View Full Version : Wbija?! Napewno si? spodoba :P
^Pimpek^
18-07-2009, 16:13
Witam serdecznie! Proponuję aby ekipa APO wprowadziła coś takiego:
Utevo res "Demon,po prostu żeby dawało się przyzywać potwory,dla każdej profesji. Oczywiście przyzywanie potworów by było od lvla.... I może żeby nie dało się atakować potwora jak ktoś go przyzwie (dla hecy) tylko żeby naliczał się frag.
Lole! To może jakoś by ekipa APO zapobiegła? żeby nie było lagów,itd... Da się zrobić...
Quiet v 2.0
18-07-2009, 16:24
Po co? Jest to zupełnie nie potrzebne. Wiem, że na 7.6 był taki bug, że można było zabić innego gracza razem z summonem i nie miałeś skulla.
Jestem na nie.
Sorry, ale pomysł mi się nie podoba :D
Nie wiem dlaczemu :P
Nie, każdy by stworzył coś takiego i debug, crash murowany. To nie jest zwykły YurOTS. Apo ma dużo dodatków i takie coś może spowodować błędy.
Hmm... Może jeszcze jak napiszemy kill ""nick postaci to będzie ją zabijać? Jestem na nie. Mogło by to spowodować laggi, debugi, crashe.
Nie, bo przez te summony mogłyby być crashe/lagi/debugi. A niektórzy idioci blokowali by dp tak jak to było z dżinami na boże narodzenie.
Kolejna głupia propozycja, proszę Cię skończ, chyba że masz coś na prawdę dobrego do zaproponowania. Oczywiście że jestem na NIE.
Głupia propozycja, proponuje zamknąć temat,ponieważ robi się nie potrzebny spam w koło każdy mówi to samo o lagach i crashach.
`FilipeK <3
18-07-2009, 17:11
nie , nie , nie...
jak kolory na guild chat powodowaly crash'e to to tez napewno :<
Czyżby prowokacja? Nie jest to potrzebne. Jestem na nie.
Stary, pomyśl 2x zanim coś napiszesz -.- Wyobraź sobie war gdzie każdy ed/ms 1000+ sumonuje sobie Glacka czy bally
Skłamałeś z tytułem tematu ;o
Wchodząc, myślałem, że proponujesz jakąś extra laseczkę do każdego PACCa...
Pomyliłem się ;<
@Topic
Nie.
^Akynaoo
19-07-2009, 10:14
Juz dwa lata temu ktos to chcial wprowadzic, ale to obciazyloby tylko niepotrzebnie serwer i w sumie brak z tego korzysci. Na apo gra jest 'na wyzszym poziomie'. Musialaby byc dostepna mozliwosc summonowania monsterow z gornej polki np. kinga, bally, zeby to mialo jakiekolwiek zastosowanie w expieniu i pvp. Bo inaczej na co summony? Dla zabawy i lansu? Szkoda serwera na takie cos ; p
Jestem na NIE bo po co ? Kolejny dosyć niepotrzebny pomysł :(
Tym razem jestem na nie. Summonować demony itp. Po co nam to??
Kolejna głupia propozycja, proszę Cię skończ, chyba że masz coś na prawdę dobrego do zaproponowania. Oczywiście że jestem na NIE.
zamknij ryj szmato... jestes pojebany nie lubie cie
Ciapeq Shooter
11-08-2009, 10:51
To Jest nie potrzebne ... w dodatku naruszysz prawa tibi xD bo tylko sorc i druid mogą wzywac potwory i to nie kazde pomysl sobie jakie lagi by byly i tp utevo res "Omen ^^
Maślanka
11-08-2009, 12:57
Tak, ale nie demony XDDDDDDDDDDDDD. Ofc. tylko snejki, tak dla szpanu, ale z takim warunkiem, że można przywołać tylko 1 na 24 godziny, i max snejków na servie może być 75, i by było snejkowo xD. Nie jestem trolem, to jest for rili.
silver ghostek
11-08-2009, 13:29
Badziewie... Nie podoba mi sie twoj pomysl. Poza tym jest wiele wazniejszych rzeczy niz jakies glupie summony.
Old Dzolo/Seba :)
11-08-2009, 13:50
No i po co ? Jest dobrze tak jak jest, nie potrzeba żeby dzieci bawiły się summonami. Mortiis na głowie ma ważniejsze sprawy np. Crashe >.<
Po co ?? gupie to jest i nie potrzebne tylko by spamowali tym zmienianiem sie w te potworki
Pampalini
11-08-2009, 17:28
Ale z was archeologowie ; o
Jestem na nie, idz na noob otsa tam możesz sobie summony przywoływać takie jak demony :| gdyby mortiis miał zajmować się takimi sprawami to momentalnie stracił by wszystkich graczy + zyski.
Jestem na nie.
Mimo, że nie gram na APO byłoby to głupotą, gdyby to wprowadzili. Serwer z pewnością miałby wiele crashy, lagów i debugów.
Mortalix
11-08-2009, 22:14
Lipa, lipa, lipa...
Nie wiem po co ci to i nie chce wnikać, ale twój pomysł wcale nie jest taki wspaniały. ;s
Jak sam widzisz, raczej większości użytkownikom Twój pomysł się nie podoba. Tak samo i mnie.
Może jeśli lepiej byś rozwinął treść? Podał więcej szczegółów? Może wtedy Twoja propozycja wyglądała by na bardziej atrakcyjną;)
Niestety, w tej formie wygląda na złą i bez sensowną.
Propozycja odrzucona!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.