PDA

View Full Version : Powiedz co? o swojej szczoteczce do z?bów

^Azbestowy (ide na moda)
22-07-2009, 17:41
Jaka jest? Gumowa, plastkiowa, jest mięciutka, jaki kolor, ile dałeś, ile ją już masz, czy trzymasz ją w kubeczku, ile razy w ciagu tygodnia jej używasz, czy ją myjesz, czy używasz jej do zbereźnych celów, czy kiedys ci spadla na zasikaną podloge, czy korzystają z nich osoby trzecie?

Bondi
22-07-2009, 17:43
A kto powiedział, że ja w ogóle myję zęby? : /

Tett
22-07-2009, 17:49
Jest gumowa, mięciutka, niebieska, dałem jakoś 11,50zł, mam ją z pół roku, tak trzymam w kubeczku, używam jej 14 razy w ciągu tygodnia (chyba ze kiedys rano zapomnie umyc), nie spadla nigdy na zasikana podloge (podloga nigdy nie byla zasikana), osoby trzecie z niej nie korzystaja! o to odpowiedz na wszystkie nurtujace cie pytania na temat mojej szczoteczki do zebow

Savater
22-07-2009, 19:55
Gumowa mieciutka niebieska dodatek do czyszczenia jezyka :P kosztowala okolo 10 euro mam ja jakos od poczatku lipca. Trzymam ja w kubeczku, uzywam jej 10~ razy w tygodniu. Nigdy nie spadla na zasikana podloga. Uzywam jej tylko ja :) To chyba tyle.

*Razor*
01-08-2009, 11:55
Jest chujowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tre Cool
01-08-2009, 11:58
Kolgejt trzystasześdziesiont w kubku urzywam 28 razy w tygodniu i ofc musi byc pasta kolgejt łajtening na moje rzułte zemby ;/

Daaron
18-08-2009, 16:09
Ja myje zęby palcem. Wsadźcie palec do gęby i zobaczycie jaki jest.

Vivek
18-08-2009, 16:17
Moja szczoteczka jest piękna :D Ma zielono-białą plastikową rączke z nazwą firmy <tu cenzura> Jest aksamitna, jej dotyk jest jak to denerwujące słońce budzące mnie rano aż chce się krzyknąć spier*****. Gdy ją używam przypominam sobie ruch kursora gdy scar mnie manasuje raz w > raz w <. Gdy użyje pasty ,rozmarowuje ją po zębach jest to najszcześliwsza chwila mojego życia. Ma dokładnie 145 cieniutkich nitek które ocierają się o zęby.

Creating By Vivek :D

Mrozek
18-08-2009, 16:25
Ja swojej szczoteczki nie opiszę bo mnie na nią nie stać.
Zęby myje palcem tak jak ktoś @up polecił...:D:D:D:D:D:D:D

Hjubert
18-08-2009, 17:51
taka faioska za 2 zuote ze sklepó rzelaznego. myje zemby dwa razy w dnió i jest kul. bjalo ńebjeska jest, bezfirmuwka hyba jakas, albo oral (<sex>) B. cosi takjego!!!!11