View Full Version : Nowy APO ROX 7.6 / wy??czenie APO ROX 8.4
Witam. Mam taka propozycję. Dnia dzisiejszego APO ROX 8.4 jest juz 45 dni. Moja poropozycja jest taka aby wyłączyć teraz ROX 8.4 i na jego miejsce postawić ROX 7.6! Te 2 servery zmieniały by sie co miesiąc na 1 dedyku. Niech gracze 7.6 też maja jakąś rozrywkę xD Co o tym sądzicie?
Wiem, wiem było w chooy tych propozycji ale moja jest inna xD
#down:
No faktycznie można wlączyć go na próbę. Wydaje mi się, że będzie grało więcej osób niż na 8.4
#Cineq:
Chcesz wojen idz na rl. Nie ma pvp na 7.6? Ah tak, Ty tylko umiesz hotkeye wciskać. To dla Ciebie jest pvp?
Moon Red
17-07-2009, 13:06
Jetsem Na tak bo bedzie strasze duzo ludzi. chociaz na probe czy wypali np. 2 tyg jezeli wszystko bedzie ok i liczba ludnosci wzrosnie to niech pozostanie
⊕ Cineczeq ⊕
17-07-2009, 13:13
Ale po co Ci 7.6? Nie ma na nim pvp, wojen... Bijesz lvl aby mieć większy. ;x
#Cineq:
Chcesz wojen idz na rl. Nie ma pvp na 7.6? Ah tak, Ty tylko umiesz hotkeye wciskać. To dla Ciebie jest pvp?
Ogarnij się i zastanów się co piszesz, to właśnie na 7.6 jest zasada kto więcej razy wciśnie hotkey z czarem obszarowym, żadnych technik trapów czy ataków. Na dodatek spam jednym i tym samym czarem.
Tak, nie ma pvp na 7.6 a jeżeli uważasz, że 10 na 10 osób przy tym kosmicznym DMG na śmiesznie małej wyspie na której nic nie ma to wojna, to polecam dalej grać na 7.6 i pisać totalne głupoty.
PvP to ogarnięcie gildii a nie zabicie jednej osoby przez jednego gracza jednym czarem, który nawet nie jest strapowany. Pokaż mi gildię z 7.6 która używa Ventrilo, albo która ogarnełaby trap.
Edit:
Tym dla mnie jest PvP. Na Twoim 7.6 1400 paladyn zacząłby spamować e maxy z zbyt dużym DMG, poczym 3 sorków z 500 lvlem wydocznych na ssie spadłby na hita.
http://i27.tinypic.com/2myoj7q.jpg
Nie wiem po co się bawić co miesiąc z tym. Ale na roxie 7.6 chętnie bym pośmigał, ale ktoś mówił, że Mortiis mówił (xDD), że nie będzie ROX 7.6, bo ten klient się często crashuje i nie ma czasu na ciągłą jego naprawę (czy jakoś tak ; d)
SongokuSSJ
17-07-2009, 13:51
glosowałem na tak ale jest mi to obojętne ....
w sumie mogło by byc ;]
`FilipeK <3
17-07-2009, 14:00
taaaak.
wreszcie poprawila by sie grywalnosc 8.42 , a dobrze wiemy , ze wszyscy czekali na 8.42 , a przez ROX'a to nie wypal ;S
Quiet v 2.0
17-07-2009, 14:26
Wyjebać całkowicie tego ROX. Niech zrobią system ladderów, bo ROX to nic ciekawego.
PS. I tak bym zagrał na rox 7.6 :D
ja bym zostawil roxa a wywalil apo 8.42 dlatego ze tam gra po 30 osob nie oplaca sie go trzymac
Razer Rookslayer
17-07-2009, 15:50
Na 7,6 pk to porazka nie da sie robic duzych warow a jak tak bardzo chcesz tego rox 7,6 to idz i go zrob samemu.Najlepiej wylaczyc apo 8,42 bo gra najmniej ludzi a ty pewnie jestes w ich gronie.Moze jak komus sie znudzilo 7,6 to wbije na roxa.
silver ghostek
17-07-2009, 16:09
@up
niby czemu maja wylaczac 8.42? gra tam wiecej osob niz na roxie (nie liczac botów)
#edit
no moze przesadzilem... Players online: 9/800
@topic
Ten temat jest meczony odkad powstal ROX... Ale chetnie bym pogral na takim servie ;d
@Cineq
Moze i masz racje ale i tak wiele osob woli 7.6.
Po co ci to?? Chcesz zrobić nowy "The best bot serwer" ???
Proponuje całkowicie wywalić ROX'a
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.