Zaloguj się

View Full Version : Youtube problem ;c

Oxidosis..
21-07-2009, 19:47
Elo, mam prosbe, bo nakręciłem film w windows movie maker i gdy probuje wrzucic na youtube, pisze ze musze skonwertowac plik, czyli ze plik jest zapisany w formacie nie rozpoznawalnym. i musze przekowertowac film na inny format ale nie wiem jak. jest ktos w stanie mi pomoc?

Wyjadacz Kepuczu DedaX's
21-07-2009, 20:14
brudne cygany nie moga wrzucać na youtube , pozostaje ci oxi www.cygan-tube.napinacze.org

Oxidosis..
21-07-2009, 20:19
morda pedale, ok juz zrobilem wiec mozna zamknac temat ;d

poza tym juz nie bede sie tlumaczyl bo nie jestem cyganem i nawet nie mam takiej karnacji, no chyba ze w wakacje ale to normalne : ) poza tym idz lizac dupe cineqowi i zetnij czasem wlosy plzz, a najlepsze to ze jedna osoba cos powiedziala o cyganie i juz polowa forum tak gada : ] ale i tak mam wyjebane na to forum, czasem napisze jakis temat jak potrzebuje pomocy ; D poza tym probowales byc smieszny ale ci cos nie wyszlo ;d

Wyjadacz Kepuczu DedaX's
21-07-2009, 20:22
widze ze cyganie widziałeś moja fotkę ;) musze cie zmartwic teraz mam włosy coś ala darh?, a zreszta dam niedłogo fote cyganie :)

Widzisz, poradziłeś sobie, bo stosowałeś sie do mich porad :), a tak z ciekawosci co chiałes wrzucić na cygaTube? cyganskie tance Oxiego i jego braci :D?

Oxidosis..
21-07-2009, 20:26
no wlasnie, miales wlosy ale teraz nie masz, ja rok temu mialem taka karnacje ( przynajmniej tak wyszlo na zdjeciu ) to nie znaczy ze teraz mam. poradzilem sobie bo uzylem mozgu ktorego niestety ty nie masz, najpierw meczylem sie nad tym troche ale nie moglem do tego dojsc wiec napisalem na forum, ale pomyslalem ze i tak tu nikt nie wie o co chodzi bo tutaj sami idioci wiec sam cos wymyslilem.

poza tym cygana mozesz poszukac w rodzinie, jesli ich tak bardzo lubisz

Wyjadacz Kepuczu DedaX's
21-07-2009, 20:29
no wlasnie, miales wlosy ale teraz nie masz, ja rok temu mialem taka karnacje ( przynajmniej tak wyszlo na zdjeciu ) to nie znaczy ze teraz mam. poradzilem sobie bo uzylem mozgu ktorego niestety ty nie masz, najpierw meczylem sie nad tym troche ale nie moglem do tego dojsc wiec napisalem na forum, ale pomyslalem ze i tak tu nikt nie wie o co chodzi bo tutaj sami idioci wiec sam cos wymyslilem

Ale nie wyglądałem jak cygan z długimi włosami?

czemu zrobiłeś edit i usunełeś

Mozesz juz tu pisac co chesz, ja juz w ten topic nie zajrzę

Oxidosis..
21-07-2009, 20:33
ale probujesz sie dowalic byle gowna, bo nie masz o co czaisz? NIGDY nie mialem dlugich wlosow, zawsze sa krotkie, a co do cygana to na zdjeciu wyszla taka karnacja, poza tym stare zdjecie wiec o co Ci chodzi koles ? gadasz tak bo te liony tak gadaly ? z reszta lion napinacz, a tak naprawde on ma jakies wodoglowie, ale ja sie nie dopierdalam do wygladu, bo kazdy wyglada jak wyglada i tyle

dobra koniec spinki bo to nie ma sensu rozwiazalem swoj problem i elo

*Razor*
21-07-2009, 20:36
super temat spam 2 idiotów ^^ ale pomoge

musisz wźiaść zawansowane opcje i zapisać jako plik Windows media player czy jakoś tak nie pamiętam ^^

@dedax

nie nie spamuje jedyna potyczka jaka była to z poziomkiem na pw ale i tak skończyło sie to dlaniego warnami za nieodp jeżyk ^^więc looz wole żebyście powyzywali a ja kulturalnie odpowiem i podpierdole was do Modka nie ^^ więc nie ja warna zarabiam

Oxidosis..
21-07-2009, 20:37

musisz wźiaść zawansowane opcje i zapisać jako plik Windows media player czy jakoś tak nie pamiętam ^^

niee, trzeba bylo po prostu opublikowac film :)

dobra ide na dwor elo

Wyjadacz Kepuczu DedaX's
21-07-2009, 20:38

Jakos ty nie spamowałeś to jak 2 idiotów? oxi gruby cygan jest tak gruby ze liczysz go za 2?, czy twoj post uważasz za spam?

oxi w dupie mam twoja karnacje, pamietam 2-3 konto na tym forum , jak po mnie jechałeś, a teraz co?

Oxidosis..
21-07-2009, 21:26
Jakos ty nie spamowałeś to jak 2 idiotów? oxi gruby cygan jest tak gruby ze liczysz go za 2?, czy twoj post uważasz za spam?

oxi w dupie mam twoja karnacje, pamietam 2-3 konto na tym forum , jak po mnie jechałeś, a teraz co?

Gówno. 177 cm przy 65 kg wagi to chyba nie jest dużo łosiu. Poza tym nie znam Ciebie, elo.

SedaN*
21-07-2009, 21:34
cyganskie tance Oxiego i jego braci :D?

Cyganskie tance to ty widzisz u siebie w pokoju w lustrze.. tak na marginesie to pierw spójrz na siebie a potem oceniaj innych. I po chuj mnie obrażasz skoro mnie nie znasz?

Wyjadacz Kepuczu DedaX's
21-07-2009, 21:39
Dodam ze przy 183 waze 85 i wygladam o WIELE chudziej od ciebie.

A ty razor, widac ze jestes policyjna meda i konfident, rzycze zebys dostał kiedys porządny wpierdol

SedaN*
21-07-2009, 21:44
Oxi jest normalny, a poza tym skąd wiesz jak na zdjęciu było tylko widać twarz i barki?