Zaloguj się

View Full Version : TeStAMeNt xd .

Destroyer Pall :)
18-07-2009, 19:57
Witam ;d . Otóż mój pomysł polega na tym, aby bylo takie cos jak ' Testament ' Testament polega na tym, aby gracz na poczatku gry(obowiazkowo.w trakcie gry mozna zmienic nazwa gracza!!!) bedzie Ten Testament wygladal jak Perchament(czy jakos tak sie pisze) i w Testamencie bedzie pisalo ; Gracz ktoremu chcesz przekazac swoj domek,majatek ma na imie ;(nick kolegi ktoremu chcesz przepisac wszystko) gracz ktory nie zaloguje sie na konto przez 6 mies./ GM skasuje mu konto(przekroczenie ilosci banow np. ). Po skasowaniu konta/nielogowaniu sie przez 6 mies. przechodzi TO WSZYSTKO na dana osobe. do tego dolaczam sonde ; >

@down. Nie xd . nie wiem jakos tak mi sie napisalo xd.

Kicu
18-07-2009, 20:03
Nie.Proste nie.Po co robic jakiesz testamenty.Watpie zeby to weszlo w zycie.Ale pomysl slaby
Pozdrawiam:*
Kicu

Azonka
18-07-2009, 20:04
sąde

To bylo specjalnie czy co? ;o

@topic
Jesli wiesz, ze nie bedziesz gral juz ta postacia to mozesz oddac rzeczy od razu.. Pomysl raczej mi sie nie podoba. Nie potrzebny.

[.l.]Korupcjonista
18-07-2009, 20:06
Żaaal!?! Przepisujesz sobie wszystko na 2 chara łapiesz delete za boty i odzyskujesz itemki... Że-na-da.

Quiet v 2.0
18-07-2009, 20:09
Korupcjonista;463708']Żaaal!?! Przepisujesz sobie wszystko na 2 chara łapiesz delete za boty i odzyskujesz itemki... Że-na-da.

Ciekawa propozycja, ale ta /\ odpowiedź mówi wszystko.

Jestem na nie.

Splaxor
18-07-2009, 20:46
To jakieś kpiny?
Jestem na nie! .

Dαniel3k =)
18-07-2009, 20:57
To wtedy by było zbyt łatwo. W razie złamania regulaminu, odzyskujesz eq, domek, kase... Bezsens.