Zaloguj się

View Full Version : Lost Girl

^Pimpek^
17-07-2009, 13:49
Witam! Zgłaszajcie w tym temacie skargi na "Lost Girl" Pewnie wiele ich będzie.
Aha,dodaję sondę (kto chce aby Lost Girl nadal miał/miała rangę Moderatora,lub nie). Dzisiaj np. Lost Girl chciał/chciała,dać warny za rozmowę na CHAT BOXIE,normalną rozmowę może to potwierdzić Hjubert itd... Ci co oczywiście byli na CB około godziny 13:40. :cool: Skasowanie tego tematu bez wypowiedzi Mortiisa,wiele nam wyjaśni... ;) Oczywiście w skutku NEGATYWNYM. :eek:
PS: Temat zakładam tutaj ponieważ w dziale "Sondy" trzeba czekać. ;)
@Bondi - nie wiadomo czy to chłopak czy dziewica... Na CB pisał/a (Sprawdziłem)... ; \

SongokuSSJ
17-07-2009, 13:53
nie znam jej wiec glosowałem ze mi to obojętne jak poznam to wtedy będę mógł to ocenić:)

Sasha
17-07-2009, 13:54
HEHE moze juz starczy pierdołóf ? ;/;/:rolleyes:

Bondi
17-07-2009, 13:55
Od skarg masz specjalny temat http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=27449

@topic
Dajmy jej szansę, mam nadzieję, że będzie się dobrze sprawowała :)

Spaślak
17-07-2009, 13:57
Nie wiem, ponieważ nie mam wglądu w parce moderatorów, i nie widzę co ona robi, więc najlepiej jak by w tym temacie wypowiedział się któryś moderator bo jak wiemy nasi admini nie palą się do wypowiadania się w waszych idiotycznych tematach. Mi to jest obojętne czy będzie czy nie, bo dla was kto by nie był tym moderatorem zawsze będziecie płakać, że jest źle.

Marcin <3
17-07-2009, 14:00
wg mnie moze zostac, jak narazie dobrze wykonuje swoja prace :p

.Bart.
17-07-2009, 14:02
Ojej straszne, jak chciała wam dać warny to pewnie miała do tego powody. Zamiast cieszyć się, że was nie powarnowała to jeszcze takie durne tematy robisz.

.:Speed Fireman:.
17-07-2009, 14:10
Zapewniam was, że Magda będzie lepiej wykonywała swoją pracę niż połowa pseudo moderatorów.

Quiet v 2.0
17-07-2009, 14:23
Obojętne mi to.

Najważniejsze, żeby była dobrym moderatorem.

Doktor
17-07-2009, 14:28
Dla mnie najlepiej jakby nie było modów.
A jezeli chodzi o Lost to mi to lotto! xd

Nuskei
17-07-2009, 14:30
OMG... Kolejny temat xd
Już wam się nie podoba, tak? Bo ma moderatora kilka dni.
Czy juz nikt nowy nie może mieć moderatora bo wywołuje to wasze wielkie oburzenie ?

Boonek
17-07-2009, 14:46
Zal ci dupe sciska az tak ze musisz zakladac tak idiotyczny temat? :|

@topic nie mam zastrzezen co do jej 'pracy'

Ktoś II
17-07-2009, 14:47
Jak możecie zaznaczać 'jest to najgorszy moderator' skoro moderatora ma od dwóch dni ;|
Jeśli ma tyle lat ile podaje to znaczy, że dziewicą już nie jest :D:D:D:D:D

Zobaczymy jak się sprawdzi ;)

^Pimpek^
17-07-2009, 15:15
Jak możecie zaznaczać 'jest to najgorszy moderator' skoro moderatora ma od dwóch dni ;|
Jeśli ma tyle lat ile podaje to znaczy, że dziewicą już nie jest :D:D:D:D:D

Zobaczymy jak się sprawdzi ;)

Kur*a! Ile mówi że ma lat? i że może jest kobietą,jak dzisiaj na CB napisał/a "Sprawdzilem." I coś od Barta,nie zazdroszczę nie chciał bym mieć moderatora... Za duży syf żeby się uporać... Rozumiem tutor/gm na serwerze 7.6 :D

Lost Girl
17-07-2009, 15:53
Witam! Zgłaszajcie w tym temacie skargi na "Lost Girl" Pewnie wiele ich będzie.
Aha,dodaję sondę (kto chce aby Lost Girl nadal miał/miała rangę Moderatora,lub nie). Dzisiaj np. Lost Girl chciał/chciała,dać warny za rozmowę na CHAT BOXIE,normalną rozmowę może to potwierdzić Hjubert itd... Ci co oczywiście byli na CB około godziny 13:40. :cool: Skasowanie tego tematu bez wypowiedzi Mortiisa,wiele nam wyjaśni... ;) Oczywiście w skutku NEGATYWNYM. :eek:
PS: Temat zakładam tutaj ponieważ w dziale "Sondy" trzeba czekać. ;)
@Bondi - nie wiadomo czy to chłopak czy dziewica... Na CB pisał/a (Sprawdziłem)... ; \
Daj jakiś dowód, bo ja sobie nie przypominam, żebym coś takiego pisała.
http://i29.tinypic.com/2urlc03.jpg
http://i28.tinypic.com/opo0o6.jpg

Jakbym dała Wam tak spamować, bluźnić, kląć na cb tym Waszym kontem, to napisalibyście temat, że nic nie robię. Wam nigdy nic nie dogodzisz.

handlarz_narkotykow
17-07-2009, 16:09
odpier**lcie się od niej dobrze wykonuje swoją pracę, to będzie 2 Mc Maciek móoooooooofię wam!

Krsix
17-07-2009, 16:15
Po prostu żal -.- Jest nowy modek źle, nie ma też źle. Ludzie zdecydujcie się.

@top
Mi to nie robi różnicy ważne aby dobrze pełniła swoje obowiązki ;)

Oxidosis..
17-07-2009, 20:32
Nie bylo mnie tydzien, ale poogladalem wczesniejsze posty/tematy i wedlug mnie Lost Girl sprawuje sie bardzo dobrze, robi to co do niej nalezy.. z reszta fajnie ze w koncu pozadna osoba ma moderatora, kiedys bylismy razem wspolnie w gildii ( kazadum ) czy jakos podobnie, juz nie pamietam stare czasy, ale rozmawialem z nia kilka razy, naprawde mila osoba :)

Alvaster
17-07-2009, 20:41
A czemu miała by nie mieć Modka?Najważniejsze jest to żeby dobrze wywiązywała się z swoich obowiązków.
Zaznaczyłem odp "Zdecydowanie TAK!".

Masters
17-07-2009, 20:42
nie lubie jej zbytnio dalem na nie :D nie pasuje mi xD

Kicu
17-07-2009, 20:58
Lost sie dobrze sprawuje nie mam do niej nic dostalem ostrzezenie od niej bo sam sie prosilem:)to jest poczatkujacy moderator wiec powoli sie juz w ta prace wciaga:) Lost Na Gm'a;d

Kicu

Mc Maciek
17-07-2009, 23:14
Dajcie jej troche czasu, niech się oswoi z funkcją Moderatora, a nie ma 2 czy tam 3 dni pozycje i już się bulwersujecie... Ja jak dostawałem moderatora też nie byłem tak bardzo z tym obyty a jakoś po pewnym czasie udało mi się "wkręcić w system" :D A chciałbym zauważyć, że na mnie było o wiele więcej skarg na początku niż teraz na Lost Girl... A razem ze mną wtedy było około 10 nowych moderatorów... Lost jest teraz sama, jako nowa.