Zaloguj się

View Full Version : Delete..

Vivek
22-07-2009, 11:49
To tak:
Po 5 banach delete.
Bany coraz dłuższe. W ten sposób:
1 ban - 7 dni
2 ban -14dni
3 ban - 21dni
4 ban - 28dni
5 ban -delete
Ilość botów by się zmniejszyła. Gra stała by sie przyjemniejsza :D
@2x down
Mam 1080 druida :)

Dark Pajdochleb
22-07-2009, 11:52
Ja jestem ZA, tylko ***** znając życie tego nie wprowadzą bo przecież stracą stałych kupców pacca (tych z dużymi lvl'ami), bo na dużym lvl'u się bez pacca raczej nie da grać, a zazwyczaj to właśnie te tysięczne lvl'e bocą (chociaż nie zawsze). Jestem za mimo, iż tego nie wprowadzą.

^Azbestowy (ide na moda)
22-07-2009, 11:53
Kolejny idiota ktory ma cos do botow. Chopie... masz 100 lvl i ci bot nie potrzebny . Zobaczysz potem ze bez bota bedziesz padal co chwile

Kornas Pall.
22-07-2009, 11:55
Tak delete , ale tylko za boty ... po 3 banie delete.

Dark Pajdochleb
22-07-2009, 11:57
Kolejny idiota ktory ma cos do botow. Chopie... masz 100 lvl i ci bot nie potrzebny . Zobaczysz potem ze bez bota bedziesz padal co chwile
Masz rację, padał bym na wyższym lvl'u bo by mnie zabijały osoby, które właśnie mają bota :). A tak w ogóle to nie gram na tym serwerze między innymi ze względu na to, że dużo osób używa botów + miliard noobów.

Quiet v 2.0
22-07-2009, 12:05
Na pewno większość się zgodzi, ale Mortiis nawet tu nie będzie zaglądał. Wiadomo jakie jest jego stanowisko co do delete charów.

/EDIT: Macie moją propozycję wcześniejszą:
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=52789

Gonzalo
22-07-2009, 12:16
Jestem na tak, ale jak kolega up napisał , wszyscy wiemy jaki jest stosunek Mortiisa do kasowania postaci.

MasterQ
22-07-2009, 12:33
Ta, usunęli 2-3 chary i taki mi delete, jest 10 przykładów gdzie dawno powinien byc delete, a nadal biegaja w city :<

@topic
Jestem za.

Gakori
22-07-2009, 12:41
Oczywiscie jestem na TAK .! Dosyć mam już botów ; /

silver ghostek
22-07-2009, 12:43
Jestem na tak. Za duzo juz tych botow...

.!Z@rk!.
22-07-2009, 12:49
Jestem ZA. Rzeczywiście ilość botów by się zmniejszyła :>

.Bart.
22-07-2009, 13:29
Jak dla mnie bany za boty powinny być bardziej surowe:
1 ban - 7dni
2 ban - 14dni
3 ban - miesiąc
4 ban - delete

bany za caveboty
1 ban miesiąc
2 ban delete

wtedy to by się dopiero przyjemnie grało ;)

@down
wiem, wiem XD

Ernesto
22-07-2009, 13:39
1 ban - 7dni
2 ban - 14dni
3 ban - miesiąc
4 ban - delete

bany za caveboty
1 ban miesiąc
2 ban delete

wtedy to by się dopiero przyjemnie grało ;)

daj zyc nie zapominaj o kolegach o.o
ban za twarz 2 dni ...

dobry temat zacznijmy od tego ze sa upomnienia 1 uzywanie upomnienie <niby tak jest > i za drugim razem ban wiec jak ktos dostanie bana to znowu od upomnienia zaczyna ...

Sado
22-07-2009, 13:45
Jak najbardziej jestem za :)

Wy**bać botterów i będzie się lepiej grało :P

KaZeK
22-07-2009, 14:08
1 ban - 7dni
2 ban - 14dni
3 ban - miesiąc
4 ban - delete

bany za caveboty
1 ban miesiąc
2 ban delete

j/w.

Z liczby 180 graczy z 1000 poziomem zmniejszy sie do 30 ;x

maro22
22-07-2009, 14:11
"To przeciwko kure.stwu i upadkowi zasad
Bądź elegancki, najważniejsza nie jest kasa"

Nie zakładajcie już takich tematów bo Mortiis liczy tylko na zysk także tematy stają się tylko i wyłącznie nabijaniem postów.
Fakt faktem gdyby Mortiis miał dawać delete za boty to by musiał 50% kont serwera usunąć.Ale chociaż wrócili by gracze a już na pewno Ci którym boty przeszkadzają np.Mi ( nikt nie jest święty ale uwierzcie miałem tylko 1x bana za bota a później już nigdy nie używałem i aż do dziś , drugą rzeczą jest to , że nie jestem ogarnięty w tych skryptach na expa itp i nie chce być ).

Sądzę , że jakby raz , drugi został skasowany jakiś 1500lv to gracze na pewno przestraszyli by się i era botów by się zmniejszała.
Po wprowadzeniu delete za boty każdy temat z żalem " nie słuszny delete" kasowałbym od razu i banował takiego w pizdu na forum.
Ludzie nauczyli by się zasad , no ale skoro Mortiis boi się o utratę zysków musimy męczyć się z botami :(

`FilipeK <3
22-07-2009, 14:46
jestem na tak , ale i tak to nie wejdzie xdd
pozatym wg. mnie nie powinno byc tak , ze new owner to old bany sie nie licza -.-

Krzyzaczek
22-07-2009, 14:48
Jestem za, jak tak dalej pojdzie to nie bedzie mozna normalnie pograc bo wszedzie bedą boty. Jestem absolutnie za wprowadzeniem tych kar, a nawet surowszych;

Takarji
22-07-2009, 14:50
To i tak zawsze będzie inaczej, podobno jest że 3 x od tego samego gm'a i dalete.
Jednemu usuną za 3 bany za booty, drugi ma 10 i nie dostanie. Nie wiadomo jak to w prawdzie jest.
Pozdro.

Deads Shooter III
22-07-2009, 14:55
pojebało cie dziecko ? grac nie umiesz ?? taki skocio ma 61 banów lamo ? i co delete ma dostac bo ci sie tak podoba ? taka propozycja cie naszła lamo ze 100 lvl bez kitu dobrze chlopak powiedział bez bota na apo ciezko sie manasowac Sarumar 52k many ladowac musi a lvl wbijal by bez pomocy macro godzine/godzine pół ja jestem za nie teraz sa dobre bany

za woso 7dni
za cave 11 dni 10
itp ;*
z mej strony koniec

Vivek
22-07-2009, 15:45
@Up
Tak mowisz bo masz xxx banów za boty, powiem tyle: grac nie umiesz - bocisz, proste :)
1100 druid ma 31k many, 1k pallek 20k i jakos nie uzywam, a Ty musisz ;O?

Sciex
22-07-2009, 15:46
JESTEM NA TAK !! Poniewaz takie cavy jak Rilisek, Show The Dark Magic lub Maffer by juz przestali bocic :)

maro22
22-07-2009, 15:49
pojebało cie dziecko ? grac nie umiesz ?? taki skocio ma 61 banów lamo ? i co delete ma dostac bo ci sie tak podoba ? taka propozycja cie naszła lamo ze 100 lvl bez kitu dobrze chlopak powiedział bez bota na apo ciezko sie manasowac Sarumar 52k many ladowac musi a lvl wbijal by bez pomocy macro godzine/godzine pół ja jestem za nie teraz sa dobre bany

za woso 7dni
za cave 11 dni 10
itp ;*
z mej strony koniec

Po pierwsze : naucz się poprawnie budować zdania a nie piszesz jakbyś dopiero do szkoły poszedł pierwszy raz.Chociaż szkoła takim jak Ty już nie pomoże.
Po drugie : bardzo ciężko zrozumieć to co głąbie napisałeś.
Po trzecie : i co z tego , że ma 52k many ? może dla Ciebie powinno być w regulaminie , że każdy 1.5k -2k + lv może używać bota , gdyż ciężko się manasować ? Pomyśl zanim napiszesz coś. A jak Ci się nie podoba , że ciężko manualnie manasować się to wypier...na inny ots.
A bany powinny być surowe i to bardzo , żeby tacy kretyni jak Ty mogli w końcu nauczyć się obowiązujących zasad.
Dziwie się tylko Mortiisowi po co pisał ten regulamin skoro i tak on od niego odbiega.
3 bany - delete ( i nie ma zmiłuj się ).
Każdy mi przyzna racje , że Ci którym to nie pasuje to wiadome przecież , że używają bota.Każdy uczciwy gracz jest za wprowadzeniem tej propozycji bo wie , że i tak go kara ominie.A tacy co jadą na bocie co dzień boją się.
Morti jakbyś skasował kilka 1.5klveli uwierz momentalnie liczba botów zmniejszyła by się bynajmniej większych lveli.

Pozdrawiam

Nemiksiol
22-07-2009, 18:10
Nie to jest powalone polowa h lvl na apo ma po kolo 5 banow za boty i co byslisz ze admini benda kasowac hary bo ty chcesz zeby po 5 banie na bota byl delate ZAL MI CIE I PZDR !!

Czubassss
22-07-2009, 18:32
boty są ok
bez bota nie robota
no i pozdrawiam wszystkich, którzy robią takie tematy, bo są obsrani, że żeby mieć wysoki lvl na APO siedzą przed komputerem po 10h dziennie w lato, bo sami nie potrafią nastawić
:eek::(

Vivek
22-07-2009, 18:44
@Nemiksiol
Pozdro & skocz po slownik.
Tak, chce zeby wszystkie h lvle dostaly delete ;). Przeciez po to mowili, ze beda usuwac po 3 banach.. ;o

Emo
22-07-2009, 21:48
Małe sprostowanie drogi człowieku z mojej strony. Piszesz "grać nie umiesz"... Ludzie, którzy umieją grać nie używają botów ponieważ nie jest to im potrzebne... Piszesz bzdury na dodatek w niekulturalnym tonie.
Co do tematu, jestem oczywiście za.