Zaloguj się

View Full Version : Zamkn?? serva i nigdy nie otwiera?

Dejtukmajsan
19-07-2009, 19:26
Co wy na to ?
@down
Czemu mam wrażenie ze ty tylko umiesz pisac ,,close topic"?
@edit
Przynajmniej by nie było tylu problemów...
@muflon
Kolejny -.-

Quiet v 2.0
19-07-2009, 19:31
Tak! To najlepsza propozycja tego forum!

//Close topic :D

Spaślak
19-07-2009, 19:33
Gratuluje założycielowi poczucia humoru, Mortiis na 100% to zrealizuje -.-
Temat do usunięcia bądź zamknięcia.

Patrol
19-07-2009, 19:39
Jestem za!  ̄ω ̄

Gonzalo
19-07-2009, 20:23
Kolejny bardzo inteligentny temat na forum . Jestem pod wrażeniem twojego poczucia humoru .

Master Shidishi
19-07-2009, 20:28
Popieram..... xddd ..........................................

Azonka
19-07-2009, 20:53
Mam lepszy pomysl ! ;o

Niech Mortiis odda serva Grulixowi lub Azbestowemu. Wtedy bedzie gralo po 2k osob!

Marcelllo
19-07-2009, 20:56
Zajefajna propozycja! Oczywiście, że wolę jechać po błocie ;d Idź się dziecko weź za coś porządnego bo Ci tibia mózg wyżarła ;d (Twój mózgojad jest na wymarciu)

Smaq
19-07-2009, 21:05
Lepiej by było jakby zrobili nowe 7.6 z takim samym silnikiem, mapą tylko all zresetowane. Ludzie by raportowali, co się dzieje na serwerze. Gm by grali normalnymi charami i w w razie czego banowali (tak jak tygrys zrobił). To by bło jedno dobre rozwiązanie, mogę się założyć jakby było nowe 7.6 grało by tyle osób, żeby były kolejki. Co ja mam do straty? 1.3 rp z s setem, oraz 900 ek z mmace, s setem, klapy, bh :D. Jak stracę mam to w dupie, tylko aby został pacc na koncie. Grę traktuję jak grę.

maro22
19-07-2009, 22:11
Jestem za usunięciem w ogóle całego apo :) nie gram tu i nie robi mnie to czy Apo będzie stało czy nie :) zaraz pewnie internetowi napinacze mnie zjadą bo bez tibi przecież żyć nie mogą haha ...

Selrien
19-07-2009, 23:58
Jak już pisałem w innych postach, jesteś jakiś niedorozwinięty czy co bo ja Ciebie nie rozumiem. Zakładasz durnowate tematy, zaśmiecasz nam całe forum... Chcesz pisać bez sensu to pisz w dziale HYDE PARK, a nie robisz śmietnik w każdym dziale ... Warna nie dostaniesz bo jednak jest to propozycja, ale jak ja bym miał modka tutaj to uwierz, że mógłbyś się pożegnać z tym Forum.

http://www.grabonog.pl/asp/pliki/foto/drzwi.jpg
GO AWAY !

Wiesz o co z tym chodzi?

maro22
20-07-2009, 01:07
Jak już pisałem w innych postach, jesteś jakiś niedorozwinięty czy co bo ja Ciebie nie rozumiem. Zakładasz durnowate tematy, zaśmiecasz nam całe forum... Chcesz pisać bez sensu to pisz w dziale HYDE PARK, a nie robisz śmietnik w każdym dziale ... Warna nie dostaniesz bo jednak jest to propozycja, ale jak ja bym miał modka tutaj to uwierz, że mógłbyś się pożegnać z tym Forum.

http://www.grabonog.pl/asp/pliki/foto/drzwi.jpg
GO AWAY !

Wiesz o co z tym chodzi?

Przecież skończyłeś grać tutaj a więc nie powinny Cię interesować takie tematy :) ja nadal mam tutaj postacie ale serio to nie płakałbym jakbym miał je stracić bo są ważniejsze rzeczy w życiu niż pixelowe ludziki.
Jednym słowem będzie co będzie.Założę się , że jeżeli liczba graczy tak drastycznie będzie spadać to Mortiis sam skończy z tym Ots bo nie będzie miał zysku..a wiadome taki serwer trzeba opłacić.

Pozdro :)

Selrien
20-07-2009, 01:41
Przecież skończyłeś grać tutaj a więc nie powinny Cię interesować takie tematy :) ja nadal mam tutaj postacie ale serio to nie płakałbym jakbym miał je stracić bo są ważniejsze rzeczy w życiu niż pixelowe ludziki.
Jednym słowem będzie co będzie.Założę się , że jeżeli liczba graczy tak drastycznie będzie spadać to Mortiis sam skończy z tym Ots bo nie będzie miał zysku..a wiadome taki serwer trzeba opłacić.

Pozdro :)

Nie chodzi mi tylko o ten temat ... Chodzi mi o to że to jest idiota i tyle.
Btw. albo nie umiesz czytać albo ktoś Cie źle poinformował, bo skończyłem grać na 8.42 a nie na całym Apo ;)

szympansik
20-07-2009, 02:00
jestem na nie ...................................zal

Krsix
20-07-2009, 10:47
Proszę o gorące brawa i nagrodę noob'a dla założyciela tego tematu ;)

Człowieku lecz się na nogi bo na głowę już za późno :)