View Full Version : 7.6
Witam zaczolem dzis gre na apo 7.6 wbilem 15lvl poszlem na majn i sie nachwile loglem i wchodze wlanczam klijenta tibi ip chaned naciskam i pisze error niewiem czemu nie moge wejsc prosze o pomoc.
`FilipeK <3
26-07-2009, 13:08
bo jest serwer off?
masz zaznaczona opcje tibia cos tam xd
padlo Ci polaczenie
bo jest serwer off?
masz zaznaczona opcje tibia cos tam xd
padlo Ci polaczenie
opcje nie chyba nieiwem a serwer nie jest ooff
Username
27-07-2009, 08:05
Zepsułeś komputer, musisz kupić nowy.
Kosik Czarny 2v0
27-07-2009, 08:35
@Up
Dobrze powiedziane.xd
@Topic
Wyryp komputer przez okno i kup nowy. :):D Bo wiesz robaki masz w Nim. xd
@Up
Dobrze powiedziane.xd
@Topic
Wyryp komputer przez okno i kup nowy. :):D Bo wiesz robaki masz w Nim. xd
nie bo dziala rox i 8,42 i sieni lansuj noobie
Masz keyloggera i hacker zmienił Ci hasło :) dlatego nie możesz wejść :)
1. This forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 51 seconds.
Masz keyloggera i hacker zmienił Ci hasło :) dlatego nie możesz wejść :)
1. This forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 51 seconds.
wejs nie umiesz czytac mi nie hakneli tylko error!!!!! bo na roxie i 8,42 i 7.6 mma jedno konto i wchodzi tzlko 7.6 error i pisze: Canoont connect to the serwer Error:Error while resolving server name itp ale tak pisze mi:mad::mad::mad::mad::mad:
Włacz neta.......
A tak na serio masz źle ustawionego ip changera.
Kosa Banned
27-07-2009, 14:38
Włacz internet , to moze Ci pojdzie , albo najlepiej odpal tibie 7.6 a nie 8.4 : )
Angeliqe
27-07-2009, 15:05
Zobacz czy dobrze masz ustawionego Ip Changer.
Lub możesz też zresetować połączenie z internetem. Mi to zazwyczaj pomaga i potem nawet ładnie apo śmiga:D
Koneser Keczapu DeDaX's
27-07-2009, 15:07
kup orinal tibie w empiku............................................ .................................................. ..........................
kup orinal tibie w empiku............................................ .................................................. ..........................
Ze słownikiem GRATIS .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.