Zaloguj się

View Full Version : Przerwa

Malutki Knight
26-07-2009, 00:02
Witam,
Moja propozycja jest następująca.Wyłączmy serwer Apo na okres wakacji .

plusy :
-Ekipa Apo oraz gracze odpoczną od tibii
-Będzie można w spokoju ulepszyć serwer
-co niektórzy wyjadą na wakacje , bo nie będzie tibii :-)

minusy :
-co nie którzy bez tibii wylądują w psychiatryku

PS
Co niektórzy zaczną pisać : ,, Poje*** cię ???? " ,, Ochu****" itd , to oznacza , że te osoby nie wytrzymią bez tibii nawet 1 dnia

Selrien
26-07-2009, 00:08
Pomysł fajny, ale nie bd zrealizowany ;<
Dlaczego?
Dzieci tibia bd płakać
Brak kasy dla Mortiisa z pacców
Nooby znajdą innego otsa :<

Gonzalo
26-07-2009, 00:12
Mam takie wątpliwości co kolega UP. Ja i tak póki co zakończyłem przygodę z APO więc jest mi to obojętne.

@topic
Jestem na Tak.

Knight Lukas
26-07-2009, 00:16
Omf ale pomysł... Zazdrościsz, że niektórzy siedzą więcej niż ty?
Każdy robi to co chce ;-)

Pozdro ^^

Azonka
26-07-2009, 00:20
Czesciowo jestem na tak i na nie.

Ja mam w ogole inaczej. W roku szkolnym na komputerze siedze piat+sob+niedz i swieta itd. Wakacje to jedyny czas kiedy moge sobie spokojnie pograc.

Malutki Knight
26-07-2009, 00:23
@Knight Lukas
Nie zazdroszczę . Sam uzależniłem się od tibii . Ale Prubóje się odzwyczaić , a przynajmniej zmniejszyć długość grania ....

@Selrien
a może Mortiis zrobi tą przerwę , ulepszy serwer , i może wtedy zacznie grać więcej osób

Dark Devorious
26-07-2009, 06:11
Nie! Dlaczego? Poniewaz niektorzy w tym i ja nie wyjezdzam na cale wakacje i naprzyklad chce sobie pograc w tibie.Jezeli ty np w roku szkolnym srasz szkole tylko grasz w tibie to twoja sprawa.Ja jestem za tym zeby wylaczyc apo podczas roku szkolnego:)

Quiet v 2.0
26-07-2009, 07:54
A niech serwer wyłączą, bo żal jest. I tak nie wyłączą, bo pacc dla Mortiisa nie będzie + będzie trzeba płacić dalej za serwer.

silver ghostek
26-07-2009, 09:57
@Knight Lukas
Nie zazdroszczę . Sam uzależniłem się od tibii . Ale Prubóje się odzwyczaić , a przynajmniej zmniejszyć długość grania ....

Wywal kompa za okno. To pomaga.

@topic
nje bo ja kce ekspidz...
a i tak tego nie wprowadza, bo kto by chcial miec urlop bezplatny? o.o

Duffy
26-07-2009, 10:18
Czesciowo jestem na tak i na nie.

Ja mam w ogole inaczej. W roku szkolnym na komputerze siedze piat+sob+niedz i swieta itd. Wakacje to jedyny czas kiedy moge sobie spokojnie pograc.

Zgadzam się z kolegą.
Mam tak samo w roku szkolnym gram w święta , weekendy. Wróciłem teraz z wakacji i chce sobie pograć, a jak ktoś nie chce jechac na wakacje to jego problem.
cu:rolleyes:

Pampalini
26-07-2009, 10:30
Gdy apo zostało by wyłączone na okres wakacji połowa graczy zapewne by odeszła na inne otsy mortiis też nie miał by kasy z pacc po za tym jak dzieci wolą expic w wakacje to ich wybór. Jestem na nie bo zaraz by był spam na forum włączcie serva.

Savater
26-07-2009, 10:32
Jestem na nie. Moze ktos akurat duzo sie uczyl w rok szkolny i nie mial czasu na gre to chce teraz troche w spokoju pograc.

^Pimpek^
26-07-2009, 10:36
Wyjdź i nie wracaj.
Pozdro & Potańcz
Pozdro & Poćwicz
Zjedz masło.
Elo.
PS. Masz setny poziom więc co tobie tam... ;). Ja se wieczorkiem lubie pograć 1300+ eczkiem :p.

maro22
26-07-2009, 11:04
Jestem jak najbardziej na TAK :) jak dla mnie to mogliby wyłączyć apo już na zawsze ^^ Pozdro dla tych co są normalnymi osobami które wiedzą co to impreza , dziewczyny , wszelkiego rodzaju rozrywka a śmierć dla tych co tylko tibia i komputer :)

Generał Azbestov
26-07-2009, 11:37
Przerwę to ty masz pomiędzy górnymi jedynkami
@topic
Wisi mi to

Sempacz_
26-07-2009, 11:45
PS
Co niektórzy zaczną pisać : ,, Poje*** cię ???? " ,, Ochu****" itd , to oznacza , że te osoby nie wytrzymią bez tibii nawet 1 dnia

e?

wez wypierdalaj za pacc placa ludzie a ty chcesz wylaczac server?

Emo
26-07-2009, 12:42
Głupi pomysł, który i tak nie zostanie zrealizowany przez "widzimisię" jakiegoś gracza... Poza tym wakacje są po to by odpocząć? Co jeżeli ktoś właśnie chce się zrelaksować przy Tibii bo granie w nią sprawia mu przyjemność? Wydaje mi się, że we wakacje gra właśnie dużo ludzi, bo nie chodzą do szkoły to mogą te 18h normalnie grać, a nawet się wyśpią trochę.
@E: Po krótkim zastanowieniu, czytając wasze posty... Przecież gra na APO to nie jest żaden przymus, że nie można wyjść gdzieś na dwór tylko trzeba grać... Jeżeli ktoś woli grać w Tibię to co wam do tego?!

`FilipeK <3
26-07-2009, 13:21
madre , kazdego jest czas i robi z nim co chce
jestem na nie , temat bez sensu :X

Sasa666
26-07-2009, 13:34
Każdy rządzi swoim czasem, a jeśli ktoś nie potrafi się oderwać to już jego problem;)

jacek3332
26-07-2009, 13:37
Pomysł idiotyczny, to że ty jedziesz na wakacje i nie możesz grać to nie znaczy że wszyscy muszą...

Patryk1441
26-07-2009, 13:48
@Knight Lukas
***** ale ja sie nie uzaleznilem 0.0
po chuj dawac takei tematy nie chcesz grac nie graj wypierdalaj 0.0

Karambol
26-07-2009, 13:52
PS

Poje*** cię?????

Vectralix
26-07-2009, 13:55
Pomysł fajny, ale nie bd zrealizowany ;<
Dlaczego?
Dzieci tibia bd płakać
Brak kasy dla Mortiisa z pacców
Nooby znajdą innego otsa :<

I to wszystko mówi , że nie. Mortiis nie miałby kasy z pacców... Co oznacza że nie miałby dochodów w utrzymania serweru... Ten miesiąc Offline oznaczałby że około 30% graczy by odeszło... Z tego pewnie ci najlepsi. (Woder Bone , Edzio First , Sarumar , Chomiczkoff) itd , sprzedali by postacie. A za miesiąc byli by new ownerzy...

Maślanka
26-07-2009, 20:21
Minusy
- Mortiis nie zarobi na utrzymanie servera, czyt. nie dostanie kasy z pacca :(

Właśnie dla wymienionego wyżej powodu to się nie stanie :(. Jestem na nie.

Tre Cool
26-07-2009, 20:46
Wystarczy, że na stałe wyłączą roxa. Co do wyłączania 7.6 - jest mi to obojętne, ale ze wskazaniem na tak.

Satanista
27-07-2009, 09:21
Powalilo? Ludzie chcą grać a nie czytać książki .

Kornas Pall.
27-07-2009, 09:24
Jestem za ,ale niestety jest to niemożliwe ;<

Dżablona
27-07-2009, 09:26
Powalilo? Ludzie chcą grać a nie czytać książki .

oprócz czytania i grania też można iść na dwór pójść do kolegów albo pograć w piłke itp.

@topic
dla mnie jest to obojętne :P