PDA

View Full Version : Fever! Powitajmy go!

^Pimpek^
16-07-2009, 10:27
Witam serdecznie! Pewnie chcielibyście dowiedzieć się czegoś o nowym Game Masterze. Jest nim "Fever",proponuję aby ktoś z nim zrobił wywiad (oczywiście jestem chętny). Kto wie może On zdradzi nam więcej niż pozostali Game Masterzy.:rolleyes: Pozdrawiam i czekam na wypowiedź Nowego GM'a.
@Kójet,chętnie bym przeprowadził z nim wywiad :P No ale decyzja należy do "Fever".
@Smaq,masz na to jakieś dowody?.
Z galertem przeprowadź to ta sama osoba!>
@Grote,jeśli to prawda to szkoda. No ale niech się chociaż sam wypowie ^_^ -.- Grote czy Ty czegoś nie ukrywasz? :P "Nie dam wam wywiadu" .
Nie dam wam wywiadu, bo już się pytałem, powiedział że nie ma ochoty na wywiady. Czyli to zapewne jakiś stary gm ;s

Robciq
16-07-2009, 10:29
Ile jeszcze powstanie tych tematów o Fever'ze/Lost Girl?? To robi się nudne.

#top
Tak, wywiad by się przydał.

Dejtukmajsan
16-07-2009, 10:30
Tak powitajmy go...kopem w dupe xd
A na serio to mogłeś napisać w moim temacie ale juz trudno, jestem na tak xd

Max'iu
16-07-2009, 10:30
nowym? on jest tutaj już długo _._

Quiet v 2.0
16-07-2009, 10:31
Niech Bondi z nim wywiad przeprowadzi, bo on narazie najlepsze robi. Z chęcią się dowiem czegoś o nowym adminie.

Gonzalo
16-07-2009, 10:33
Wywiad w 100 % popieram , może dowiemy się o nich czegoś ciekawego :)

Show 2.9.1
16-07-2009, 10:34
Mam nadzieje ze coś w niesie prócz większej ilości banów !

Guguś:)
16-07-2009, 10:38
jeżeli będzie chciał to wywiad z nim się pojawi .
podobno ma tu byc tlyko przez chwilę ale to nie zmienia faktu ze na ten czas jest on bardzo ważny
pozdrawiam !

Krsix
16-07-2009, 10:54
Popieram pomysł o zrobieniu wtwiadu ;). Proponuje kogoś doświadczonego w te klocki :D

Smaq
16-07-2009, 10:56
Z galertem przeprowadź to ta sama osoba!>

Emo
16-07-2009, 11:02
Tak, z chęcią przeczytam o nim wywiad. Mam nadzieję, że udzieli trochę poważniejszych pytań dot. APO niż tylko imię nazwisko i ulubiony kolor.

●●Grote●●
16-07-2009, 11:13
Nie dam wam wywiadu, bo już się pytałem, powiedział że nie ma ochoty na wywiady. Czyli to zapewne jakiś stary gm ;s

Maślanka
17-07-2009, 00:16
Plotki :o : Mortiis wyjechał na wakacje i w zastępstwo jest za niego Gie Em Fever. Jest to zapewne ktoś ze starej ekipy lub jakiś zaufany człowiek :o

Sory, że tak powiem ale liżesz mu dupe ;o? Ktoś coś o nim napisze to odrazu go bronisz czy coś ;o? Odrazu witamy serdecznie? Czy posty nabijasz?

Grote powiedział, że nie da/zrobi wywiadu bo Fever nie chce.

Max'iu to ty długo za ile uważasz :o?

Smaq to nie gelert czy jakoś tak.

Nie chce z nim wywiadu, bo go nie będzie za jakiś czas pewnie. No chyba, że ktoś się uprze to niech zrobi ;o.

Hjubert
17-07-2009, 00:22
Tak!

Chcialbym z nim wywiad, bo jest chyba najbardziej tajemniczym GM'em z wszystkich tych, ktorzy przyszli ;o

No ale wiecie, chciec, to mozna wiele rzeczy ;o Najpierw zapytajcie go o zdanie, czy wam go udzieli...