Zaloguj się

View Full Version : Og?oszenie, wa?na sprawa dla wszystkich handlarzy.

^Akynaoo
22-07-2009, 17:19
Witam, dzis zostaly skradzione 4 panda bears http://images.tibia.pl/static/items/decoration/panda_teddy.gif z jednego z domkow.
Pierwszy - Rebcio stworzony przez Galilee.
Drugi - utani gran hur sworzony przez Blump.
Trzeci - Talerzyk stworzony przez Labelizer.
Czwarty - Amelka stworzony przez Czarny Lucyfer.

Moja rada/przestroga to nie kupowac tych panda bearow, gdyz dana osoba moze byc potem posadzona o kradziez. W miare mozliwosci, jezeli ktos zobaczy na trade oferte sprzedazy takowych bearow, bardzo prosze o odzew w tym temacie badz w grze. Nie mam slow, ile warta jest osoba, ktora polakomi sie na pare nedznych pixeli.

P.S. Wiem, ze zly dzial ale tutaj zaglada najwiecej osob.

^Azbestowy (ide na moda)
22-07-2009, 17:24
No i ? A mi ukradziono demon shielda. Jeżeli zobaczycie oferty sprzedarzy to nie kupujcie bo mozecie byc posadzeni o kradziejowanie

satherr
22-07-2009, 17:27
Mi też skradziono kaptur, jeżeli kto¶ go kupi proszę natychmiast skontaktować się ze mn± w celu oddania zguby. ;]

^Akynaoo
22-07-2009, 17:31
@Azbest
Jezeli bylby to przedmiot, ktorego nie da sie rozpoznac to bym tego tu nie pisal, a ze te beary sa unikalne dla kazdej osoby, to robie taki temat.

@up
Ja tylko oznajmiam, ze sa one kradzione i lepiej ich nie kupowac, gdyz potem dana osoba moze zostac posadzona o kradziez. Nie zadam zwrotu lol. Co najwyzej moge je odkupic.

Keczup
22-07-2009, 17:45
ja mam wszystkie ale wam niedam wkradlem sie do domu znienacka i ukradlem pluszowe misie ; D

Krulowiec
22-07-2009, 17:48
to ten Czarny Palladyn Franeq byl przy tym on wbil do tego pokoju najmniejszego co lezaly 4 i zajumal mowil, ze odda

Sado
22-07-2009, 18:30

Ciekawe kto ukradł Luckowi misia ?
Kto się odważył ?
O tym w następnym odcinku...

Ernesto
22-07-2009, 18:40
Ciekawe kto ukradł Luckowi misia ?
Kto się odważył ?
O tym w następnym odcinku...

ja go mialem od horusia po czym dalem do domku ?

Patriota
22-07-2009, 19:17
Witam, dzis zostaly skradzione 4 panda bears http://images.tibia.pl/static/items/decoration/panda_teddy.gif z jednego z domkow.
Pierwszy - Rebcio stworzony przez Galilee.
Drugi - utani gran hur sworzony przez Blump.
Trzeci - Talerzyk stworzony przez Labelizer.

Moja rada/przestroga to nie kupowac tych panda bearow, gdyz dana osoba moze byc potem posadzona o kradziez. W miare mozliwosci, jezeli ktos zobaczy na trade oferte sprzedazy takowych bearow, bardzo prosze o odzew w tym temacie badz w grze. Nie mam slow, ile warta jest osoba, ktora polakomi sie na pare nedznych pixeli.

P.S. Wiem, ze zly dzial ale tutaj zaglada najwiecej osob.

Szkoda ze Rebcio był juz wczesniej ukradziony przez twojego kolege i Viki :) Cepie :)

^Akynaoo
22-07-2009, 19:44
@up
Kiedy, gdzie i jak? Jakies konkrety zanim rzucasz oskarzenie.

Ernesto
22-07-2009, 20:50
Szkoda ze Rebcio był juz wczesniej ukradziony przez twojego kolege i Viki :) Cepie :)

a spytaj kto wczesniej kogos ojebal na duzo nawet bardzo duzo ? ;] rebelek nubek <4

@@@@

ta ale nuby nie rozumieja tego ;]

<Vetebcio>
22-07-2009, 20:59
Ale przecież jemu chodzi o to żeby nie kupować tych rzeczy ponieważ może zostać oskarżony o kradzież.

^Akynaoo
22-07-2009, 21:06
Mozna zamknac temat. Udalo sie wyegzekwowac zwrot skradzionych przedmiotow.

`FilipeK <3
22-07-2009, 21:27
omg po co mialby klamac?
ja mu wieze i jesli cos zauwaze , zglosze :)
takie tematy sa dobre , zglos ich na black liste , bo to jest 'kradziez'..

●●Grote●●
22-07-2009, 21:39
omg po co mialby klamac?
ja mu wieze i jesli cos zauwaze , zglosze :)
takie tematy sa dobre , zglos ich na black liste , bo to jest 'kradziez'..

:<<<<

@topic

oh, sceri ukradli ci pixela :(

Takarji
23-07-2009, 13:46
Tak to jest jak zostawia sie miski w domu publicznym :)
Po za tym chyba już odzyskał¶.