View Full Version : 300 level :>
zacznijmy od małego surprajsa:
http://i29.tinypic.com/11kcsqs.jpg
a teraz poziom:
http://i25.tinypic.com/3a49i.jpg
Gz misq ;P Jesteś rekordzista od 3 lat! Kocham Cię!
nice teraz wyprzedz igzola i daway
pozdro
All good but...
http://i27.tinypic.com/k0kr2w.jpg
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gz....
@boonek
Igzol to mój rl Znamy się od przedszkola ;d
Czyli 4 lata, to nei ta dużo....
Gz gz gz gz.
Chunting Pawel Sioher
23-07-2009, 11:38
[QUOTE=Boonek;466617]
http://i27.tinypic.com/k0kr2w.jpg
OMG WTF??Co to ma byc co on tam robi??Wez lepiej na niego uwazaj bo on hakuje przez chata
Mago Sorcerer
23-07-2009, 23:16
No gratuluje ; ****
A co do Cb Boonek ogarnij ten swój nie ogarnięty mózg bo jesteś poprostu żałosny :|
Gratz LvL I Questu :) Exp dalej xd...
Itemki masz cienkie xd
Listonosz
24-07-2009, 12:59
up@ Umiesz korzystac ze slownika :o? "Cienkie"
Gratz.!!
P.S Masz sie czym chwalic ze znasz Igzola..ten koles to totalny noob..az zal mi slow na tego chlopczyka ktory ma pewnie z 13 lat i jest pepkiem swiata na apo .:cool:
@up
Nie znasz go to dużo o nim nie wiesz ;)
Gratz LvL I Questu :) Exp dalej xd...
Itemki masz cienkie xd
Po co lepsze? Druidowi def jest praktycznie nie potrzebny :/ co mi dadza dsle które mają 1 def więcej? albo blessed, który ma 7 więcej.. klapki sam sobie zrobię a na pandemke przyjdzie czas :)
Mago Sorcerer
24-07-2009, 14:29
Do pana @up
13 lat ? Oj chyba co Ci się pomyliło w tej pustej główce :/ że zna mnie to jest mój real i znamy sie kupe czasu a to że Ty jesteś naiwnym dzieckiem to niemoja wina świadczy o twoim dobrym wychowaniu dzieciaku :)
Listonosz
24-07-2009, 15:43
@Up
Jak nie 13 to 15 masz max. I nie wypowiadaj sie wiecej :< Bo przykre jest to.
A tak Ci powiem ze jestem dorosly - to tak dla Twojej wiadomosci ;)
I nie bluzgaj bo jeszcze jestes na to za mlody i za glupi.
Nie napinaj sie wiecej. Skonczylem.
P.S Jesli myslisz ze nie mam wiecej niz 18 lat to moze rozmowa na skype?
Mago Sorcerer
24-07-2009, 20:05
@up
Skoro jestes dorosły udowodnij !!
Nie wiesz ile mam lat , skad jestem i skad pochodze .... a pierdzielsiz glupoty :| mi sie niechce wiezyc ze jestes dorosly bo zachowujesz sie jak dziecko , bynajmiej ja jak na swój wiek XX letni przynajmiej ogarniam:).A że bluzgam to jest iwułącznie moja prywatna sprawa i sie nie mieszaj do tego tak na pszyszłość bo to Cię malo powinno nie obchodzić :<
I napinac sie nie muszę bo niema przed czym...; o
Żałosna jest ta twoja historia ... (P.S Jesli myslisz ze nie mam wiecej niz 18 lat to moze rozmowa na skype?) Haha co to da że na Skype pogadamy ? dziecko potrzebuje conajmiej 14 lat żeby mutacja głosu przechodziła i mieć grubszy głos to nic nieda więc się nie wysilaj. Jesteś żałosnym dzieckiem i tyle powiem na twój temat teraz już z Tobą skończyłem baj baj.
Gratki drutem na 300 lvl to jest wyczyn :)
Listonosz
24-07-2009, 21:12
@up
Skoro jestes dorosły udowodnij !!
Nie wiesz ile mam lat , skad jestem i skad pochodze .... a pierdzielsiz glupoty :| mi sie niechce wiezyc ze jestes dorosly bo zachowujesz sie jak dziecko , bynajmiej ja jak na swój wiek XX letni przynajmiej ogarniam:).A że bluzgam to jest iwułącznie moja prywatna sprawa i sie nie mieszaj do tego tak na pszyszłość bo to Cię malo powinno nie obchodzić :<
I napinac sie nie muszę bo niema przed czym...; o
Żałosna jest ta twoja historia ... (P.S Jesli myslisz ze nie mam wiecej niz 18 lat to moze rozmowa na skype?) Haha co to da że na Skype pogadamy ? dziecko potrzebuje conajmiej 14 lat żeby mutacja głosu przechodziła i mieć grubszy głos to nic nieda więc się nie wysilaj. Jesteś żałosnym dzieckiem i tyle powiem na twój temat teraz już z Tobą skończyłem baj baj.
I znowu sie napinasz.
Naucz sie pisac i kup sobie slownik ortograficzny.
Gowno mnie to obchodzi ze ty "ogarniasz".
A co do skype , hm strach cie oblecial?Nie sadze zebys mi cokolwiek powiedzial w twarz.
Mago Sorcerer : "tak na pszyszlosc bo to Cię malo powinno nie obchodzić :<"
Proponuje wziasc korepetycje/lekcje z jezyka polskiego (tak na wakacje radze juz zaczac a nie siedziec przed tibia), ktos tu musi popracowac nad formulowaniem zdan oraz nad ortografia.
Proponuje wziasc korepetycje/lekcje z jezyka polskiego (tak na wakacje radze juz zaczac a nie siedziec przed tibia), ktos tu musi popracowac nad formulowaniem zdan oraz nad ortografia.
Tu cie ***** mam!
@topic
nie klocic sie;f
Listonosz
24-07-2009, 22:27
Przepraszam moja wina :< Nie znam cie to nie powinienem Cie oceniac.
Mago Sorcerer
24-07-2009, 22:29
Hahahaha Jestes poprostu zalosny .... Pierwszy raz widze takiego debila na oczy n/c xD , a to ze zrobilem 1 blad to co ? zniszczysz sie ? :| , a co do Skype to raczej bym z Toba pogadal i pobrechtal sie z takiego debila jak Ty xD
W twarz wiecej bym Ci powiedzial niz na Skype nie znasz mnie nie wiesz jaki ja jestem wiec wybacz :/
I to nie ja zaczolem sie klocic tylko Ty :f , i pisze jak chce to wolny kraj :D , a te błędy bo na szybkiego pisałem :<
a zrobie sobie taki lajf :D
coś ostatnio nie chce mi się expić :(
http://i25.tinypic.com/15rz4ef.jpg
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.