View Full Version : Chaccaron
Misiaczek Sorc
21-07-2009, 18:58
:D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Glębokie i wciaga :p
http://www.youtube.com/watch?v=wvkHIZg_954
Wyjadacz Kepuczu DedaX's
21-07-2009, 19:03
veleveleveleveleväävelevääväävelevelevelevelevääve leväävääveleveleveleveleväävelevääväävelevelevelev elevääveleväävääveleveleveleveleväävelevääväävelev elevelevelevääveleväävää
O zal xddd ale lepsze fatal boozoka
Misiaczek Sorc
21-07-2009, 20:16
Slucham Tego Juz 20 raz xDDD :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
stare oglądałem ale nadal rozpierdala ^^ pomyśleć że to był Hit w jakimś tam kraju
H@H@H@H@H@ ja bym nie wpadł aby stworzyć taki hit :D po prostu ta piosenka jest mocna :D
James Bond
21-07-2009, 22:06
Dla mnie smieszne to bylo z pare miechów temu leoeleoeleoeleo
Nudne i stare ;o
Nie podobalo mi sie nawet, gdy pierwszy raz to uslyszalem...
Old Dzolo/Seba :)
22-07-2009, 10:44
(Intro: )
O yea! Sayl Zon jon Macarron.. Yea Maccoron noo...
Chaccaron, Chaccaron, Chaccaron, Chaccaron...
(Chorus:)
Obedansosay nonekosay budedai nosai Badereda nai nosyake sayhoshsai maccaronnosay yakkano no sya madanunosai
(Verse 1:)
Chaccaron Chaccaron nadoneyydadon Chaccaron Chaccaron nadoneyydadon Chaccaroneydagodon nadoneyydadon Chaccaron Chaccaron nadoneyydadon
Obedansosay nonekosay budedai no sayk Badereda nai nosyake sayhoshsai maccaronnosay yakkano no sya madanunosai
(Verse 2:)
Chaccaron Chaccaron nadoneyydadon Chaccaron Chaccaron nadoneyydadon Chaccaroneydagodon nadoneyydagodon Chaccaron Chaccaron nadoneyydadon
(Break 1:)
Obedansosay nonekosay budedai no sayk Badereda nai nosyake sayhoshsai maccaronnosay yakkano no sya madanunosai
(Wierd part 1:)
Bukadandudan Bukadandando Bukadandudandandandanna Chaccaron bukabandado bukandangago... eyakudo badabidakon butabutadon beatdapadadadatina chaccaron budadadukai benna dudaflow... ebedo bada biko dudaflow
(Verse 3:)
Chaccaron Chaccaron nadoneyydadon Chaccaron Chaccaron nadoneyydadon
(Verse 3:)
Chaccaron Chaccaron nadoneyydadon Chaccaroneydagodon nadoneyydagodony dakadundadga
(Break 2:)
(Verse 4:)
Chaccaron Chaccaron nadoneyydadon Chaccaron Chaccaron nadoneyydadon Chaccaroneydagodon nadoneyydadon Chaccaron Chaccaron nadoneyydadon
(Verse 5:)
(Different break 1:)
Chaccaron Chaccaron... Chaccaron Chaccaron... Chaccaron Chaccaron
(Wierd part 2:)
Bukadandudan Bukadandando Bukadandudandandandanna Chaccaron bukabandado bukandangago... eyakudo badabidakon butabutadon beatdapadadadatina chaccaron budadadukai benna dudaflow... ebedo bada biko dudaflow
(Verse 6:)
(Ending:)
Chaccaron Chaccaron nadoneyydadon Chaccaronydaccaron Chaccaronydaccaron... bichabanpuka
(SUDDEN!!!:)
CHACCARON!!!!
Znalazłem nawet słowa xD! Ktoś chętny to zaśpiewać ? I pomyśleć, że za byle jakie słowa dostał kase :>
Kilka miechów temu to słyszałem, ale rozbraja mnie to nadal XD Nie mogę z jego binokli i tych dupach tańczących przy nim XD
Tony Soprano
22-07-2009, 12:35
Nie mów weterynażowi ile masz pieniędzy,bo ja raz powiedziałem,to było tak:Moja sunia miała pokarm po szczeniakach,ale one zgineły w rzece i niemiał jej kto odessać,poszedłem do weterynaża i powiedziałem ze cos na odessanie pokarmu,on powiedzial ze to bedzie kosztowac,mowie ze mam pieniadze,on cos tam dalej gadał do mnie,to ja mu mowie ze mam 50 złotych.On dał zastrzyk,potem wzioł do jakiejś butelki wlał troszeke jodyny czy jakiegoś innego leku i powiedział że to akurat będzie 50zł.A rachunku niedał.Mama mówi że oni do kieszeni se biorą kase.Potem takimi wypasionymi samochodami jeżdżą.
Plener123
22-07-2009, 12:40
Hah
Wczoraj oglądałem powtórke Szymon Majewski Show. Gośćmi głównymi byli Jan Peszek i Paweł Małaszyński i w tym końca nie widać była ta piosenka,mieli refren odgadnąć a to było to "Stękanie". ;D
Piosenka dobra ;D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.