View Full Version : Nowy server 7.6
●●Grote●●
16-07-2009, 13:05
Chcecie żeby powstał nowy server 7.6?
Wszystkie servery zostaną/zostanie skasowany rox, a na jego miejsce będzie nowy 7.6. Exp skille i wszystko zostanie tak jak jest.
Każdy chce znów pograć na 7.6 ale gdy są już 2k lvl to nie ma po co.
Quiet v 2.0
16-07-2009, 13:10
Po co kasować obecny, jak można zrobić moją propozycję?
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=52990
Mortiis w życiu ci nie usunie tego serwera, bo ludzie zbyt dużo czasu poświęcali grze.
^Pimpek^
16-07-2009, 13:11
Kójeta propozycja jest KoX. A Ty jednym słowem nie masz gdzie nabijać już postów? Juz milion propozycji było na temat nowego 7.6. TEMAT DO USUNIĘCIA.
Dark Pajdochleb
16-07-2009, 13:13
Jeśli Ci chodzi o to, żeby powstał identyczny serwer 7.6 jaki już jest, to jestem za. Albo reset postaci :-) (nie wyzywać mnie :D). Lepszym rozwiązaniem był by taki sam identyczny serwer te same mnożniki (czy jak to się tam wabi :D ) itp. Mapa ta sama i gitara i zaczynam grać na APO !! :D. JEDEN WARUNEK:
BĘDĄ BANOWAĆ TYCH NIEDOJEBANYCH NOOBÓW PROSZĄCYCH O ITEMY WBIJAJĄCYCH NA RESPY ORAZ TYCH KTÓRZY BOCĄ DOŻYWOTNIO BANOWAĆ!!!
Tyle ode mnie. Pozdrawiam
Old Dzolo/Seba :)
16-07-2009, 13:31
Oczywiście jestem za, ale trzeba też pomyśleć o poszkodowanych. Jak taki Edzio, który poświęcił rok swojego życia na wbicie 2k lvl myślisz, że na rękę byłobymu tak o usunąć chara ?(= Jeśli mogę coś zaproponować, to mógłby powstać IDENTYCZNY serwer 7.6 z tymi samymi rate. Usunąć wtedy możnaby rox i podnieść pacc o 5 złotych. Tyle z mojej strony :P Ale znając Mortiisa ta propozycja nigdy nie wejdzie w życie na APO. A przydałoby się.
Moim zdaniem bardziej przystępna jest propozycja Quieta, z tym "armiowym ladderem". Myślę, że byłoby to bliższe wprowadzenia niż twoja propozycja.
Taki serwer mógłby zostać wprowadzony, przyciągneło by to trochę graczy i na pewno nie było by to złe rozwiązanie. Oczywiście idą za tym nowe obowiązki, więc nowi Tutorzy/Gamemasterzy.
Najlepiej zrobić 7.6 ale:
-enfo
-zaczynanie od 1k
-exp x1
Fajnie by było bo każdy by miał równe szanse i mógł się popisać pvp lub jego brakiem :D
Po co wam 4 serwer jak na trzech gra ~350 osob? Zadajcie sobie pytanie czy to ma sens i wyciągnijcie wnioski.
Jestem na nie!
Maślanka
16-07-2009, 22:26
Zostawić 7.6 i 8.4, usunąć roxa, i zrobic nowego 7.6 na zawsze, żeby kazdy mógł na nowo być pro. Jestem na tak .
Po co wam 4 serwer jak na trzech gra ~350 osob? Zadajcie sobie pytanie czy to ma sens i wyciągnijcie wnioski.
Jestem na nie!
Czytaj dokładnie, on chce aby skasowano roxa i wprowadzono ten.
@top
po 1 wątpię aby ROX został usunięty gdyż gra tam więcej osób niż na 8.42 :cool:
po 2 Propozycja średnia, lepiej zrobić to co proponował Quiet
@up
to ***** niech usuną 8.42 XD
Sorry :< poniosło mnie :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.