View Full Version : Nemlocks po co to jest?
Arystoteles
18-07-2009, 20:48
Wydaje mi się że jeżeli ma istnieć funkcja Nemlocks to powinno być tak że jeżeli ktoś dostał Nemlocka to nick ten nie powinien już być dostępny.
Mało tego powinny być dostępne tylko nicki jedno dwu i trzy członowe, bo nick typu: "Juz Cie Nie Kocham"
[17/07/2009 04:13] Juz Cie Nie Kocham -> change nick to: Dlaczego Taki Jestes Kotq toi chyba też małe przegięcie.
Dαniel3k =)
18-07-2009, 20:55
No nie bardzo. Jest dobrze, jeżeli ktoś sobie w kulki leci to za 2 bezsensownym namelockiem dostanie bana. Proste i logiczne.
silver ghostek
18-07-2009, 20:55
Wydaje mi się że jeżeli ma istnieć funkcja Nemlocks to powinno być tak że jeżeli ktoś dostał Nemlocka to nick ten nie powinien już być dostępny.
Mało tego powinny być dostępne tylko nicki jedno dwu i tzn członowe, bo nick typu: "Juz Cie Nie Kocham"
[17/07/2009 04:13] Juz Cie Nie Kocham -> change nick to: Dlaczego Taki Jestes Kotq toi chyba też małe przegięcie.
sprawdz zanim cos napiszesz...
jak dostaniesz namelocka to juz nie nikt nie moze miec takiego nicku...
#edit
a jak mi sie podoba nick 3-czlonowy np. Mussab ala Sahama (wiem ze powalony ale to przyklad) to co? :c Nick jest prawidlowy
Po 1. jeżeli ktoś miał nick i dostał namelock'a, to inna osoba nie może mieć tego nicku
Po 2. mi się podobają nicki wieloczłonowe np.Abu Hamza al Muhadzir
Jestem przeciw
@quaiet
ja jak dostałem namelock'a na nicu Pauka Dziatka Mrooza to już nie mogłem się tak nazwać :D
Quiet v 2.0
19-07-2009, 08:39
Po 1. jeżeli ktoś miał nick i dostał namelock'a, to inna osoba nie może mieć tego nicku
Po 2. mi się podobają nicki wieloczłonowe np.Abu Hamza al Muhadzir
Jestem przeciw
A nie prawda! Ja kiedyś swoim paladynem miałem nick "Bezimienny" a potem dostałem namelock i musiałem go zmienić. Teraz nadal mam tego pala, a nick Bezimienny jest nadal. Moim zdaniem do poprawki to powinno iść =/
Namelocki wyłącznie mogą dawać ST, GM oraz GOD, a tak nikt po za tym.Przecież jest skrót klawiszowy za to odpowiadający - CTRL+Y.
^Akynaoo
19-07-2009, 10:24
Jezeli ktos zrobi postac o nicku 'Fajna postac', dostanie namelocka, a nick zmieni na inny to i tak juz nikt nie zrobi postaci z nickiem 'Fajna postac'. Faktycznie tak nie bylo zawsze bo czesto zdarzalo sie, ze jak ktos mial domek i dostal namelocka to ktos inny robil postac z jego nickiem i bral jego domek Xd
Ten pomysł jest niewykonalny , nicki mogą być wieoczłonowe i tyle .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.