View Full Version : Respy Mistic Scarab'ow
Ema
Proponuje dodac wiecej respow po 2 msc,iz gdyz jest ich malo i sa ciagle zajete
wiem ze byly juz tego typu propozycja ale nic sie nie "ruszylo" w tej sprawie !
i z tego co wiem to tylko sa takowe na cod po 2 i jest ciagle zajete czy to jest godzina 6:00 czy 0:00 czy 15:00 zawsze zajete !
Nie mam polskich znakow ;x
Kapitan Alkohol.
23-07-2009, 22:34
Jestem jak najbardziej na tak bo jak masz tam respa to jestes kox. Mozna przerobic ten resp 4 msc na 2 respy po 2.
Dżablona
23-07-2009, 23:20
jestem na tak
powini zrobić jeszce 1 taką miejscówke jak na Cod i bedzie git.
***** mać, ale jak były na ank 8 respów po 1 msc, to nikt się nie burzył?
To iz ciezko o resp jesp w porzadku bo loot tam leci good,
gorsza jest sprawa z debilami ktozy nie przychodza tam expic tylko wbijac na zespy zachowywojac sie przy tym naprawde zalosnie.
przyklad?
Sey 15 biega fast po ukosie klepiac esc i exetuje all msc leci na 3 fragi i dalej przylazi sam nie expi i innym rowniez nie da ;s Lord Greg ta sama sytuacja.
ludzi ktozy potrafia uszanowac resp i pytaja za il sie zwolni itp jest malo -.-
Quiet v 2.0
24-07-2009, 08:49
MSC są też pozajmowane. Pamiętam jak swoim 350 palkiem brałem je na klate po 1 :D
IrysBanned
24-07-2009, 09:06
Jestem za! I można by (z racji że jest to raczej opuszczone miasto pod względem expienia na 500+) wprowadzić by na can. Około 2x tak jak na cod, czyli dwa poziomy.
Noo, ale im wiecej respow tym gorszy loot....
Jak Kristiano powiedział-masz tam respa jesteś Kox.
Mając tam respa to nie dość, że sobie poexpicie to jeszcze loot bd dobry.
Myślę że jeśli bedzie to szło w tym kierunku to ktoś sobie ujebie big respa msc...
i wtedy msc znizyly by sie do poziomu bally, ze szybko sie expi a loota nie zbiera.
Zdecydowanie jestem na TAK, i powinni dodać jeszcze nowe respy Monster Skeletonów bo wczoraj jak chciałem poexpić wszystko długo było zajęte. Ale nie respy dla h lvli tylko zrobić bramkę z ograniczeniem, np do 1.2k lvla albo coś, bo znając życie cały czas by tam siedzieli.
Myślę, że nie potrzeba dorabiać nowych respów, czy przerabiać starych. Na APO nie gra aż tak dużo ludzi, aby trzeba było dorabiać expowiska. Jest dużo alternatyw dla msc
MaNIeK211294
24-07-2009, 12:51
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=49624&highlight=respiki
nic dodac nic ująć... lookajcie wiecej forum zanim cos napiszecie :<
maniek no jest wiele tematow o respach ale zaden mapper albo ktos co moze cos z tym zrobic nie wypowiada sie po prostu MAJA NAS W DUPIE ! to po co sa te "propozycje" jak i tak zadne z propozycji nie sa realizowane
Pewnie, więcej msc bardzooo mało jest, Tygrys może by się wziął do roboty, bo od bardzo dawna nie widziałem nic nowego.
Marcelllo
24-07-2009, 13:31
Nie! Taki 800 ed za bardzo się tam bogaci... A co dopiero jak tam ek wparuje? ;d Jak dadzą mi drugi resp apo na którym nie będzie Adasika to wtedy porozmawiamy o msc :D
`FilipeK <3
24-07-2009, 16:36
#up
dzis Mortalix 2x brooches :<
#topic
jestem na nie , dawniej byly tylko 8 respow po 1 msc i bylo zajebiscie :)
teraz mozna bic po 2 , a NAWET 4 i dalej jest zle?
aff. mam nadzieje , ze nic nie zrobia.
@up
nie rozumiem Cie ;x mozna bic po 2 ale jest zajete ciagle czaisz ?
- - -
czy wypowie sie jakis mapper czy ktos ? czy mam pisac na ctrl + r ?
bo tu chyba nikt nie zaglada :/
***** mać, ale jak były na can 8 respów po 1 msc, to nikt się nie burzył?
No nikt sie nie burzyl bo na can nie bylo w ogole msc Xd
Jestem na tak xD
Pampalini
25-07-2009, 11:02
jestem na tak ;d co z tego że idzie tam zarobić .. exp też jest dobry .. więc nie mam nic przeciwko żeby powstały nowe respy .
silver ghostek
25-07-2009, 12:04
#topic
jestem na nie , dawniej byly tylko 8 respow po 1 msc i bylo zajebiscie :)
teraz mozna bic po 2 , a NAWET 4 i dalej jest zle?
aff. mam nadzieje , ze nic nie zrobia.
Zgadzam sie w 100%. Kiedys msc byly tylko na ank po 1 i bylo git. W godzine mozna bylo 500 ek wyciagnac ok. 2kcc, a teraz? 1,5k ms w godzine uzbiera tam 1kcc? Smieszne. A zapewne po dodaniu nowych respow loot zostalby znow oslabiony.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.