View Full Version : [7.6] Old Apo ??
Dobra nie bede owijal w bawelne Ci co mnie znaja wiedza kim jestem itp. itd. Poszukuje starych wyjadaczy z dawnej ekipy jesli ktos jeszcze gra niech wysle mi swoj nick z gry na PW :P
@down
i mam moze wszystkie sobie wpisac w Vip liste ta :P Podaj ktora najczesciej grasz ;]
Wiceps, RookMaster Wiceps, Wicus, Wiceps Guru i wiele innych xD
Skocio .................................................. ...................... :)
O.o Slave. Pamietam Cie :) Gralem Chrisem Pontiusem za twoich czasow ale hack ;p
yyy a ja się zaliczam do "starych wyjadaczy z dawnej ekipy"? :>
Niee no co Ty :p Ty jestes dupa :D FiTaj !! :* :P
AHA
Ja jestem stary ;x
nick:Staxar ;o
..........................
.:Speed Fireman:.
16-07-2009, 23:00
A ja się zaliczam? 2 lata ponad maniacze tu .
krzysiek_15
16-07-2009, 23:01
Wladca Miecza/ Wladca Luku .................................................. ........................
Quiet v 2.0
17-07-2009, 09:46
Slave wracasz na APO? Hehe, szybko ci się grać odechce. Ciekawe, czy Mortiis pozwoli ci bocić tak jak innym pozwala :D
●●Grote●●
17-07-2009, 09:52
Maltazar (wiem wiem fail nick)
kumpel : Angel Death/ Angel of Death
Już tych postaci nie mamy, delejt
`FilipeK <3
17-07-2009, 10:15
ja tu gram od czasow BaT BoY'a , ale nie zaistnialem na tle h lvl'ow XDD
tu praktycznie juz nikt nie gra z old..zapewne chodzi Ci o Paka , Jazina , Szu , Neka i innych :s
Slave wracasz na APO? Hehe, szybko ci się grać odechce. Ciekawe, czy Mortiis pozwoli ci bocić tak jak innym pozwala :D
Nie musi pozwalac nigdy nie uzywalem botow i nigdy uzywac nie bede. I to sie nigdy nie zmieni ;]
Krzyzaczek
17-07-2009, 15:20
gram na tym servie od czasów gdy Neko miał jeszcze jako¶ ok 500lv (oczywiscie z dużymi przerwami), mialem nick Irnuz...tego chara juz nie ma. Nie wiem czy zaliczam sie do starej ekipy ale jak chcesz to pisz Arrow Palleq.
Mi sie nick irnuz kojarzy : ]
Wydaje mi sie, ze na 100 lvlach expilismy na exp na demach :D
nie wiem czy sie zaliczam do starej ekipy bo jak zaczłem grać to były już 250 lvl :)
Nick Zezikan :P
Marcelllo
18-07-2009, 14:02
Może mało się znamy no ale... Teraz Szkarlatny leon/ Mista Man :) old marcelllo ;o Może jak Ci to pomoże: Kuzyn Skocia :D
Skitzo. Napierdzielam tu od listopada 2006.
o_O Gram od lipca '06. Miałem postać DeViL. :D Teraz dalej j± mam, ale po n'locku - Dark Devil. (Rzadko gram :<)
marcopolo
18-07-2009, 16:12
Zacz±łem grac w dzien przed wycofaniem training monków i minów xd Zaliczam sie? ; o
Serafin - postac od 3 lat zalega ze 170 lvlem xd
Drake Banned
18-07-2009, 16:51
Drakonir ;] Kojarzysz?^^
<znaki -.-.-.-.-..--.-..-.-.-)
Moon Red
18-07-2009, 17:52
Ponad 2,5 Rooku maniaczena tutaj nick
Fllushy 410+ EK
Count Vincent 220+RP
Old Katees
Old Achilleus
●●Grote●●
18-07-2009, 23:26
ja tu gram od czasow BaT BoY'a , ale nie zaistnialem na tle h lvl'ow XDD
tu praktycznie juz nikt nie gra z old..zapewne chodzi Ci o Paka , Jazina , Szu , Neka i innych :s
Haha. : D Do bat boy'a miało pół servera passy wtedy :D Pamiętam jak sharingowałem go z bratem i z kumplem, we 3. NieĽle lvl szedł ;S
Old Master Tibii, jestem tu ponad 2 lata :D
Teraz nie gram w tibię, czasem zaloguję się na postać: Rastil ;]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.