View Full Version : Czyszczenie ownerów domków
Witam. Czy chcielibyście żeby co 1 miesiąc były czyszczeone domki ?.
Ten kto nie logował się przez 1 miesiąc nie bedzie miał domku.
Domków jest mało, a każdy chciałby posiadać domek.
Co wy na to ?.
Jestem na nie, a dlaczego??? Postaw się w sytuacji takiej osoby która straci domek. Ja np. jadę 20 lipca na wakacje i wrócę dopiero 6 września i nie mam możliwości zalogowania się :(
Maślanka
17-07-2009, 00:09
Nie wiem czy się nie myle ale ten kto się nie logował przez miesiąc to ma bodajże usuwane konto, więc czemu ma się to domku nie tyczyć ;o? Ma nie być konta a ma mieć nadal domek ;O? Oczywiście zgadzam się i proponuje 1 dzień przed końcem miesiąca napisać E@Maila czy osoba żyje, jeżeli nie odpowie to itemy usuwane (Przed domek?! FREE ITEMS!1!!!1OneOne!!) A następnie konto ; o... Bo wątpie, żeby komuś usuneli konto z tego powodu... Jak najbardziej na tak.
Dylus Knight
17-07-2009, 00:22
Powinni coś zrobić z domkami, ale nie je czyścic.
Jak by mi wyczyścili np. GH to bym się wkur***
http://i29.tinypic.com/2dker6b.jpg
nie wiem czy domki czyszczone są automatycznie czy jak ktoś z administracji zobaczy, że owner domku nie logował się przez miesiąc to domek idzie na licytacje.
Lepiej nie, bo jak ktoś pojedzie np. na wakacje to co?
Hahahaha, ja pamiętam jak kiedyś tak chodziłęm na mazurskim ots, i miałem chyba z 10 domków i full eq xD
Quiet v 2.0
17-07-2009, 09:41
Niee, tak jak Krsix napisał, teraz są wakacje i ludzie mogą wyjechać gdzieś. Taki człek potem straci domek i co? Dupa.
Już lepszy by był system czynszu.
Lost Girl
17-07-2009, 09:56
Z domkami już się wyjaśnioło, tak jak napisał .Bart. A co do postaci to najlepiej jakby były kasowane tak jak na rl tibii, im większy lvl tym dłużej możesz się na postać nie zalogowywać. Oczywiście dotyczyło by to postaci z Facc.
Marcin <3
17-07-2009, 10:10
nie mow ze nie ma domkow, bo na pacc duzo jest na sprzedaz...
`FilipeK <3
17-07-2009, 10:13
Morduxowy juz domku nie ma , Bestini juz domku nie ma : f
sa czyszczone , ale nie koniecznie odrazu.. to jest robione chyba recznie xd
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.