View Full Version : Ma?e dodatki
^Pimpek^
17-07-2009, 19:00
Witam! Proponuję aby Ekipa APO dodała pare funkcji do strony.
Długość Banów
Data założenia konta
No i to na razie wszystko,jak macie jakieś propozycje to proszę napisać.
@Edit - Osobiście zrobić takie dwie funkcje potrafiłbym ;)
@Meen - Nie ma nic za darmo,nie chodzi o pieniądze . ;)
@Muflon - Jakoś innym się podoba, a może czas na urozmaicania w jakimś stopniu strony?
Quiet v 2.0
17-07-2009, 19:09
Przydałoby się. Ludzie wiedzieliby ile czasu trwa ban za boty, data założenia konta jest nie potrzebna, ale też mogłaby być.
//Ogólnie mogliby zmienić cały wystrój strony na coś ciekawszego.
@Edit - Osobiście zrobić takie dwie funkcje potrafiłbym ;)
To zrób i wyślij do Mortiisa na emaila...
@topic
Może być.
Nie dostaniesz moda/tutora/GM'a na APO, jeżeli Ci o to chodzi, items też nie dostaniesz. A po za tym ta funkcja jest niepotrzebna.
@edit
No to jak chcesz zrób to i wyślij Mortiisowi na e mail, ale jeżeli ty za to chcesz mieć jakąś pozycje na APO to nie mamy o czym pisać :p Bo na forum są osoby które potrafią znacznie więcej i są zwykłymi userami.
W sumie to dobry pomysł, ale dodałbym jeszcze od siebie listę postaci na koncie i byłoby OK :)
Zajacz3k
17-07-2009, 20:58
Jestem jak najbardziej za. Bardzo dobry pomysł. Niby drobnostka, a przyda się.
SongokuSSJ
17-07-2009, 21:06
moim zdaniem bardzo fajne propozycje
powinni wprowadzić oby dwie :]
@Zajacz3k o co chodzi w twoim podpisie na co czekacie ?:D i kto czeka ?:>
Czekamy na Dragon Ball: Online
`FilipeK <3
18-07-2009, 09:34
Ujdzie , ale nie wiem po co komu to potrzebne...
Bany sa opisane dla swiadomosci zbanowanego, a nie dla nas Xd
Ale jak sobie chcecie mnie to j***e.
Taki troche nie potrzebny bajer, na ale niech wam będzie tak ;)
Jestem na TAK , urozmaciło by to troche APO :)
Mc Maciek
18-07-2009, 10:17
Długość banów może być, ale data założenia konta jest niewykonalna. W bazie nie ma dokładnej daty założenia konta, więc funkcja ta mogłaby być ewentualnie dla nowo założonych kont.
2 dodatkowe funkcje mogłyby być fajne jednak jak napisał wyżej Maciek może być niewykonalne
pozdrawiam
Quik
^Pimpek^
18-07-2009, 10:47
Długość banów może być, ale data założenia konta jest niewykonalna. W bazie nie ma dokładnej daty założenia konta, więc funkcja ta mogłaby być ewentualnie dla nowo założonych kont.
Macieju! Umiem zrobić takową funkcję ;) :cool:
@Down - zrobię tą drugą funkcję ale nie za freeeeeeeeeeeeee . !
Długość banów, owszem mogła by zostać wprowadzona. Ale skoro datę założenia konta mogłyby mieć tylko osoby, które od wprowadzenia tego "bajeru" zrobią konto, to myślę, że nie ma sensu tego robić. Zaznaczyłem pierwszą opcję.
Macieju! Umiem zrobić takową funkcję ;) :cool:
@Down - zrobię tą drugą funkcję ale nie za freeeeeeeeeeeeee . !
Już Ci pisałem społeczniaku, że za byle co nie dostaniesz tutaj pozycji... No i te funkcje są niepotrzebne, bo każdy wie kiedy założył swoje konto oprócz dzieci allegro których większość tutaj nie lubi, no i każdy wie do kiedy ma bana -.- Więc jeżeli nie zrobisz tego za free to to nie wejdzie, a nawet jak byś zrobił to i tak Mortiis tego nie doda :D Więc twoja marna propozycja legła w gruzach.
Oxidosis..
18-07-2009, 15:18
Ja pierdziele koles, przyszedles na forum z niewiadomo skad i piszesz jaki to nie jestes zajebisty i czego ty bys nie potrafil zrobic, zrozum NIE DOSTANIESZ GMA ANI MODKA, jest tutaj duzo wiecej ludzi ktorzy sporo zrobili dla apo a nie dostali zadnej funkcji (np. Wiceps). Jezeli jestes taki fajny to zrob i wyslij mortiisowi a nie tylko sie chwalisz.. i jeszcze chcialbys cos za to dostac, tyle ile Wiceps sie narobil dla APO to sobie nie wyobrazasz i jakos nic za to nie chcial, podobnie Nixon lub Mc Maciek
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę...
Nie dostaniesz kasy ani fri items, sorry :<
Pomysł jak dla mnie dobry :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.