View Full Version : Lost Girl
^Pimpek^
17-07-2009, 13:49
Witam! Zgłaszajcie w tym temacie skargi na "Lost Girl" Pewnie wiele ich będzie.
Aha,dodaję sondę (kto chce aby Lost Girl nadal miał/miała rangę Moderatora,lub nie). Dzisiaj np. Lost Girl chciał/chciała,dać warny za rozmowę na CHAT BOXIE,normalną rozmowę może to potwierdzić Hjubert itd... Ci co oczywiście byli na CB około godziny 13:40. :cool: Skasowanie tego tematu bez wypowiedzi Mortiisa,wiele nam wyjaśni... ;) Oczywiście w skutku NEGATYWNYM. :eek:
PS: Temat zakładam tutaj ponieważ w dziale "Sondy" trzeba czekać. ;)
@Bondi - nie wiadomo czy to chłopak czy dziewica... Na CB pisał/a (Sprawdziłem)... ; \
SongokuSSJ
17-07-2009, 13:53
nie znam jej wiec glosowałem ze mi to obojętne jak poznam to wtedy będę mógł to ocenić:)
HEHE moze juz starczy pierdołóf ? ;/;/:rolleyes:
Od skarg masz specjalny temat http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=27449
@topic
Dajmy jej szansę, mam nadzieję, że będzie się dobrze sprawowała :)
Nie wiem, ponieważ nie mam wglądu w parce moderatorów, i nie widzę co ona robi, więc najlepiej jak by w tym temacie wypowiedział się któryś moderator bo jak wiemy nasi admini nie palą się do wypowiadania się w waszych idiotycznych tematach. Mi to jest obojętne czy będzie czy nie, bo dla was kto by nie był tym moderatorem zawsze będziecie płakać, że jest źle.
Marcin <3
17-07-2009, 14:00
wg mnie moze zostac, jak narazie dobrze wykonuje swoja prace :p
Ojej straszne, jak chciała wam dać warny to pewnie miała do tego powody. Zamiast cieszyć się, że was nie powarnowała to jeszcze takie durne tematy robisz.
.:Speed Fireman:.
17-07-2009, 14:10
Zapewniam was, że Magda będzie lepiej wykonywała swoją pracę niż połowa pseudo moderatorów.
Quiet v 2.0
17-07-2009, 14:23
Obojętne mi to.
Najważniejsze, żeby była dobrym moderatorem.
Dla mnie najlepiej jakby nie było modów.
A jezeli chodzi o Lost to mi to lotto! xd
OMG... Kolejny temat xd
Już wam się nie podoba, tak? Bo ma moderatora kilka dni.
Czy juz nikt nowy nie może mieć moderatora bo wywołuje to wasze wielkie oburzenie ?
Zal ci dupe sciska az tak ze musisz zakladac tak idiotyczny temat? :|
@topic nie mam zastrzezen co do jej 'pracy'
Jak możecie zaznaczać 'jest to najgorszy moderator' skoro moderatora ma od dwóch dni ;|
Jeśli ma tyle lat ile podaje to znaczy, że dziewicą już nie jest :D:D:D:D:D
Zobaczymy jak się sprawdzi ;)
^Pimpek^
17-07-2009, 15:15
Jak możecie zaznaczać 'jest to najgorszy moderator' skoro moderatora ma od dwóch dni ;|
Jeśli ma tyle lat ile podaje to znaczy, że dziewicą już nie jest :D:D:D:D:D
Zobaczymy jak się sprawdzi ;)
Kur*a! Ile mówi że ma lat? i że może jest kobietą,jak dzisiaj na CB napisał/a "Sprawdzilem." I coś od Barta,nie zazdroszczę nie chciał bym mieć moderatora... Za duży syf żeby się uporać... Rozumiem tutor/gm na serwerze 7.6 :D
Lost Girl
17-07-2009, 15:53
Witam! Zgłaszajcie w tym temacie skargi na "Lost Girl" Pewnie wiele ich będzie.
Aha,dodaję sondę (kto chce aby Lost Girl nadal miał/miała rangę Moderatora,lub nie). Dzisiaj np. Lost Girl chciał/chciała,dać warny za rozmowę na CHAT BOXIE,normalną rozmowę może to potwierdzić Hjubert itd... Ci co oczywiście byli na CB około godziny 13:40. :cool: Skasowanie tego tematu bez wypowiedzi Mortiisa,wiele nam wyjaśni... ;) Oczywiście w skutku NEGATYWNYM. :eek:
PS: Temat zakładam tutaj ponieważ w dziale "Sondy" trzeba czekać. ;)
@Bondi - nie wiadomo czy to chłopak czy dziewica... Na CB pisał/a (Sprawdziłem)... ; \
Daj jakiś dowód, bo ja sobie nie przypominam, żebym coś takiego pisała.
http://i29.tinypic.com/2urlc03.jpg
http://i28.tinypic.com/opo0o6.jpg
Jakbym dała Wam tak spamować, bluźnić, kląć na cb tym Waszym kontem, to napisalibyście temat, że nic nie robię. Wam nigdy nic nie dogodzisz.
handlarz_narkotykow
17-07-2009, 16:09
odpier**lcie się od niej dobrze wykonuje swoją pracę, to będzie 2 Mc Maciek móoooooooofię wam!
Po prostu żal -.- Jest nowy modek źle, nie ma też źle. Ludzie zdecydujcie się.
@top
Mi to nie robi różnicy ważne aby dobrze pełniła swoje obowiązki ;)
Oxidosis..
17-07-2009, 20:32
Nie bylo mnie tydzien, ale poogladalem wczesniejsze posty/tematy i wedlug mnie Lost Girl sprawuje sie bardzo dobrze, robi to co do niej nalezy.. z reszta fajnie ze w koncu pozadna osoba ma moderatora, kiedys bylismy razem wspolnie w gildii ( kazadum ) czy jakos podobnie, juz nie pamietam stare czasy, ale rozmawialem z nia kilka razy, naprawde mila osoba :)
Alvaster
17-07-2009, 20:41
A czemu miała by nie mieć Modka?Najważniejsze jest to żeby dobrze wywiązywała się z swoich obowiązków.
Zaznaczyłem odp "Zdecydowanie TAK!".
nie lubie jej zbytnio dalem na nie :D nie pasuje mi xD
Lost sie dobrze sprawuje nie mam do niej nic dostalem ostrzezenie od niej bo sam sie prosilem:)to jest poczatkujacy moderator wiec powoli sie juz w ta prace wciaga:) Lost Na Gm'a;d
Kicu
Mc Maciek
17-07-2009, 23:14
Dajcie jej troche czasu, niech się oswoi z funkcją Moderatora, a nie ma 2 czy tam 3 dni pozycje i już się bulwersujecie... Ja jak dostawałem moderatora też nie byłem tak bardzo z tym obyty a jakoś po pewnym czasie udało mi się "wkręcić w system" :D A chciałbym zauważyć, że na mnie było o wiele więcej skarg na początku niż teraz na Lost Girl... A razem ze mną wtedy było około 10 nowych moderatorów... Lost jest teraz sama, jako nowa.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.