View Full Version : [8.42][ROX] Urlop.
>Sem.pacz<
21-07-2009, 16:09
Propozycja
Jak wiadomo po 2 [?] miesiącach jest usuwane konto - ktoś nie ma możliwości się zalogować na postać [ Wyjechał za granice, nie ma internetu] to usuwają mu postać - kilkanaście, jak nie kilkaset godzin wbijania exp'a w plecy.
Propozycja jest taka:
Administracja mogłaby wprowadzić urlop, można by było użyć 1 raz. Czas trwania urlopu mógłby być taki:
2 Miesiące
3 Miesiące
6 Miesięcy
PODCZAS URLOPU NIKT NIE MOŻE SIĘ LOGOWAĆ NA POSTACIE! NA WYPADEK GDYBY KTOŚ CHCIAŁ ZREZYGNOWAĆ Z URLOPU PODAWAŁ BY SPECJALNY KOD WYGENEROWANY PODCZAS 'URLOPOWANIA SIE'
/chojrak
licze na bluzgi od carlosa
/edit
Gonzalo, jakie ale?:d podaj moze cos poprawie :)
Gonz, ale to też jest coś takiego jak obrona przed hackerami/crackerami :O! Bo jeśli Ci ktoś się wjebie na konto podczas urlopu? Masz kod - zapamietujesz go i tyle. - Możesz spokojnie wypoczywać/nie martwic się o konto że Ci ukradną/okradną konto :D
' o ty skurwysynu urwiesz mi od internetu ' jej by sie to przydalo
mimo ze cie nie lubie to propozycja fajna xd
Propozycja dobra i do zrealizowania ale wiadomo są też jakieś ale... Ogólnie jestem na tak.
@edit
Ten kod jakoś mnie nie przekonuje . Lepiej by było jak ktoś podczas tego urlopu się zaloguje to urlop mu przepada i to by wystarczało .
Quiet v 2.0
21-07-2009, 17:33
Fajne i przydatne. Ale PACC też powinien się tracić.
Fajny pomysł. Urlopowicze mogliby spać spokojnie -.-
Maślanka
21-07-2009, 18:00
Nie, i tak nie usuwają konta po takim czasie, ja na apo od roku nie byłem i jakoś mam konto ;O? Jestem na nie, te urlopy nie wypalą.
>Sem.pacz<
21-07-2009, 18:27
Up
Mi skasowali 2 accouty, chyba jak ma się bana nie usuwają konta..
Aaaa, jeszcze jak ma się np 2 dni pacc do końca i się nie zalogujesz wtedy też nie usuwa.
Ktoś tam wyżej
Pacc oczywiscie by leciał..
Greyback#
A jak ktoś nie ma tak dobrego kumpla zeby wbijal? Da pass i bedzie plakal ze mu okradli konto gdy go nie było..
#Techniks
moze byc ;d
Wyjadacz Kepuczu DedaX's
21-07-2009, 19:08
Urlop nad ank to jest to ale do rzeczy Xdddddddd
taaa chodź mi to zwisa
Greyback
21-07-2009, 19:13
No tak zagłosowałem na tak ale bez przesady zawsze można dać pass kumplowi i niech ci wbije :P ... proste
Graydonov
21-07-2009, 19:32
Myślę, że propozycja jest dobra, ale na pewno nie zostanie wprowadzona :o
Przydałoby się, jak ktoś nie chce usuwać postaci, a potrzebuje odpoczynku - choćby psychicznego.
Chunting Pawel Sioher
21-07-2009, 19:35
Co za idiotyczny pomysl przeciez nie ma osoby ktora by odeszla od kompa przez nawet miesiac to jest porazka jak wyjezdzasz na tyle to sobie najlepiej usun psotac.
Fajna propozycja, jestem na tak ;)
Oczywiścia dobra propozycja, jestem na tak!
Techniks
21-07-2009, 20:30
Jestem na tak ,ale :
- Czas 'urlopu' ustalasz sam (Oczywiście ograniczenie czyli max ileś dni.).
- Ilość razy jaką można tego użyć jest nie ograniczona.
- Opcja dostępna dla tylko pacc. :)
Chojrak Tu.
22-07-2009, 20:51
Na sempaczu dostalem bana/ chojrak
nie moge edytowac pierwszego postu wiec tu napisze xd techniks dal pomysla dobrego : )
czas urlopu - nie okreslony
mozliwosc - nieskonczona tez nice ; d
dla pacc - hmm no nie wiem jakby to zostalo wprowadzone (w co watpie) to zaraz bedzie placz czemu pacc tylko ma urlop ! ; / :(
edit
down
ale o to chodzi tylko zeby nie usuwali postaci/nikt nie mogl wejsc podczas urlopu : )
`FilipeK <3
22-07-2009, 21:24
jestem na tak , poniewaz nie dlugo wyjezdzam i dla mnie najwazniejsze byloby nie uplywanie pacca 'o'
dobra propozycja XD
odswieze temat jako załozyciel bo moze tygrrys go obejrzy i cos napisze
:C
/chojrak
@up
Zamiast odświeżać i narażać się na ew. warn, mogłeś po prostu podesłać mi link na PW do tematu...
@topic
Niestety, a może i stety? Ale konta nie są usuwane co 2 miesiące. Raczej na pewno po dłuższym czasie. Nie wiem dokładnie co ile, to zależy już od Mortiis'a.
No ale na pewno nie prędzej niż po 2 miesiącach, choć z reguły jest to dłużej.
Szczerze mówiąc, wystarczy napisać maila do Mortiis'a albo też do kogoś z ekipy, aby jego konto nie zostało usunięte. Napisać na jaki okres czasu i z jakiego powodu.
Nie ma sensu robić niepotrzebnie kolejnych komplikacji z jakimiś "kodami". Wystarczą nam już problemy z samymi "rec-keyami".
Propozycja odrzucona!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.