Zaloguj się

View Full Version : Mozliwosc wrzucania itemow do domku z zewnatrz.

Użyszkodnik
25-07-2009, 11:25
Proponuje dodac taka opcje, fajna sprawa z takim czyms. Chodzi dokladnie albo o dodanie komendy pozwalajacej na wrzucanie itemow do domku z zewnatrz przez osoby widniejace na liscie albo chociaz umozliwienie wrzucania itemow tak ze osoba moze stac w drzwiach i z zewnatrz do srodka wrzucic jakis przedmiot. W takim wypadku nie byloby problemu z noobami smiecacymi w domkach, a mozna sie pochwalic ownami itd.

Αzbestοwy Krzaczek
25-07-2009, 11:34
Zły pomysł .

Dark Devorious
25-07-2009, 11:37
Jestem na nie ... Pomysl zanim zrobisz bezsensownego posta ( przynajmniej jest sonda xD ) Taki azbestowy krzaczek wejdzie na 7.6 zobatrzy jakis fajny ustrojony domek i juz tam bedzie wrzucal smieci. Jest to w 100% nie potrzebne.

PS; Rozumie ze ten 1 glos na TAK to twoj nie? xD

@Maro22 ohh jakis ty madry -.- widze bezsensowny temat to pisze o nim co mysle nie czytajac tego. Brawo dla Ciebie bystrzaku ze "umiesz czytac".

Użyszkodnik
25-07-2009, 11:45
Przeciez napisalem ze mozna dodac liste blokujaca wrzucanie itemow przez byle kogo lub dodac mozliwosc wrzucania itemow jak sie stoi w drzwiach (ma sie inva) czyli nie kazdy kto przejdzie moze cos wrzucic.

albo niech poprostu Mortiis doda mozliwosc podniesienia dead human do bp i po sprawie

maro22
25-07-2009, 12:07
Jestem na nie ... Pomysl zanim zrobisz bezsensownego posta ( przynajmniej jest sonda xD ) Taki azbestowy krzaczek wejdzie na 7.6 zobatrzy jakis fajny ustrojony domek i juz tam bedzie wrzucal smieci. Jest to w 100% nie potrzebne.

PS; Rozumie ze ten 1 glos na TAK to twoj nie? xD

A Ty pomyśl zanim coś napiszesz. Nie sry "nie myśl" , że czytać ze zrozumieniem nie potrafisz to nie nasza wina.
Wyraźnie on napisał , że będzie lista blokująca wrzucanie itemów przez byle kogo.
Jeśli chodzi o propozycje to moim zdaniem jest ona zbędna i jest mi to obojętne czy zostanie wprowadzona.

Gonzalo
25-07-2009, 12:11
Jest to zbędne moim zdaniem. Niech administracja zajmie się jakimiś porządnymi aktuazlizacjami ( questy , respy ) a nie ( bez obrazy ) pierdołami.

Quiet v 2.0
25-07-2009, 12:22
Nie! Są tutaj dzieci. Powiedzmy obrazisz kogoś bo mu itemów nie dasz to ci pójdzie i zacznie po 1gp wrzucać przez okno do domku.

Jestem na nie.

/EDIT: AA, jest lista blokująca takie osoby. No jest to i tak nie potrzebne. Może tylko bałaganu w domku narobić. Nie przydatne i mało kto by z tego korzystał.

Vivek
25-07-2009, 12:33
Magnus ma domek w city i z domku Pianki i Saru można rzucać mu śmieci na balkon (na odwrót też)

Azonka
25-07-2009, 12:49
Jest to propozycja przemyslana, lecz nie potrzebna.

Co by Ci to dalo?

`FilipeK <3
25-07-2009, 12:52
nie , bo bedzie burdel w domkach >_<
np. ktos ma okno i juz 100 gp , vialki , jakies p armory
pff , bez sensu Xd

Marcelllo
25-07-2009, 12:52
Nie, nie będziesz komuś domków zaśmiecał deadami itp jeżeli dostaniesz inva...

Pomysł do dupy i nie potrzebny...

Emo
25-07-2009, 14:20
Moim zdaniem nie jest to potrzebne. Tak nie zostanie to wprowadzone więc nie ma co tutaj dużo gdybać.

Pampalini
25-07-2009, 14:25
Nie potrzebne, nie przyda się coś takiego .. są ludzie między innymi boty które wrzucą na 1 sqm taka ilość itemów że masakra .. więc nie.

Dylus Knight
25-07-2009, 20:20
Nie wiem w ogóle jaki chu* to skasował.
Wrzucanie itemków było; nie ma; a ma być!!!

@Down
No to nie umiecie zamykać za sobą drzwi?
Jaki to problem. Są przedmioty, które nie da się wziąć do bp, a jak wyrzucisz za drzwi to lipa :>

Verepcius
25-07-2009, 21:27
Nie wiem w ogóle jaki chu* to skasował.
Wrzucanie itemków było; nie ma; a ma być!!!
Jestem za Nie poniewaz niektorzy gracze na APO sa na tyle zlosliwi lub zazdrosni ,ze jak zobacza lepszy domek to go zasypia smieciami.

PS. Maro22
A poco kaplikowac sprawe jak jest dobrze tak jak teraz?

Vectralix
26-07-2009, 13:58
Jak prawie każdy , pomysł żałosny , nic tylko burdel w domkach... :/

A tego chyba nikt nie chce (Chyba że ci co domku niemają...:/)

Maślanka
26-07-2009, 20:18
Się zamknie dźwi to się nic nie wrzuci ;o ? Proste ?

Takie coś jest z deka niewykonalne... Jak miałoby być takie coś, to każdy wtedy mógłby wrzucać śmieci, a, że tylko jakaś osoba i to jeszcze na komende, to jest to chyba niemożliwe. Jestem na nie.

silver ghostek
26-07-2009, 20:45
Jak dla mnie to niepotrzebne...

Kheneshi
26-07-2009, 20:52
Bad Idea :)....
z domkami jest dobrze.. :>