View Full Version : Maffer cave bot :()
Nieznajomy
22-07-2009, 06:51
Co tu wiecej pisac macie link
http://www.speedyshare.com/393379482.html
Pozdro dla ciebie Maffer nie za pozno wstales ?? :(
Przykro ale coz botow trzeba karac ^^
07:00 Warning! The murder of Maffer was not justified! :)
Elite Adi
22-07-2009, 10:49
Bot na 100 % widac na filmiku ;p Ban sie nalezy
Filmiku nie widziałem, ale widziałem wczoraj po północy jak bocił kingi magic.
Ja tu nic nie widze , nie sądze ze bocił , mogłes go chociaż trapnąć..
Itak bana nie dostanie bo teraz można używać botów.. Mam jednak nadzieje że jakiś gm się wybije i go zbanuje :D
Nieznajomy
22-07-2009, 11:38
Przeciez go trapnolem i widac ze bot probowal dac map clicka i loota nie zbieral, a to jest najlepsze ze go na fraga wziolem wiec jak mogl nie miec cave ;/
Itak bana nie dostanie bo teraz można używać botów.. Mam jednak nadzieje że jakiś gm się wybije i go zbanuje :D
chlopie ty jestes pojebany?
od kiedy mozna bocic?
bana nie dostanie masz racje bo Gm sam musi go nakryc;P
ja tez nie dostalem...
pozdro i Cya
@up
Jakbyś nie zauważył można. Używasz bota itak bana nie dostaniesz.. Widzę już 10 tematów z filmikami jak ktoś boci. 2 z nich dostało bana po 2 tygodniach od założenia tematu.
OOOOOOOO a jeszcze ze mna pisal kozak ze nie boci :( Nieznajomy najlepiej nie wystawiaj filmików na 4um tylko wysylaj do Mortiisa na maila tak jak ja to zawsze robie zawsze na drugi dzien ta osoba jest zbanowana :)
Kornas Pall.
22-07-2009, 11:57
Widać ,żę bot jak go trapnąłeś. Ciekawe czy bana dostanie.
#up
Gdzie on go trapnął? Powiedz mi... Nie widać na tym filmie nic wielkiego, expi i tyle..
@Up
Pustaku przeciez to Ty !!! Omg jestes tak samo tepy jak Rilisek i Show The Dark Magic :(
Potraficie tylko na cave jechac bo inaczej nie umiecie wbic lvla :( Najlepszy to jest i tak Rili napisal mi ze jak dostanie deleta to kupi sobie nowa postac na allegro HAHAHHAHAHAHAHA
Pawelek Rookerek
22-07-2009, 16:46
Maffer boci :< A sam ile robil tematow "xxx BOT". Oj szkoda :< BANA MU !! XD
@up xD dobry allegrowicz XD
Elite Adi
22-07-2009, 18:40
Nieznajomy wyslij ten fimik na emaila mortiisowi to moze bedzie mial bana
You see a dead human (Vol:8).You recognize Elite Adi. Zabity przez Maffer. Aff Płaczesz ze padłes i musisz sie wyżyć na forum COo? ten film nie ma podstaw abym dostał bana, nagrał ponad 2 minuty chodzenia za mną ale jaka pewnosc ze bociłem? Nawet Mnie nie trapną, a gdy Zablokował mi resp to chodziłem /\\/ Więc? Scieks wyjdz , z tym swoim Xelixem i Seyem , film który Ja nagrałem jest bardziej wiarygodny : / Szkoda tylko ze scieks powiedział mu zeby sparwdził Bota bo bym narał jeszcze z 10 minutek :**
Pozdrawiam,
Tyrq
Edit
[22/07/2009 18:43] Santano -> Xelix was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
pozdro !
Maffer naprawde jestes glupi no powiedz kto do cholery expi na 2 bally 900 + lvl !?! Tylko cave :) A ze platne msy i bally sa tylko dla cave to tam poprostu byles ;*
Maffer naprawde jestes glupi no powiedz kto do cholery expi na 2 bally 900 + lvl !?! Tylko cave :) A ze platne msy i bally sa tylko dla cave to tam poprostu byles ;*
wcale nie lepiej isc zaplacic 1sc i brac na respie po 2 bally i nie pasc niz isc na resp gdzie wyskoczy 3 do 6 bally i padniesz ..
@up
Jakbyś nie zauważył można. Używasz bota itak bana nie dostaniesz.. Widzę już 10 tematów z filmikami jak ktoś boci. 2 z nich dostało bana po 2 tygodniach od założenia tematu.
Wpadnie dexoti zaczna sie bany
100% cave ;p
Bonek, wyjdz cave bocie... Sam bocisz a na kogos piszesz? GZ!
Bot na 100 % i banik sie należy ale to nie odemnie zależy.
Nie oglądałem filmiku bo widzę, że nie ma po co jak każdy pisze, żę cavebot.
Postać Maffer została sprzedana przeze mnie wczoraj i nie mam nic wspólnego z tą postacią.
Gdy ja nią grałem to nie było żadnych filmików z moim udziałem.
Pozdro dla nowego Maffera. Ładnie rozpoczął swoją przygodę z Mafferem :)
Nieznajomy
23-07-2009, 09:53
Maffer myslisz ze specjalnie bana nie dostalem ? chce odpoczac od tibi dlatego specjalnie bana wziolem idioto i tak jestes pojebanym botem i zaden normalny gracz z takim lvlem jak twoj nie expi sam od 1:00 do 7:00 na platnych balle po 2 ty chyba sobie jaja robisz trapnolem cie jak chuj a cave ruszal sie bo cave daje map clicka dlatego (wiem ze cave daje map clicka bo uzywalem na innych otsach typu mazurski) wiec zal mi ciebie i twoich koxarskich kumpli ktorzy tylko na cave leca a jak nie to z wosso cisna na auto attacku...
Krulowiec
23-07-2009, 11:24
Maffer myslisz ze specjalnie bana nie dostalem ? chce odpoczac od tibi dlatego specjalnie bana wziolem idioto i tak jestes pojebanym botem i zaden normalny gracz z takim lvlem jak twoj nie expi sam od 1:00 do 7:00 na platnych balle po 2 ty chyba sobie jaja robisz trapnolem cie jak chuj a cave ruszal sie bo cave daje map clicka dlatego (wiem ze cave daje map clicka bo uzywalem na innych otsach typu mazurski) wiec zal mi ciebie i twoich koxarskich kumpli ktorzy tylko na cave leca a jak nie to z wosso cisna na auto attacku...
To moze powiedz nam jak ' Wziołeś sobie bana '
Wytłumacz to tutaj.
@topic
Chłopak sobie spi bot mu expi przynajmniej nie gra 24h.
Nieznajomy
23-07-2009, 14:11
Napisalem do gma ze ustawiam cave bota ustawilem i ban ***** proste nie chce grac dlatego napisalem proste idioto...
Elite Adi
24-07-2009, 10:47
Tyrek:
You see a dead human (Vol:8).You recognize Elite Adi. Zabity przez Maffer. Aff Płaczesz ze padłes i musisz sie wyżyć na forum COo? ten film nie ma podstaw abym dostał bana, nagrał ponad 2 minuty chodzenia za mną ale jaka pewnosc ze bociłem? Nawet Mnie nie trapną, a gdy Zablokował mi resp to chodziłem /\\/ Więc? Scieks wyjdz , z tym swoim Xelixem i Seyem , film który Ja nagrałem jest bardziej wiarygodny : / Szkoda tylko ze scieks powiedział mu zeby sparwdził Bota bo bym narał jeszcze z 10 minutek :**
Tyrek kozaku dobiles mnie dwa razy wiec nie jestes zaden pro
I Tak Wiem Ze Masz Bota Bye.
first raz solo padles jak bura sucz wiec nie pierdol . . . Płacz ze padłes SOlo? Smutne ; D
Bot na 100 % i banik sie należy ale to nie odemnie zależy.
TaK Jak Qmpel Pisze !! Banik Sie Należy :):):):):):p:p:p:p
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.