PDA

View Full Version : Dzia? Propozycje

Dark Pajdochleb
21-07-2009, 09:59
Zastanawiałem się nad tym sporo i doszedłem do wniosku, że kiedyś taka propozycja musi paść :). Mam taką oto propozycję do moderatorów forum, aby usunęli z tego forum dział "Propozycje" :). Powód? Rzadko, ale to baaaardzo rzadko zaglądają tu Game Masterzy i żadna z tych propozycji nie zostanie zrealizowana :D. Więc nie wiem po co w ogóle ten dział. A jak już tak bardzo chcecie zostawić ten dział, to żeby w każdym nowym temacie wypowiedział się chociaż jeden raz Game Master i napisał co sądzi o danej propozycji.
Dodaję sondę publiczną (czy jakoś tak :D)
Pozdro

Dejtukmajsan
21-07-2009, 10:05
Jak usuna to nie bedzie gdzie nabijac -.- jestem na nie

nesta12
21-07-2009, 11:09
Ja też jestem na nie.Może się nie wypowiadają ale ktoś im mówi o tym czy coś w tym stylu.

Quiet v 2.0
21-07-2009, 11:16
Jestem na nie, choć masz rację. Administracja w ogóle tu nie zagląda. Ech, znowu będzie trzeba im na PW spamić :rolleyes:

Devixx
21-07-2009, 11:19
Ja jestem na tak. To jak kwiaty(czyli my uzytkownicy) potrzebujemy wody (czyli gmów) bez wody zwiedniemy :< a ich w ogole tutaj nie ma !!!!!!!

@down dzieki za korekte ^^.

^Deduś.
21-07-2009, 11:21
@up
Zwiędniemy jak coś...

@topic
Niech zostanie.

Kapitan Alkohol.
21-07-2009, 11:32
Ktos tam zawsze zaglada.
Jestem na nie.

Wnorass
21-07-2009, 11:37
Też jestem na nie. Może zaglądaja, ale nie odpowiadaja w niektórych bardzo debilnych tematach.
Zostawić dział Propozycje w spokoju!

Marcelllo
21-07-2009, 12:47
Jestem na nie... Moje propozycje czasem są wprowadzane: Patrz - demon na rooku :D I kilka innych, mniej ważnych :)

.Bart.
21-07-2009, 13:36
Ten dział jest przeglądany na pewno i niektóre propozycję wprowadzili tylko nie wiem czemu akurat te których większość nie chciało (po padnięciu mając dwarfa/nimfę twoje ciało zmienia się w ciało dwarfa/nimfy), a tej którą prawie wszyscy chcą (krótsze fragi) nadal nie wprowadzili.

poza tym Mc Maciek chyba wysyła te ciekawsze propozycje Mortiisowi.

`FilipeK <3
21-07-2009, 13:55
duzo wprowadzili propozycji sensownych
jestem na nie

Dylus Knight
21-07-2009, 14:11
Nie Nie i jeszcze raz NIE
Nie przemyślałeś do końca tego tematu :o
Game Masterzy zaglądają tutaj często, ale wypowiadać się nie wypowiadaja i to należy zmienić :o

Marik
21-07-2009, 14:36
Zastanawiałem się nad tym sporo i doszedłem do wniosku, że kiedyś taka propozycja musi paść :). Mam taką oto propozycję do moderatorów forum, aby usunęli z tego forum dział "Propozycje" :). Powód? Rzadko, ale to baaaardzo rzadko zaglądają tu Game Masterzy i żadna z tych propozycji nie zostanie zrealizowana :D. Więc nie wiem po co w ogóle ten dział. A jak już tak bardzo chcecie zostawić ten dział, to żeby w każdym nowym temacie wypowiedział się chociaż jeden raz Game Master i napisał co sądzi o danej propozycji.
Dodaję sondę publiczną (czy jakoś tak :D)
Pozdro

mylisz sie Administracja tu czesto zaglada tylko po co ma sie wypowiadac w tematach o glupich tresciach ? i beznadziejnych pomyslach

wiem wiem duzo bylo dobrych tematow i tez nikt z Administracji sie nie wypowiedzial

ale widzialem duzo propozycji ktore zostaly wprowadzone bez wypowiedzi Administracji

jestem na nie ! przyda sie ten dzial

Splaxor
21-07-2009, 15:58
Nie zgodzę się z tym, że Ekipa APO nie sprawdza tematów w dziale propozycje. Niektóre propozycje użytkowników zostały wprowadzone do świata APO.
Zgodzę się z tym, że przynajmniej jedna osoba z Ekipy powinna się wypowiedzieć w sprawie danej propozycji.

Emo
21-07-2009, 18:05
Bardzo, bardzo rzadko jakaś propozycja jest wprowadzana do gry. Nie wiem, ale wydaje mi się, że administracja tu również bardzo rzadko zagląda. Jestem jednak za tym, by zostawić ten dział. Czasami pojawi się jakaś rozsądna i sensowna propozycja więc można się w niej jakoś przyzwoicie wypowiedzieć.

Maślanka
21-07-2009, 18:09
Jak usuna to nie bedzie gdzie nabijac -.- jestem na nie

Popieram.

@offtopik
Ludzie, przestańcie wymyślać, że nie będzie można wyrażać swojej opini... Nie będzie gdzie nabijać i tyle. Jestem na nie, chociaż ucieszyło by mnie gdyby Qłjet stracił połowe postów ;o

Gonzalo
21-07-2009, 19:31
Jestem na nie. Mi tygrys odpisał na propozycje a pozatym dział propozycje nie zostanie usunięty , jest to nierealne.

Savater
21-07-2009, 19:46
Niech zostanie i niech wiecej GM'ow zaglada do tego dzialu tak jak ktos up powiedzial.

Krsix
21-07-2009, 20:20
Nie.
Jeżeli Administrator/Moderator nie skomentował propozycji to nie znaczy że jej nie przeczytał (jeżeli w ogóle wszedł)