View Full Version : Ekipa apo, rekrutacja
Mam taki pomysł: Gdyby Mortiis szukał ludzi do ekipy to najpierw by brał ludzi doświadczonych( wymagany poziom 1000+) ale byłby jeden warunek nie mógł by mieć ani jednego bana.
Co wy na to?:D
Może tak być ale chyba nie ma takiej osoby która nie ma żadnego bana :D Przynajmniej tak mi się wydaje :)
Głupi pomysł, skąd Mortiis ma mieć pewność, że taki 1000lvl się będzie nadawał? w ogóle co do tego mają bany?
HAha. 80% 1 k+ to są postacie z allegro. Moim zdaniem jest to bez sensu. Osoby które by się nadawały na pozycje tutora, to Drako, alob Bart, ale mało prawdopodobne, bo dużo osób znają i na 100% mieli by przywileje. Pozdrawiam Grulix.
Marcelllo
19-07-2009, 21:01
Ja proponuję, żeby dali GM'ów ludziom którzy nie umieją grać w tibię i są ludźmi którzy się nie przyjaźnią z nikim i w ogóle :D A tak serio to przydałoby się kilku nowych, mądrych tutorów/GM lub starych takich jak Exod, Coguar, Scorpion, Grom, Slave :D
@edit: Jebłem się w ankiecie ;s Nie ten punkt zaznaczyłem ;d
Ja proponuję, żeby dali GM'ów ludziom którzy nie umieją grać w tibię i są ludźmi którzy się nie przyjaźnią z nikim i w ogóle :D A tak serio to przydałoby się kilku nowych, mądrych tutorów/GM lub starych takich jak Exod, Coguar, Scorpion, Grom, Slave :D
HAha grom? Uczciwy? Każdy zna pana gromu$a. Faworyzuje swojąekipe chłopaczków i jedną rozdziewiczoną 14-latkę (viki) Poza tym go nie przyjmą (, a kto wie, może to któryś z dzisiejszych gm?) pokazał on jak odchodził co umiał..., potem jak nie miał gm to było to z Ś.P Pandorą, i kłutnia z Elvanem, i przez groma wyleciał, cinqa i te inne pieski groma. Pozdrowienia od GRUIXA, grom giń szmato w więzieniu :D.
Przecież do tej funkcji trzeba kogoś zaufanego. I musi być to osoba, którą Mortiis zna, a nie forum wypowie się czy ta osoba się nadaje.
Zaznaczyłem nie.
.:Speed Fireman:.
19-07-2009, 21:31
Uważasz, ze osoba mająca 1000 lvl jest mądrzejsza i bardziej doświadczona od osoby mającej np 100 lvl? Jeżeli tak, to jesteś w błędzie.
silver ghostek
19-07-2009, 21:37
@Bart
Fajny avek xd
@topic
To znajdz mi 1k+ lvl'a ktory by sie nadawal na gm'a... ale oczywiscie nie wymieniaj mnie bo sie zawstydze:o
jestem na nie
To znajdz 1k ktory nie mial bana i jesli nie mial bana nie kupil chara na allegro huhauahu :|
n/c jestes nobem , glupi pomysl bye :|
[.l.]Korupcjonista
19-07-2009, 22:01
Stanowcze tak. Dlaczego? Bo nie ma osoby, która ma 1000lvl i nie miała nigdy bana : )
Głupi pomysł. Sam masz pewnie 1k+ i liczysz po cichy, że dostałbyś GMa... To, że ktoś ma 1k lvl to nie znaczy, że jest już najmądrzejszy na świecie i wszystkie rozumy pozjadał... Mało ludzi jest, którzy grają od 0 i mają ten 1k+ a co za tym idzie każdy idiota może kupić na allegro chara i wg. twojego pomysłu ma szanse trafić do ekipy APO.
chomiczkoff gra od 0 i nie ma zadnego bana a ma +1k lvl ;]
Quiet v 2.0
20-07-2009, 09:21
Lol. Mortiis powinien przede wszystkim zatrudnić ze dwóch tutorów na 8.42 i ROX. I TYLKO osoby zaufane.
Nie gram już na 8.42, ale jako tutor mógłbym powrócić tzn. pilnować porządku xd
1. This forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 31 seconds.
Voomex
Chomik pall też gra od początku nie ma ani 1 bana i jest spoko, tzn wszystkich których znam mówią o niej bardzo dobrze.
silver ghostek
20-07-2009, 10:13
chomiczkoff gra od 0 i nie ma zadnego bana a ma +1k lvl ;]
Voomex
Chomik pall też gra od początku nie ma ani 1 bana i jest spoko, tzn wszystkich których znam mówią o niej bardzo dobrze.
chomiczkoff i chomik pall... jakby te dwie lamy mialy tu conajmniej tutora to watpie zeby liczba osob na apo przekraczala 50...
Chomiczkoff - tepy 13-latek ktory po jednym inteligentnym wrzucie ktorego nie zrozumie zaczyna jezdzic po starych
Chomik pall - dzieko ktore banowaloby kazdego kto ma lepsze pvp od niego - czyli jakies 70% apo byloby zbanowane o.o
Mam taki pomysł: Gdyby Mortiis szukał ludzi do ekipy to najpierw by brał ludzi doświadczonych( wymagany poziom 1000+) ale byłby jeden warunek nie mógł by mieć ani jednego bana.
Co wy na to?:D
Jest ktoś taki ?
Lol... Dzieci kupia chary na allegro i to maja byc doswiadczeni gracze?=.=
Z czolowki, to tylko Bart i Darkrose wbili recznie swoje lvle... Reszta same allegro kidy...
Stanowcze nie!
`FilipeK <3
20-07-2009, 10:29
wg. mnie 'ten ktos' (czyt. tutor) powinien sie spotkac z Mortiisem w rl'u :>
wtedy Mortiis moglby stwierdzic czy owa osoba sie nadaje.
jestem na nie
#Bart
koks avek ; o
Jestem na nie... 50% 1k+ to allegro kids :o
Tak jak powiedział Filipek, nowy tutor powinien się spotkać z Mortiisem w rl'u ;)
Mogłoby być jeszcze paru tutorów (1-2 Apo 8.42, 1-2 Rox, 1 7.6). Takie moje zdanie :)
Flutebone
20-07-2009, 10:57
Tia, co ma 1000 lvl i umiejętność gry do GM'owania? Nic nie ma : D co z tego, że ktos umie grać skoro może być totalnie nieogarnięty na stanowisku tuta/gma? Pozatym nie znam 1klvla+ który nie ma ani 1 bana ;/ a w ogóle 90% 1k+ to allegro kidy więc też lipa...
Dla mnie to by było tak:
Dać komuś modka naa forum jak się spisze dać mu tutora (Np Crayonowi)
btw
GRÓLIKS NA GJEEMA!
^Pimpek^
20-07-2009, 11:04
Wyp*erdalaj ;) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Leonidas Waleczny xD
20-07-2009, 17:22
Jestem na Nje x D Wykształcenie gm'a/tutora nie polega na posiadaniu dużego lvla... ; ) Nawet 1 lvl może być doświadczony ; D Gm'em/tutorem może zostać ten kto zrobi coś ważnego dla serwera.
Zapomniałeś o Graydonie i Amedainie ;d
@topic
Jestem na nie.
Czemu akurat 1000+ lvl?
Lepiej ktoś inny.. ktoś kto kiedyś grał i już niegra albo tak jak mówił marcelllo ktoś z starych GMów
Nie zawsze 1k+ to doświadczony gracz :]
Rekrutacji zbytnio nie popieram, bo Mortiis musi mieć kogoś zaufanego, a nie byle kogo, kto wygra [casting?].
Drako o.o
20-07-2009, 18:14
niech zostanie tak jak bylo czyli niech sam wybiera
do tej pory go do nie zawiodlo oprocz Amedaina czy jakos tak ktory odjebal maniane
Dejtukmajsan
20-07-2009, 18:15
Możecie mnie wybrać, jestesm zaufanym użytkownikiem forum i wzorowym graczem .
●●Grote●●
20-07-2009, 18:16
darko można wiedzieć czemu ci glaniarz zabrał już 15 ml na 7.6 ? : SSSSS
przecież dokupiłeś mu kiedyś ramy do kompa XDDD
@topic
niech sam wybierze
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.