guesta. Pozdro. asddsadsadasdasdasdas
Ja wcale nie musze wiedzieć kim oni są/byli. Dla mnie ważne jest tylko jak oni będą wykonywać swoją prace moda/adma (Lost/Fever) i tyle.
Maatini.
15-07-2009, 21:00
Co Cię to ***** obchodzi ? Kim Ona jest I reszta... Zazdrościsz im czy co ? Mortiis może robić co mu się podoba bo to jego server i on decyduje kto będzie a kto nie będzie moderatorem/adminem etc. Przeczytaj mój podpis -,-
Czego tutaj się wstydzić? Dostali szanse bycia moderatorem i tutorem i każdy powinien wiedzieć... Co tutaj ukrywać?
Dejtukmajsan
15-07-2009, 21:02
Zazdrościsz im czy co ? Mortiis może robić co mu się podoba bo to jego server i
I gucio.
Po 1 : Nie ma czego zazdroscic. No chyba ze lubisz byc krytykowany 25/8
Po 2 : Mort mnie nie obchodzi :<
@down
Wiesz co oznacza slowo ciekawość?
Po co ci te informacje?? Wystarczy że będą dobrze wykonywać swoje obowiązki (chociaż Fever może coś o sobie zdradzić ;))
Neutralny Come Back
15-07-2009, 21:05
Książkę piszesz ? robisz w Policji ?
Guest stracił moderatora ponieważ zdradził tajemnice servera,
Lost Girl gra tu dość długo, nie wiem co zrobiła,
a Fever jest tu tylko na zastępstwie pewnej osoby z administracji.
NIE INTERESUJĘ MNIE KIM ONI SĄ BO SZCZERZE MAM TO W DUPIE.
Pozdrawiam,
Neutralny Come Back.
#Up
Jaka tajemnice serva? ;o
#Topic
Nie ma czego sie dowiadywac. Dostal/a szanse i zobaczymy czy w ogole na nia zasluzyl/a ;p
Ja mimo wszystko wolałbym wiedzieć dlaczego zostali wybrani/wyrzuceni. Przecież nie ma tu jakiejś cenzury, a użytkownicy powinni być o takich rzeczach powiadamiani. Na każdym innym forum takiego pokroju to jest oczywiste żeby o takim czymś powiadomić forumową opinię publiczną...
@down
no tak racja...
#Emo
Ale zapomniales o czyms... Mortiis ma wy je ba ne na serv ;p
Ludzie po co taki zbedny temat zakladac?
Zasady sa proste: Wlasciciel ma wladze tzn. Mortiis. Jezeli to on uwaza ze oni powinni miec takie a nie inne rangi na forum/serwerze to my jako userzy i gracze serwerow APO powinismy sie do tego dostosowac. Mortiis wie co robi bo nie ma 5 lat. Zreszta to jego sprawa. Nie chce mowic nie musi. A wy nie powinniscie tak na niego napierac. Jesli przyjdzie czas i pora napewno przekaze co niektorym ta nie zbedna informacje. Robicie afery z rzeczy ktore sa naprawde naj mniej wazne.
Ps. Nastepnym razem nim zalozycie taki bzdetny temat pomysl 10x.
Bardziej chcemy abyś wreszcie dostał bana na ip:( nadal bycie śmiesznym na siłę ci nie wychodzi.
guest - podobna sprawa jak z muflonem(chyba)
fever - zastępuje kogoś
lost girl - ma moda, bo ma znajomości, proste?
tyle.
@down
określenie żałosny by tutaj bardziej pasowało. ;<
silver ghostek
15-07-2009, 22:54
@up
czemu? On jest tak gupi ze az smieszny xd
@topic
1. Guest - Podobna sprawa byla z ktoryms ze starych GM'ow. Nagle znika z banem na forum. Ale nie moge sobie przypomniec z kim tak bylo.
2. Fever - Zastepuje Mortiisa ktory bodajze wyjechal na wakacje
3. Lost Girl - Zrobila troche rzeczy dla apo (pare prezentacji etc.) wiec dostala szanse na moderowanie forum... Nie wiem czemu sie tak jej czepiacie. Powinniscie byc zadowoleni ze jest nastepna osoba, ktora ma sie starac o porzadek na tym forum :o
To chyba wszystko.
bez odbioru :c
Misiaczek Sorc
15-07-2009, 23:04
@up
czemu? On jest tak gupi ze az smieszny xd
@topic
1. Guest - Podobna sprawa byla z ktoryms ze starych GM'ow. Nagle znika z banem na forum. Ale nie moge sobie przypomniec z kim tak bylo.
2. Fever - Zastepuje Mortiisa ktory bodajze wyjechal na wakacje
3. Lost Girl - Zrobila troche rzeczy dla apo (pare prezentacji etc.) wiec dostala szanse na moderowanie forum... Nie wiem czemu sie tak jej czepiacie. Powinniscie byc zadowoleni ze jest nastepna osoba, ktora ma sie starac o porzadek na tym forum :o
To chyba wszystko.
bez odbioru :c
fever zastepujd dexotiego , dobrze sobie radzi
master kallhi
15-07-2009, 23:17
Ja wcale nie musze wiedzieć kim oni są/byli. Dla mnie ważne jest tylko jak oni będą wykonywać swoją prace moda/adma (Lost/Fever) i tyle.
Dokładnie. Póki co Ferver wdg mnie dobrze wykonuje swoją prace. LostGirl tez wydaje się być ogarnięta ,no ale zobaczymy za jakiś czas :>...
zaznaczyłem ze mnie to nie interesuje. i wy też się nie interesujcie bo dostaniecie kociej mordy :D
Seviper 2.0
16-07-2009, 03:13
Coguar/Graydon.
@topic
Wyjebane.
.............
Książkę piszesz ? robisz w Policji ?
Guest stracił moderatora ponieważ zdradził tajemnice servera,
Lost Girl gra tu dość długo, nie wiem co zrobiła,
a Fever jest tu tylko na zastępstwie pewnej osoby z administracji.
NIE INTERESUJĘ MNIE KIM ONI SĄ BO SZCZERZE MAM TO W DUPIE.
Pozdrawiam,
Neutralny Come Back.
all pomyliłeś to muflon zdradził coś a nie Guest
a guest jest teraz adminem bo tygrys wyjechał na wakacje
co do lost to dostala moda bo to dupa MC macka i on tak chciał
@up z elvanem bylo odobnie tylko na 2 dzien nas poinformowali
(dawno to było mogę się mylić)
●●Grote●●
16-07-2009, 08:51
w dupie mam ich wszystkich, a co o niej myślę zostawię dla siebie bo zapewne poleciałby ban
@up
elvana, pojebie hackneli i dlatego mortiis mu zapier*olil moda, nie chciał słuchać ludzi.
ze skorpionem było że debugował serva, no i stracił gm'a.
powinien wrócić kuer i pewien taki, 0 botów by było.
Dejtukmajsan
16-07-2009, 09:06
Bardziej chcemy abyś wreszcie dostał bana na ip:( nadal bycie śmiesznym na siłę ci nie wychodzi.
Ten temat zrobiłem na poważnie . Akurat ten jedyny xd. Ale i tak dzix za komplementy :<
@topic
Big thx ze nie zamknęliście, ale i tak więszość nadal czeka na newsa...
@down
Grulix? 0o
12:40 Vienio : zrobie zobaczysz.
Kupę? :O
Nie ma sprawiedliwości na apo nawet gm tak pisze...
http://i30.tinypic.com/4ubdsp.jpg
Nie jestem idiotą, który usuwa pasek, mam to w dupie już za to bana dostałem poza tym
Faver to Gellert. Widział ktoś ich razem? OStatnio faver dał loga i od razu galert się zalogował tak jest. Napisałem raporta odp mi Santano i powiedział, że favera nie ma napisałem mu, że faver to galergt na co on odpisał :
Nie. :)
Ten emotikon chyba coś znaczy?
Quiet v 2.0
16-07-2009, 09:27
@up: nie koniecznie, ale prawda jest taka, że teraz wszystko administracja ma w dupie. Wyślij to zdjęcie na email Mortiisa, niech mu zabiorą GMa. Co za debile teraz dostają GM. Żal.
@2xUp
Emotikon ':)' oznacza uśmiech.
Fever to nie Gellert.
@Topic
Jeśli te osoby będą chciały powiedzieć - dlaczego dostały pozycje/dlaczego ją utraciły - wypowiedzą się tutaj.
Po co wam takie informacje? Najpierw piszecie, że za mało osób w ekipie, teraz, kiedy ktoś doszedł - znów jest źle, bo pozycje dostał ktoś inny, a nie Wy..
Bo mortiis wszystko robi, ale tak jakby "tajnos agentos", co taki old neko XxX ovner zrobił laskę mortiisowi i ma wszystko? Wszystkie przywileje. Nie ma sprawiedliwości. Jedno mnie zastanawia, dlaczego Skocio ma zawsze wszystko pierwszy??
Kapitan Alkohol.
16-07-2009, 10:04
To ze Guest nie ma moda jest strzałem w 10 :D
Co do Lost to jest ona dosc kompetetna osoba na to stanowisko.
Fever - nie zdziwił bym sie jak by to był ktos ze starych gm, albo ktos znany z forum.
Ja się cieszę , że nareszcie Morti coś robi z servem , wybiera nowych ludzi . Tyle mam do powiedzenia .
Ohroniasz
16-07-2009, 10:43
ahahahah o żal kto ci takich głupot naopowiadał???
@topic
nie:cool:
@Smaq
Haha jesteś naabem loluwa XDDDDDDD
No i co z tego że ci napisał prosze wyłączyc bota? masz w pasku i tak go włączonego.
Do tego, co Cię to obchodzi że odzyskali lvle? niepodwyższył im go tylko przywrócił..
Fever to nie Gellert :] Gellert lepiej pisze.
@topic
Tak chce wiedziec dlaczego oni i kim jest Fever ;z i czemu wyje***** guesta.
w dupie mam ich wszystkich, a co o niej myślę zostawię dla siebie bo zapewne poleciałby ban
@up
elvana, pojebie hackneli i dlatego mortiis mu zapier*olil moda, nie chciał słuchać ludzi.
powinien wrócić kuer i pewien taki, 0 botów by było.
Elvana wyjebali na zbity pysk , bo się domagał moda dla pandory, bo cineq i grom się bawili na koncie pandory... ze scorpionem było innczej odszedł, bo już nie miał sił, nie chciało mu się pilnować porządku, jest ss na forum pewnie gdzieś z pożegnania Scorpiona tez tam jestem. Co da 1 gm? Nigdy nie będzie 0 botów, bo jak ja używałem to tylko skilowania.
Maślanka
16-07-2009, 17:23
Głest został wyrzucony? Napisz do niego dlaczego tak sie stało, jeżeli nie odpisze to znaczy, ze nie powinniście się tym interesować, Fever (Nie wiem czy dobrze napisałem ;O) ponoć kogoś zastępuje... Lost girl? Zasłużyła na moderatora... A jeżeli chcesz się dowiedzieć więcej to napisz do niej... Jak Ci nie odpisze to znaczy, że nie powinieneś się tym interesować... To forum zamiast się cieszyć, że przyszedł ktoś nowy kto przyszedł sprzątać ten syf to płaczecie dlaczego on(a) a nie ja...
ej jak guesta juz nie ma to ja chce zebyscie mi sciagli te 3 warny od niego ._.
a po co ci to wazne? kto jest kim mnie to nie interesuje.
Quiet v 2.0
16-07-2009, 17:30
A ja wam odpowiem kim są.
Lost Girl jest jakąś dziewczyną, pomogła trochę na forum więc otrzymała moda.
Fever to gm i jakiś człek.
A Guest stracił moda, bo zrobił coś, czego nie powinien, a my się tego nie dowiemy bo to było dosyć dużą tajemnicą.
//Close topic.
Co to za różnica? -.-
Itak jest źle.. Co z tego że złapiecie 300lvla na bocie jak na forum jest napisane 10 tematów o graczach używających bota którzy nie dostali bana.
Np. http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=52857
Filmik jak chuj a bana niema. I chuj z tego że jest coraz więcej gmów, tutorów jak nie chcecie pomocy od graczy?!..
ej jak guesta juz nie ma to ja chce zebyscie mi sciagli te 3 warny od niego ._.
Twoje warny nie zostaną zdjęte :rolleyes:
@top
Niech oni sami się wypowiedzą na ten temat, a nie zgadujcie.
●●Grote●●
16-07-2009, 18:42
ahahahah o żal kto ci takich głupot naopowiadał???
@topic
nie:cool:
Exod ;).
Scorpion miał napisać, że odchodzi sam, a został wyrzucony. Przynajmniej tak mówił exod.
O to nie ma co, jakby nie ona forum by legło w gruzach...
Szczerze mówiąc, mam gdzieś kto tu jest moderatorem, ale wku#%$# mnie to, że oni nie sprawdzają osoby, tylko odrazu dają moda stawiają na metode prób i błędów... lepiej by było zrobć wybory... nie pochwalam metod administracji...
Co do Guesta, to nie martwie sie tym, że odebrano mu moderatora, przebywał na forum tyle co wcale... a co do tego ostatniego, to mam to gdzieś, bo i tak nie widziałem go na forum ani razu aktywnego...
#Emo
Ale zapomniales o czyms... Mortiis ma wy je ba ne na serv ;p
Zastanów się co piszesz! to że rzadko się loguje nie znaczy że nie zajmuje się innymi ważniejszymi sprawami związanymi z serverami!
Quiet v 2.0
17-07-2009, 10:03
Zastanów się co piszesz! to że rzadko się loguje nie znaczy że nie zajmuje się innymi ważniejszymi sprawami związanymi z serverami!
TO samo można tobie powiedzieć. Banujesz tych, których chcesz, chociaż wiesz, że inni botują. Nawet jeśli dałeś mu tylko ostrzeżenie, to i tak boter ma to w dupie. Wyłączy na 5 min bota, a potem znowu botuje.
//EDIT: Zamknijmy ten temat już.
Dejtukmajsan
17-07-2009, 10:32
Po co zamykac skoro grubo ponad polowa forum jest na tak ?
SongokuSSJ
17-07-2009, 10:42
troszkę dyskusja poza temat .wybiegła ale co to tematu i sondy glosowałem na TAK
chciał bym widzieć kim są za co dostali moda , zresztą większość ludzi tak glosowała
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.