Zaloguj się

View Full Version : Mista Man/Szkarlatny leon (Kuzyn Skocia) - odchodz? ;d

Marcelllo
27-07-2009, 10:40
Nadszedł czas abym powiedział wszystkim Narq :) żeby nie było, że temat w złym dziale to daję screena ;d
http://i26.tinypic.com/10gzbq8.jpg

Odchodzę z wielu powodów:
1) Brak celów w grze
- na rooku wszystko zdobyte (stone skin amulet, skull staff), wszystkie questy ukończone a Mortiis na 99,99% nie wprowadzi żadnej z propozycji pomimo ponad 98% poparcia.... Myślę, że powinien ktoś mu pomóc :D <ja na przykład :D> Ale Mortiis takowej pomocy nie chce...
- na mainie - został tylko 1 cel - kaptur lecz do jego wykonania trzeba byłoby mi poświęcić z pół roku jeszcze dennego expienia z którego jest loota jak kot napłakał... Gdyby Mortiis miał więcej rozumu to by może zrozumiał, że ilość kcc na allegro nie od tego zależy :) A loot mógłby zostać taki jak kiedyś... Jeszcze z rok temu można było na queen !!na voolcano!! zdobyć w 3h ponad 5kcc... Teraz w 3h na queen na magic jest trudno zdobyć 3kcc w te 3h... Jednym słowem Mortiis sobie nie radzi sam, a pomocy nie chce... <jeśli chce niech się odezwie na maila, na którym jest konto Ojciec>
2) Nie ma już z kim grać - grają same boty, wszyscy normalni już odeszli... Ja charów się pozbyłem ;d
3) Niskie zainteresowanie Mortiisa serverem - mam kilka pomysłów, które by pomogły w utrzymaniu dużej ilości osób... Ale zachowam już je dla siebie :)
4) Nie mam już czym grać :D - na mainie już mi dosłownie nic nie zostało, a na rooku właśnie się postaci pozbywam, resztę daję najlepszemu koledze z gry :)

No to czas na pożegnanie:
- Przystojniaczek - najlepszy qmpel z gry jakiego mogłem poznać, zawsze mogłem mu zaufać, dlatego all items i domek oddaję jemu ;)
- Skocica - Moja koffana kuzynica Hugolina zwana również Bunkrową Skocicą <old apo> :D Coguar odszedł - nie ma kto Ci okopów kopać, Cineq nie gra - nie ma kto ci puszczać doCinqów :D, Ja odchodzę - nie będzie kto Ci miał zbierać na paliwo do hugokoptera :( Pozdro, w tym roku raczej nie wpadnę bo szykuje się przeprowadzka ;) Gogo 2k ;d
- Azielus ;d - myślę, że Ty też w końcu skończysz na poważnie ;) Miło było pogadać czasem ;) Jak trochę dłużej się pobawisz to będziesz miał z 10 charów 1k o.0 :D
- Bloodrook/Bloodrayne - Wystrzelił na rooku jak z procy, jeden z nielicznych którym ufam na apo... Gogo 400 i spełniaj z Wojtkiem nasze plany :) Jak wbijesz 400 to może Ci podpowiem kilka taktyk :)
- Bondi - co by nie było gdyby nie twoja wiara we mnie ;) Może kiedyś razem wrócimy na apo? :D Raczej nie, ja nie mam już do czego ;)
- Anty - zawsze mnie potrafiłeś zaciekawić ;) W środę/czwartek się spikniemy ;) Ferdek wysłał coś już pocztą więc powinno być git ;)
- Old Atticus - Nie myślałem, że zostaniesz aż takim thiefem - cóż, widocznie się sporo myliłem ;)
- Old/New Szkarłatny - Nie myślałem, że będziesz taki... Ale widocznie się myliłem ;d
- Dawipek/Baczeq - miło było, fajnie ;d Myślę, że kiedyś dasz pograć Nolią jeśli jeszcze będziesz ją miał :D
- Old Nolia - Spoko dziewczyna, szkoda, że już nie gra :( Ja też już nie będę grał ;d
- Daniel3k - zamienił stryjek siekierkę na kijek - było grać Lorenzem do końca :(
- Griwelda - miło było ale się skończyło ;d L2 za bardzo wciąga :(
- Noe - Życzę miłej pracy w wakacje :D No i powodzenia w dalszej zabawie ;)
- Ketrab - Niestety nie dostaniesz już więcej cukierków ode mnie :( Chyba, że jeszcze się upomnisz dzisiaj to z noob chara z Misty zdążę Ci rzucić :) Było miło ;]
- Old Majster Shidishi - Już nigdy nie usłyszę "Teraz mój loot!" :( Smutno ;d
- Misiek Rambo - nie doczekam się 200 ;( Niestety ;d Życzę miłej gry ;)
- Roftl Master - życzę udanych interesów i przegonienia mojego następcy ;)
- Rook Men Mariusz - Życzę szybkiego urządzenia swojej stodoły <czyt. domku> XD Lootnij ze 3 dsm z demona :(
- Sexy Blondi - wziął się z kosmosu, ale spoko gość :) Gogo 200 ;d
- Guildmage - dzięki za sio czasem ;)
- Huher Tibius - to samo co up ;d
- Xavian - życzę miłego powrotu z wakacji ;d Jeśli będzie jeszcze ktoś grał :D
- Dark Devorious - Już się nie pobawimy w chowanego :( Musisz znaleźć nowego przyjaciela do zabaw :(
- Deiwid/Plutek - Już Ci nie wyczyszczę ciacha :( Myślę, że fajnie będzie Ci się grało beze mnie ;D
- Lord Mitt - nowy owner a zawzięty jak nie wiem co :(
- Offspring - wracaj, dobij 200 i skończ jak ja :D
- Zdenio - dawno Cię nie widziałem, nie miał mi kto dogryzać - myślę, że to dlatego odchodzę też ;(
- Wiesel - może od Przystojnego kupisz ten swój gs ;) Fajnie się naciągało ceny ^^ Pozdro ;d
- Santano - miło było czasem pogadać i jesteś najlepszym tutem jaki w tej chwili jest :)

Teraz może mniej lubiani:
- Adasik - już nigdy nie zajmiesz mi respa apo :( I nigdy nie padniesz ode mnie gdy już mam black hp :( Wtedy ładne solo wyrównane było :)
- Wykopek - niestety solo nam się nie udało z braku czasu :(
- Sunrise thief - owalił mnie i Skocia na 150kcc ;d Miałbym przynajmniej porządne eq!!
- Hezjod/Growlin/old Zico - niech te 60kcc też Ci długo nie służy! ;d
- Kamilos - myślę, że mój s set gdzieś został przez kogoś innego dalej zthiefowany i nie masz z niego użytku :(

Myślę, że o nikim nie zapomniałem, jeśli jednak tak to napisz pod spodem, a dopiszę ;) Życzę wszystkim miłej gry, aż do bliskiego już nam końca apo ;d

Pozdrawiam marcelllo.

PS. Azbestowy na Moderatora!

@Edit: Nudziło mi się...
http://i32.tinypic.com/2z8tc3l.jpg
Ostatni dsm Misty ;d

@Edit2:

Bym zapomniał, bo dawno ich nie widziałem ;) :
- Don Gibon - fajnie się gadało :) Wróć i goń leona :D
- Pandziuleczka ;) - Też fajna osóbka ;) Dzięki za szybką pomoc po hacku :)
- Old Galilee - też fajnie się rozmawiało, ale słyszałem, że naodpierdalałeś równo ;d
- Zukashi - musisz nowego czyściciela znaleźć na dsm'a :( Niestety, życie bywa okrutne :D

Edit3:
-Marik - pozdro, srry że zapomniałem ale all nie da rady spamiętać, zwłaszcza, że długo się nie widzieliśmy...
-Ponury żniwiarz - też fajny kolo ;) Szkoda, że też nie gra :(

No i wymuszone pozdrowienia dla Kazka ;d zwanego Darth Wawa ;d

Edit4:
- Capitan Rook - nie zdołałem all zapamiętać :( Przepraszam :(
- Old Pamalini - Dzięki za sio ;) Zawsze kilka fajnych chwil ;)

silver ghostek
27-07-2009, 10:44
No szkoda :c Ja jeszcze troche pomecze sie z tym servem, moze cos nowego wprowadza. Sam juz nie mam nerwow do expienia wiec moj lvl stoi w miejscu xd. Moze w najblizszym czasie urzadzi sie jakies spotkanko w Lublinie :p
Pozdro :D

Bondi
27-07-2009, 10:46
Kurde nie wiem co powiedzieć. Jestem zdziwiony ; O
Jedyne co mi przychodzi na myśl to spotkanie wszystkich z Lublina i okolic.
Kurde musisz wrócić, bo to nie to samo APO bez Ciebie :mad:
Dzięki za pozdro, trzymaj się!

Dark Devorious
27-07-2009, 10:47
Ehhh Mista Mista szkoda ze odchodzisz : / z kim ja bede grac w chowanego :confused: No coz powodzenia w real zyciu i mam nadzieje ze jeszcze jednak wrocisz ...Dzieki za pozdrowienia - Bedzie nam Ciebie brakowalo !!
DOWIDZENIA ;/

Satanista
27-07-2009, 11:04
PS. Azbestowy na Moderatora!
Thx .

H5N1
27-07-2009, 11:05
Kurde nie wiem co powiedzieć. Jestem zdziwiony ; O
Jedyne co mi przychodzi na myśl to spotkanie wszystkich z Lublina i okolic.
Kurde musisz wrócić, bo to nie to samo APO bez Ciebie :mad:
Dzięki za pozdro, trzymaj się!

Ja sobie nie dawno kupiłem kolarzówkę-śmiga jak rakieta :)
Pod koniec wakacji może wpadnę, bo znam Marka adres :D:D
To się spotkamy :]

#Top
Weź sie ***** ogarnij -.-
zaraz ci jaja wyrwe...
rece opadaja

Username
27-07-2009, 11:28
Bardzo dobry wybór, za to Cie kocham :*

/Anty.

Ludzio
27-07-2009, 11:31
Szkoda Ze Odchodzisz :(:( Powodzenia w rL Life :D:):):):D:D:D

Marik
27-07-2009, 12:33
po tak dlugiej grze odchodzisz ... szkoda
no ale mysle ze postacie sie nie zmarnuja
co prawda ja juz dosc dlugo na 7.6 nie gram
i moze tak byc ze zapomiales ^^ o pozdro ;pp

powodzenia w R zyciu :*

Splaxor
27-07-2009, 12:39
Masz rację na APO nie ma już czego szukać. Sam się pozbędę wszystkiego co mam i odchodzę.
Pozdrowienia :)

Quiet v 2.0
27-07-2009, 12:40
A ja właśnie zaczynem grę na rooku :D Prawda co mówisz. Mortiis powinien kogoś zatrudnić. Wiem, że dość sporo robi poza grą, ale ciągle brakuje respów. Botów jest mnóstwo, ogólnie mało ciekawszych questów.

Pozdro, może kiedyś wrócisz.

DarthWawa*
27-07-2009, 12:44
Mnie nie pozdrowiles!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

Old Capitan Rook
27-07-2009, 12:53
Mnie nie pozdrowiłeś no coź szkoda myślalem ze sie kolegujemy ;D ;p

^Pimpek^
27-07-2009, 12:55
Bye,Bye,Bye,Bye.... Ile Skocio ma kuzynów ?? Ostatnio 70 lvl mnie straszył ; \ na mainie... Płakać nie będę ... Ciesze się że o jednego Boba mniej na APO.

Pampalini
27-07-2009, 12:56
Wiesz czego Ci nie wybaczę ? że zabrakło old pamaliniego w pozdro -.-' kto Cie siohał ze skociem na apo zawsze? -.-' jak na wise lataliśmy :D i te orgie w domku w City ? -.-' już Cię nie kocham .. afff
No nic życzę powodzenia w RL życiu, i dobrze że skończyłeś z tymi pixelami ..

Dαniel3k =)
27-07-2009, 13:01
Czy ja wiem czy zamieniłem siekierkę na kijek? xd Miałem Lorenza a teraz mam Wykopka! ;D
Hyyyy ;( Będziemy tęsknić XD To teraz czekamy na spotkanie ;P Tylko żeby nam wakacji wystarczyło ;d
Pozdro i thx za pozdro ; *

/\ dwa razy pozdro dziwnie wygląda? xd

MasterQ
27-07-2009, 13:18
Wreszcie się oderwałeś, ale i tak będziesz wracał do APO- nie życzę Ci tego ;]

Powo w RL życiu ;p

Marcelllo
27-07-2009, 13:33
Daniel3k - od kiedy masz niby Wykopka? To Ty sie mi z Adasikiem wpierdalałeś o północy wtedy na apo? :D

Drako - ale tam nie można się wypowiadać ;(

Drako o.o
27-07-2009, 13:42
no, spierdalaj

jest odpowiedni dzial do pozegnan

Master Shidishi
27-07-2009, 13:55
aa sory ten kolor mnie zmylil xDD
@topic
Dobrze ze skonczyles z tym gownem ;p bot na bocie ;D Pozdro i powodzenia w Real Life :)

Selinara
27-07-2009, 14:04
Wiesz co możesz jeszcze zrobić, dać mi linka do skórki xD
Powodzenia w RL życiu ;>

Dαniel3k =)
27-07-2009, 15:14
Marcel

Od wczoraj mam xD Kupiłem za kcc od Azielka ;D
i ja się nie wpierdalam na respy ;( ;(

Gosiunia
27-07-2009, 15:19
Powodzenia w rl zyciu milo bylo ciebie poznac

Kosik Czarny 2v0
27-07-2009, 15:19
No szkoda, że odchodzisz Wossiazu :p
Kurfa Mi nie dałeś pozdro :mad::(
Powo w R życiu.
Pozdro.
Vimpexx.:)

Derbi
27-07-2009, 16:57
Szkoda, że odchodzisz... nie znam cię, ale wiem, że jestes wielki ;/

satherr
27-07-2009, 18:19
Co do tego, że Mortiis noob ma w dupie server to fakt... Nie dodaje terenów, czarów, itemów, questów to co się dziwić, że server upada?

Nie rozumie jednak o co ci chodzi z "odeszli spoko ludzie, zostały boty"... Ci wszyscy co odeszli to tacy super byli tak? Najlepsi koledzy i gracze świecący przykładem? Litości... Sam bota używałeś a wyjeżdżasz coś ludziom.. Hipokryta pieprzony.

Kosa Banned
27-07-2009, 18:23
A tak wogole co z Twoim domkiem na rooku ? Jak cos moge go odkupic : )
Szkoda ze odchodzisz zawsze mi pomagałeś i za to Cie cenie Zioom.
Zycze Ci powodzenia w rl zyciu : ) Paaaa

Sexy Blondi
27-07-2009, 23:33
Mistaaaaa :(:( Dlaczego odchodzisz ;/ ehhhh a nasza umowa? :( szkoda, byłeś świetnym graczem, miałeś plany! i pełno pomysłów na APO! Jednak Mortis ma to w dupie... ***** go... Ostatnia nadzieja rookgardu - Mista Man, odchodzi. :(

Patriota
28-07-2009, 00:02
Przezyles te odejscie jak mrówka okres...
Zaczynasz tematy pisac takie dlugie ze wypracowanie by mozna z tego ukleic :)
robi sie z Ciebie drugi Bart ktory nie ma rl kolegów tylko samych tibijskich nie pozdrawiam nie zycze powodzenia w rl zyciu :)

nioder
28-07-2009, 10:46
Ten server po prostu schodzi juz na psy, nie am sie kto nim zajac. Mortis Zal mi cie.

^Pimpek^
28-07-2009, 11:15
A tak wogole co z Twoim domkiem na rooku ? Jak cos moge go odkupic : )
Szkoda ze odchodzisz zawsze mi pomagałeś i za to Cie cenie Zioom.
Zycze Ci powodzenia w rl zyciu : ) Paaaa

Wystawił go na allegro :):o:o:o:o:o:o:o:o

Ktoś II
28-07-2009, 11:24
jest odpowiedni dzial do pozegnan

Popieram :D
Nie wiem po choy tutaj zakładacie tematy pożegnalne...
Przecież w dziale 'pożegnania' też można wkleić screen.

H5N1
28-07-2009, 17:27
Przezyles te odejscie jak mrówka okres...
Zaczynasz tematy pisac takie dlugie ze wypracowanie by mozna z tego ukleic :)
robi sie z Ciebie drugi Bart ktory nie ma rl kolegów tylko samych tibijskich nie pozdrawiam nie zycze powodzenia w rl zyciu :)

Yyyy ile razy pisalem mu sms "czy wejdziesz na tibie" a on na to: "Pije piwko, ze szwagrem" i prosze nie wrzucaj mi na kumpla.

Popieram :D
Nie wiem po choy tutaj zakładacie tematy pożegnalne...
Przecież w dziale 'pożegnania' też można wkleić screen.
Zwróć uwagę na to, że w screenach mogą się też wypowiadać inni użytkownicy, a po za tym tu się posty nie nabijają, to co komu zależy.

Mehu
28-07-2009, 17:41
I na chuj robisz tu temat ?

Żegnam .

Kosik Czarny 2v0
29-07-2009, 07:39
@Up
Po to żebyś się chu*u pytał?:o Tak jak to napisał Przystojniaczek co komu szkodzi? I tak tu postów nie nabijesz :o:p

noe89
31-07-2009, 22:54
Wielka szkoda Mreczku, dopiero dzis to zauwazylem bo dopiero przybylem do domu, no trudno moze jeszcze sie odezwiesz czasem kiedy tam,
<PS> Praca to nie w wakacje to juz na stale ja juz po szkole ;p teraz moze studia ;p OKaze sie czy sie nadaje xD Pozdro 3majSie

Offspring
01-08-2009, 12:10
Mista Ty odchodzisz ? o.0 no to mnie zaskoczyłeś. Ale ja tez juz nie gram z tych samych powodow tam nie ma co robic :(

ps Dzieki za pozdro :)

Chinolek
07-08-2009, 11:10
- Lord Mitt - nowy owner a zawzięty jak nie wiem co :(

czy lord mitt jest nowym ownerem tego konta?

Fryzek. <33
07-08-2009, 21:19
Narq. :(
P.S. Chara tez oddajesz? xD