PDA

View Full Version : Goni? traktorem s?siada, potem z kos? bieg? za dzieckiem!

Αzbestοwy Krzaczek
24-07-2009, 09:14
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Gonil--traktorem-sasiada-potem-z-kosa-biegl-za-dzieckiem,wid,11342043,wiadomosc_prasa.html
OWNED .

Bercik II
24-07-2009, 09:16
No ***** co sie dzieje na tym swiecie .

MerUnia
24-07-2009, 11:00
Pojebani ludzie rodzą się na tym świecie -.-

Gonzalo
24-07-2009, 11:43
Niezły koleś. Można powiedzieć, że jest Hardcorem :) :) :) :) :) A tak na poważnie, jeżeli kolo jest chory to nie jest jego wina :) :)

Jaros Jaroz Jaro
24-07-2009, 11:57
Zjechana psyhika. Bili go pewnie jak był mały albo molestowali i tak pozniej jest...Albo poprostu potwierdza sie moje zdanie "Wiocha to wiocha"

Quiet v 2.0
24-07-2009, 12:31
Są ludzie, krzesła i taborety. Niestety w dzisiejszym świecie rodzą się coraz bardziej pojebani ludzi. Wystarczy spojrzeć na niektórych użytkowników tego forum.

Puntek
24-07-2009, 12:47
@up
Mysle ze uzytkownicy tego 4um nie sa az tak pojebani zeby jezdzic traktorem po ludziach albo ganiac z kosa za dzieckiem..

@topic
Zeczywiscie ludzie sa coraz bardziej jebnieci :(O

Hjubert
24-07-2009, 12:50
Zjechana psyhika. Bili go pewnie jak był mały albo molestowali i tak pozniej jest...Albo poprostu potwierdza sie moje zdanie "Wiocha to wiocha"

I co kur** myslisz, ze ludzie ze wsi sa gorsi od tych z miasta? Mylisz sie... Sam jestem z malutkiej wsi (16 domow ;o) i co, myslisz, ze sie tego wstydze? NIE.

@topic
Prawie jak w Kargulu i Pawlaku ;DD
Widac, ze ten rolnik mial cos z glowa...

@down
Popieram...

Emo
24-07-2009, 13:04
"Wiocha to wiocha"
Myślisz, że jak jesteś z miasta to jesteś lepszy od ludzi ze wsi, tak? Podaj mi chociaż jeden konkretny i jasny argument dlaczego tak uważasz, to możemy wdać się w dalszą dyskusję. Wybacz jeżeli Cię urazi to co teraz napiszę, ale wydaje mi się, że jesteś rozpieszczonym "gówniarzem", który ma nadzianych rodziców i wszystkiego pod dostatkiem. Poza tym powiedz mi, tylko szczerze, byłeś kiedyś na wsi? Przebywałeś chociaż trochę z tymi ludzi, że uznałeś, że są to ludzie gorszego "pochodzenia "? Jeżeli nie, to proszę Cię, nie wypowiadaj się na tematy, o których, za przeproszeniem, gówno wiesz... Poza tym nikt nie wybiera rodziny i tego gdzie się urodzi.

@Topic
Azbestowy~, zastanawia mnie słowo "OWNED" Śmieszy Cię to, że ktoś jest chory psychicznie i mógł komuś wyrządzić krzywdę fizyczną, czy spalić domostwa?

Brain
24-07-2009, 14:07
Psychika siadła. Dobrze, że nikt nie został ranny.

Αzbestοwy Krzaczek
24-07-2009, 14:09
Azbestowy~, zastanawia mnie słowo "OWNED" Śmieszy Cię to, że ktoś jest chory psychicznie i mógł komuś wyrządzić krzywdę fizyczną, czy spalić domostwa?
W koncu jestem połączeniem satanisty i hitlerowca...
@down
A ty jestes emo :<

Emo
24-07-2009, 14:53
@Up
Bardziej przypominasz mi połączenie człowieka udającego idiotę z użytkownikiem forum APO.

`FilipeK <3
25-07-2009, 07:34
nie ktorzy ha hi hi
a pomyslcie jakie beda konsekwencje ;o
patrzcie co sie z ludzmi dzieje :|
ale filmik .. eh owned XD

Kosik Czarny 2v0
25-07-2009, 08:10
No koleś jest naprawdę pojebany :p
Za rok ktoś będzie samolotami najeżdżał na swoja wieś/miasto.A wieś nie jest lepsza od miasta, lub miasto od wsi.:o
Pozdro.
Vimpexx.:)

Silny
25-07-2009, 15:21
Pewnie grał w tibie i wyłapał parę dedów to sie wku.....:d

Sorc King
29-07-2009, 21:12
Słabe miał pvp jak mu zwiali xD. Nie no pewnie w tibi padał więc postanowił się zemścić. A serio to coraz dziwniejsze rzeczy się dzieją, albo ktoś goni kogoś z kosą albo to traktorem lub nawet wbija z pistoletem. Żal :<

Flutebone
29-07-2009, 21:24

Ty za to masz 'zjehanom ortografje'

@top
zdrowo ma beret zjebany ;/

SeaQ
29-07-2009, 21:28
Pewnie Lucek wkurwił się że go hackli i gonił farmera czyt. Master Shidshi.
Lucek oraj pole na traktore!! xD

Master Shidishi
29-07-2009, 21:43
@up
Gonic to sie moze Twoja matka czyt. suka ;]

Flutebone
29-07-2009, 21:46
Widać Seaq, że jesteś bardzo inteligentny ; o i jeszcze ***** z wawy.. ciesze sie, że tylko na pradze sie urodziłem xD i, że mieszkam kilka km pod wawą

jołek
29-07-2009, 23:58
Miastowcze tam wyzej... Gdybys rozmawial z ludzmi z wioski moglbys i tak nie poznac czy z wioski czy z miasta czy moze z takiego zadupia ze nawet wioska sie nie da nazwac... Kazdy jest praktycznie taki sam w tym stopniu ze nie za bardzo sie roznia mieszkam na wsi ale od rana do popoludnia jestem w miescie i co... zal mi normalnie takiego goscia co pierd... takie glupoty "Wiocha to wiocha" zal

SeaQ
30-07-2009, 15:59
Widać Seaq, że jesteś bardzo inteligentny ; o i jeszcze ***** z wawy.. ciesze sie, że tylko na pradze sie urodziłem xD i, że mieszkam kilka km pod wawą

Grożisz mi?
Jak chcesz możemy się spotkać, zobaczymy jaki cwaniak będziesz jak wpierdol dostaniesz.
@master farmer
Idź krowy doić albo siano grabić, a nie mi sukami rzucasz piesku masz za krótkie łapki aby się pierdolić do mnie i do mojej rodziny złodzieju piepszony.
Poza tym nawzajem głupia dziwo...