View Full Version : Jak mo?na si? tak p?aszczy? przed ........
Tony Soprano
25-07-2009, 16:21
Nie no nie mogę,zobaczcie mój komentarz mam nick Palisezor20.
http://www.youtube.com/watch?v=QFYuWUKly6U&feature=related
Jaki żal faceta, nie wiem co powiedzieć .............................
Quiet v 2.0
25-07-2009, 17:33
Żal typa. Tak jak ktoś napisał w temacie - to nie facet tylko prawdziwy pies albo pedał. Żal mi takich ludzi.
//Aaaaa 3 posty mi zniknęły ...
Pieprzona szmata.Paniusia się ***** znalazła.
Maślanka
25-07-2009, 17:43
Lol, na prawdde żal kolesia i tych babek ; o. Nie wiem jak można się tak płaszczyć...
KaczorPowraca
25-07-2009, 19:49
ale typp xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Ogladalem kiedys ten program, ale takiego czegos nie widzialem xd
Niech siedzi w tym kacie w spokoju.
Kosik Czarny 2v0
25-07-2009, 20:38
Koles jest ten teges :p Jak ja bym był na jego miejscu to od razu jebnąłbym słuchawką i nie słuchałbym tej kur*y.
Pozdro.
Vimpexx.:)
Filmik widziałem już jakiś czas temu. Nie przyszło mi jednak do głowy by zasyfiać nim forum i robić wielkie halo. Co do tematu, może robił to po prostu dla jaj? Szczerze wątpię, żeby było to wszystko na poważnie. Może chciał zobaczyć jak te puste laski się zachowają?
`FilipeK <3
25-07-2009, 21:17
"a lubisz jak kobieta bije takiego nie grzecznego psa" aha.
"zaszczekaj nam , o tak? hal hal" owned
10/10 XD
wymiata : O
Nazwała faceta psem. Czyli jeśli ona zadaje się z psami, to można śmiało stwierdzić że mamy do czynienia z suką.
Ogólnie kobitka ma zrytą psychikę, ale "mężczyzna" nie lepszy ; q
Jakiś perwersyjny fetyszysta.
Wredna baba. I do tego cała plastikowa. Najlepsze są sms'y też od widzów którzy mają po 40 lat a jak nie to po 16,15 xd.
Tony Soprano
25-07-2009, 22:20
Filmik widziałem już jakiś czas temu. Nie przyszło mi jednak do głowy by zasyfiać nim forum i robić wielkie halo. Co do tematu, może robił to po prostu dla jaj? Szczerze wątpię, żeby było to wszystko na poważnie. Może chciał zobaczyć jak te puste laski się zachowają?
Weź człowieku się w ogule nie odzywaj co?
@topic.
To zwykła dziura.Baby,lub dziewczyny jak kto woli to zwykłe dziury!A on się idiota płaszczył,jak przed BOGIEM!
Całuje stópki och tak całuje.Odgłos osła a on głupi wyje.całuje boską stópke najlepszą na świecie,padam na kolana na pysk,bogini dziękuje,odmeldowuje się klęczący pies kundel.
Mnie po prostu krew zalewa jak to słysze.Dupoliz!Jakiś pedał a nie mężczyzna.Pośmiewisko.Ja bym sie jej począgał i posłużył,to ona by była moim psem.Za twarz i o ziemie a potem tak tresować że jak będe przechodził korytażem to ona do mnie"Nie jestem warta aby Ci buty wypucować".
Żal typa. Tak jak ktoś napisał w temacie - to nie facet tylko prawdziwy pies albo pedał. Żal mi takich ludzi.
//Aaaaa 3 posty mi zniknęły ...
Jak się nabija w temacie po 3 a potem przenosi mod do hyde parku to tak jest :)
@topic
Myślał, że coś od nich dostanie a tu dupa. Tego się oglądać nie dało, wyłączyłem po minucie :(
Mi sie zdaje ze sobie jaja robil z tych dziewczyn i tyle ;]
A nie ze jakis pies..
Mnie po prostu krew zalewa jak to słysze.Dupoliz!Jakiś pedał a nie mężczyzna.Pośmiewisko.Ja bym sie jej począgał i posłużył,to ona by była moim psem.Za twarz i o ziemie a potem tak tresować że jak będe przechodził korytażem to ona do mnie"Nie jestem warta aby Ci buty wypucować".
Weź człowieku w ogóleporzuć Tibię i zajmij się uczeniem gramatyki, to Ci wyjdzie na lepsze, zapewniam Cię. Poza tym kim ty jesteś, że będziesz mi mówił, że nie mam się odzywać? Jakimś wirtualnym bossem, czy kim? Może chcesz mnie tresować jak tą dziewczynę z tego programu "aisuhasiuhasiusa"!!...
Co do dalszej twojej, głupiej wypowiedzi... Ty robisz z siebie pośmiewisko, piszesz jaki to ty nie jesteś? Rozumiem, że jak idziesz ulicą, to wszystkie dziewczyny padają przed tobą na kolana, tak? Jak wdepniesz w gówno to pewnie ustawia się kolejka kobiet, bo każda chce je zlizać... No i jeszcze tak nawiasem mówiąc, to ty jesteś tą gwiazdą forum z 59pkt z testu gimnazjalnego? Jeśli tak to "gratulacje"
Tony Soprano
26-07-2009, 13:28
Weź człowieku w ogóleporzuć Tibię i zajmij się uczeniem gramatyki, to Ci wyjdzie na lepsze, zapewniam Cię. Poza tym kim ty jesteś, że będziesz mi mówił, że nie mam się odzywać? Jakimś wirtualnym bossem, czy kim? Może chcesz mnie tresować jak tą dziewczynę z tego programu "aisuhasiuhasiusa"!!...
Co do dalszej twojej, głupiej wypowiedzi... Ty robisz z siebie pośmiewisko, piszesz jaki to ty nie jesteś? Rozumiem, że jak idziesz ulicą, to wszystkie dziewczyny padają przed tobą na kolana, tak? Jak wdepniesz w gówno to pewnie ustawia się kolejka kobiet, bo każda chce je zlizać... No i jeszcze tak nawiasem mówiąc, to ty jesteś tą gwiazdą forum z 59pkt z testu gimnazjalnego? Jeśli tak to "gratulacje"
Dziurko,dziurko nie denerwuj się bo zaraz żyletka pójdzie w ruch.W tibie już z pół roku niegram.Forum zasyfiasz swoją obecnością.Może to ty jesteś tą pustą babą co tam siedzi i robi sobie jaja z tego babiarza?G*w*o cię obchodzi ile mam pkt z testu to jest moja sprawa.W przeciwieństwie do Ciebie to się nic w domu do niego nie uczyłem,po prostu potraktowałem jako normalny test,a nie tak jak ty "O jej jak będzie poniżej 49 to zaraz potne sobie czoło,a potem ręce."Ile się uczyłaś jak ty miałaś pisać test?Miesiąc przed?Czy może kilka miesięcy?A może codziennie nawet na wakacjach się uczysz?Prosze,nie pisz nic w moich tematach,idź wietrzyć sowę.:D
@Topic.
Wątpię żeby to było dla żartów,jak on gadał to się w ogóle nie śmiał,ani nic ją nie wyzwał,nawet jak się rozmowa kończyła to on jeszcze lepiej damulkę traktował.Nic jej nie wyzwał.Moim zdaniem to było szczere i bez jaj.
.Verrier
26-07-2009, 14:09
"w ogule" to Ty kup słownik. Żebyś nie tracił czasu znalazłem go za Ciebie. http://marcinmilkowski.pl/Slowniki/Slownik-ortograficzny.html - proszę. Nie, nie musisz dziękować.
@topic
Ale ten kolo jest nienormalny .. A ta co z nim rozmawiała nie lepsza. Ciekawe gdzie była jak Bozia rozum rozdawała ..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.