PDA

View Full Version : [8.42][ROX] Urlop.

>Sem.pacz<
21-07-2009, 16:09
Propozycja
Jak wiadomo po 2 [?] miesiącach jest usuwane konto - ktoś nie ma możliwości się zalogować na postać [ Wyjechał za granice, nie ma internetu] to usuwają mu postać - kilkanaście, jak nie kilkaset godzin wbijania exp'a w plecy.

Propozycja jest taka:
Administracja mogłaby wprowadzić urlop, można by było użyć 1 raz. Czas trwania urlopu mógłby być taki:

2 Miesiące
3 Miesiące
6 Miesięcy

PODCZAS URLOPU NIKT NIE MOŻE SIĘ LOGOWAĆ NA POSTACIE! NA WYPADEK GDYBY KTOŚ CHCIAŁ ZREZYGNOWAĆ Z URLOPU PODAWAŁ BY SPECJALNY KOD WYGENEROWANY PODCZAS 'URLOPOWANIA SIE'

/chojrak

licze na bluzgi od carlosa

/edit
Gonzalo, jakie ale?:d podaj moze cos poprawie :)
Gonz, ale to też jest coś takiego jak obrona przed hackerami/crackerami :O! Bo jeśli Ci ktoś się wjebie na konto podczas urlopu? Masz kod - zapamietujesz go i tyle. - Możesz spokojnie wypoczywać/nie martwic się o konto że Ci ukradną/okradną konto :D

Carla.
21-07-2009, 16:16
' o ty skurwysynu urwiesz mi od internetu ' jej by sie to przydalo
mimo ze cie nie lubie to propozycja fajna xd

Gonzalo
21-07-2009, 16:17
Propozycja dobra i do zrealizowania ale wiadomo są też jakieś ale... Ogólnie jestem na tak.

@edit

Ten kod jakoś mnie nie przekonuje . Lepiej by było jak ktoś podczas tego urlopu się zaloguje to urlop mu przepada i to by wystarczało .

Quiet v 2.0
21-07-2009, 17:33
Fajne i przydatne. Ale PACC też powinien się tracić.

Emo
21-07-2009, 17:58
Fajny pomysł. Urlopowicze mogliby spać spokojnie -.-

Maślanka
21-07-2009, 18:00
Nie, i tak nie usuwają konta po takim czasie, ja na apo od roku nie byłem i jakoś mam konto ;O? Jestem na nie, te urlopy nie wypalą.

>Sem.pacz<
21-07-2009, 18:27
Up

Mi skasowali 2 accouty, chyba jak ma się bana nie usuwają konta..
Aaaa, jeszcze jak ma się np 2 dni pacc do końca i się nie zalogujesz wtedy też nie usuwa.

Ktoś tam wyżej
Pacc oczywiscie by leciał..

Greyback#
A jak ktoś nie ma tak dobrego kumpla zeby wbijal? Da pass i bedzie plakal ze mu okradli konto gdy go nie było..

#Techniks
moze byc ;d

Wyjadacz Kepuczu DedaX's
21-07-2009, 19:08
Urlop nad ank to jest to ale do rzeczy Xdddddddd

taaa chodź mi to zwisa

Greyback
21-07-2009, 19:13
No tak zagłosowałem na tak ale bez przesady zawsze można dać pass kumplowi i niech ci wbije :P ... proste

Graydonov
21-07-2009, 19:32
Myślę, że propozycja jest dobra, ale na pewno nie zostanie wprowadzona :o

Przydałoby się, jak ktoś nie chce usuwać postaci, a potrzebuje odpoczynku - choćby psychicznego.

Chunting Pawel Sioher
21-07-2009, 19:35
Co za idiotyczny pomysl przeciez nie ma osoby ktora by odeszla od kompa przez nawet miesiac to jest porazka jak wyjezdzasz na tyle to sobie najlepiej usun psotac.

Krsix
21-07-2009, 20:22
Fajna propozycja, jestem na tak ;)

MasterQ
21-07-2009, 20:27
Oczywiścia dobra propozycja, jestem na tak!

Techniks
21-07-2009, 20:30
Jestem na tak ,ale :
- Czas 'urlopu' ustalasz sam (Oczywiście ograniczenie czyli max ileś dni.).
- Ilość razy jaką można tego użyć jest nie ograniczona.
- Opcja dostępna dla tylko pacc. :)

Chojrak Tu.
22-07-2009, 20:51
Na sempaczu dostalem bana/ chojrak

nie moge edytowac pierwszego postu wiec tu napisze xd techniks dal pomysla dobrego : )

czas urlopu - nie okreslony
mozliwosc - nieskonczona tez nice ; d
dla pacc - hmm no nie wiem jakby to zostalo wprowadzone (w co watpie) to zaraz bedzie placz czemu pacc tylko ma urlop ! ; / :(

edit
down
ale o to chodzi tylko zeby nie usuwali postaci/nikt nie mogl wejsc podczas urlopu : )

`FilipeK <3
22-07-2009, 21:24
jestem na tak , poniewaz nie dlugo wyjezdzam i dla mnie najwazniejsze byloby nie uplywanie pacca 'o'
dobra propozycja XD

Artas
12-08-2009, 14:11
odswieze temat jako załozyciel bo moze tygrrys go obejrzy i cos napisze
:C

/chojrak

Tygrys
12-08-2009, 14:30
@up
Zamiast odświeżać i narażać się na ew. warn, mogłeś po prostu podesłać mi link na PW do tematu...

@topic
Niestety, a może i stety? Ale konta nie są usuwane co 2 miesiące. Raczej na pewno po dłuższym czasie. Nie wiem dokładnie co ile, to zależy już od Mortiis'a.
No ale na pewno nie prędzej niż po 2 miesiącach, choć z reguły jest to dłużej.

Szczerze mówiąc, wystarczy napisać maila do Mortiis'a albo też do kogoś z ekipy, aby jego konto nie zostało usunięte. Napisać na jaki okres czasu i z jakiego powodu.

Nie ma sensu robić niepotrzebnie kolejnych komplikacji z jakimiś "kodami". Wystarczą nam już problemy z samymi "rec-keyami".

Propozycja odrzucona!