PDA

View Full Version : System Sond

Dylus Knight
17-07-2009, 10:13
Już dziś nie jestem roztrzepany, więc daję po raz kolejny temat ale już z sondą :D
Pozostałe czas usunąć, ale już najlepiej niech sonda się rozstrzyga - a więc tak:

Mam propozycję wprowadzenia na forum cotygodniowy sond, których wyniki oczywiście miały by wpływ na ots.
Co tydzień administracja lub moderatorzy tworzyli by Sondę na temat, który chcieli by znać odpowiedź graczy i użytkowników forum.
Co zmienić, dodać, naprawić itd ... Każdy zapewne wie o co chodzi, więc nie będę się rozwijać. Jak są pytania to odpowiem ... Przykład! (http://www.cennik-apo.pun.pl/viewpoll.php?id=83)

@Down - Paździoch
Forum fansite zamknąłem, ale cennika nigdy! Bo to się przyjęło.
Natomiast dla mnie zrobić taką sondę raz w tygodniu to jest no-problem.
Ja tam u siebie tak robić będę już za kilka dni ;)

@Down - Maślanka
Nigdy nie widziałem czegoś takiego. A chodzi tu o cotygodniowe wypytywanie się graczy, nie raz na rok.
Natomiast Warna nie dostane, ponieważ już dawno o tym poinformowałem ...

Quiet v 2.0
17-07-2009, 10:17
Ale na którym forum? Tym czy tym twoim? Chciałbym, aby administracja pytała nas o zdanie, ale nikomu z administracji nie zależy na tym i nie będą robili takich sond.

PS. Nauczyłeś się sondy robić \o/

Taki se pazdzioszek
17-07-2009, 10:23
@Quiet v 2.0
On już zamknął fansite.

@topic
No super fajnie by było tylko najpierw znajdź takiego pracusia Goda, który będzie co tydzień coś robił na serverze i pytał Was o zdanie. ;s

Krsix
17-07-2009, 10:44
Pomysł fajny (do 3 razy sztuka xd). Popieram choć pewnie i tak nikomu się nie będzie chciało tego zrobić :rolleyes:

SongokuSSJ
17-07-2009, 10:45
jak dla mnie bardzo dobry pomysł
w pewnym stopniu gracze mieli by wpływ na server oraz jego rozwój etc.
lecz cieżko będzie żeby to wprowadzili w życie .
oczywiście glosowałem na Tak

Robciq
17-07-2009, 10:52
Pomysł bardzo dobry i mógłby zostać wprowadzony w życie. Tak.

Maślanka
17-07-2009, 10:57
Ile jeszcze tematów stworzysz -.- ?
I tak dostaniesz warna/warny, za założenie tylu tematów bez sond...

@Topik
Już takie coś jest, jak ekipa chce się czegoś dowiedzieć od graczy to zakłada temat w dziale sondy tak np. bylo z tematem jaki ma być exp na 8.4, myślisz, że będą robić za każdym upem lub czymś? To oni decydują a nie gracze...

Bondi
17-07-2009, 13:04
Jestem na tak, ale nie łudźmy się, że to wprowadzą i to nawet co tydzień. Jak administracji nie chciało się poświęcić 1 minuty Crayonowi na wpisanie mu rangi `Użytkownik Forum 2008`. Sam pomysł mi się podoba : )

MasterQ
19-07-2009, 00:23
Jak dla mnie może być, ale i tak nie wierzę, że to dodają.

^Akynaoo
19-07-2009, 10:52
Sonda polega na tym, ze zadaje sie pytanie i podaje mozliwe odpowiedzi. Skoro administracja ma sie pytac co poprawic to zakladam, ze nie ma gotowych odpowiedzi do wybrania. Ten Twoj system sond to inaczej dzial propozycje na forum.

Dylus Knight
20-07-2009, 00:15
odświeżam i edytuję :);):)

<Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 40 znaków.>