View Full Version : Problem z Muted
Bym bardzo prosil zeby zrobic cos z muted na roxie bo jak sie szybko pisze to dosaje sie muted a nie konczy sie ono ja juz mam ponad 2000 sec ;/ wiedz bardzo podziekuje prosze to naprawic ;]
Zrób sobię przerwę od Tibi na 35 minut. ;)
Jak i tak nie przechodzi ???? sorry i tak nic nie dalo ;p
Jakim cudem nie przechodzi tego nie rozumiem za bardzo. Kiedyś musi przejść lub jest to bug.
Quiet v 2.0
22-07-2009, 17:00
Jakim cudem nie przechodzi tego nie rozumiem za bardzo. Kiedyś musi przejść lub jest to bug.
Właśnie dlatego to dał w tym dziale :P
@top: Przez ten czas co mówiłeś to byłeś zalogowany czy nie? Bo na to chyba też to wpływa. Nie mam pojęcia czemu ci mute nie schodzi.
Caly czas zalogowany jestem. od rana sobie pogrywam ale muted nie dalej mi spokoju ;/ i juz mnie to denerwuje
Chunting Pawel Sioher
23-07-2009, 11:36
Zapewne jak u obiego kupywales stoly to nie chciales mu zaplacic i sie obrazil i ci dal na stale muted
dobra znalazlem problem musi cie kicknac samo i znika 300sec ale musze stac dlugo mogli by to zrobic gdy sie lognie i wejdzie nie ma sie muted ale dobra znalazlem dzieki za pomoc ;]
^Pimpek^
23-07-2009, 16:25
Jesteś idiotą ... Mortiis już pisał że postara się naprawić muted na 7.6, 8.42, ROX. Wyjdź i nie wracaj ;< Kto Cię poprosił o ten temat? Żeby mógł ponabijać trochę postów? : O
@Kójet - Przedwczoraj miałaś 790+ postów. ;<
@Chunting Pawel Sioher - "Jedźemy po Lucka",widzę że pisać już Cię nie nauczyli.
czlowieku masz problem ??
jezus nie mozesz napisac ze byl juz taki temat?? a nie wyzywac?
to sie nie liczy ze dzis przez mute stracilem 100 lvl ?? pozdro
Pampalini
25-07-2009, 11:12
Jak masz mute to nie pisz
Siema
Co robisz
xD
Enter spam rox ..
Muted jest wkurzające .. ale nie potrzebnie spamujesz tak .. więc nie placz.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.