View Full Version : Nowe Itemki
^Pimpek^
28-07-2009, 11:30
Witam! Proponuję dodać jakieś nowe questy,do 1100 poziomu.
Dla Knight'a
Dla Sorcerer'a
Dla Palladyn'a
Dla Druid'a
:)
Co wy na to?
Może w końcu ekipa APO urozmaici nam trochę grę na 7.6?? :mad:
Z g boltem to jest przesada... Woder Bone - ma na 3 hity Nivelato z g bolta ;)
Quiet v 2.0
28-07-2009, 11:42
Już myślałem, że to pomysł Dylusa...
Jestem za nowym sprzętem. Knight na axe jest poszkodowany, pallek jest stanowczo przekoksany z g boltem, ale spear do treningu mu by się przydał (nieskończony spear), a ms/ed powinni mieć ciut większe hity z wandów.
Mogli by zrobic coś takiego... Ale im sie nie chce!!! :<
silver ghostek
28-07-2009, 11:57
Mogliby zrobic cos nowego ale nie podzielonego na profesje bo znow bedziecie plakac ze ktos ma lepiej a ktos gorzej... Niech zrobia cos dla wszystkich.
Jestem na TAK. Pallek jest za mocny z g boltem a MS/ED za słaby z wandem :(
Pampalini
28-07-2009, 12:41
Silverek dobrze napisał jakieś itemy dla wszystkich a nie oddzielnie dla każdej profesji, nowe bronie albo coś w tym stylu .. ale jestem na tak.
Angeliqe
28-07-2009, 12:54
Jestem na tak
Dobrze by było gdyby dodali nowe questy. Tylko żeby to były różne bronie dla każdej profesji ;p Oraz, aby ekipie chciało się wprawić taki plan w życie^^
Dżablona
28-07-2009, 13:10
Jestem na TAK. Pallek jest za mocny z g boltem a MS/ED za słaby z wandem :(
ale pall nie nosi tarczy jak wali z g bolta a inne profesje tak ;p
@topic
jestem na tak
Jestem na tak mimo że nie gram. Szczególnie przydałby się qest na jakiś dobry axe bo kina pod tym względem jest poszkodowana (najlepiej jakby topór był 1h i lepszy/taki sam od magic mace).
Username
28-07-2009, 13:57
I tak nie zrobią.
Satanista
28-07-2009, 14:00
Na rook dajcie a nie na main .
nom mozna by cos dodac...najlepiej zeby byla takze bramka lvl + dosyc dlugi quest...::)))
`FilipeK <3
28-07-2009, 14:15
zrobcie quest w temple od 1 lvl'a na golden silver magic weapon ._.
chuj i tak nic nie zrobia..
#topic
jestem na tak 'o'
Te wszystkie propozycje które użytkownicy forum dodają, Mortiis nawet nie sprawdza a wręcz olewa.
@topic
Jestem na tak, ale tylko dla postaci magicznych.
Ołwer.
Maślanka
28-07-2009, 16:27
Od 2000 levela, żeby ludzie mieli do czego nabijać poziomy. Ale coś takiegiego np. plecak 200 sqm ;o? Albo jakiś ring co dodaje po 15% do obrony i ataku magicznego.
Pro Eddy
28-07-2009, 17:41
Smieszni jesteśie pisząc ten post...
Po 1. Każdy ma itemy z quest of destiny nie tylkp palek !!
Po 2. Powiększcie ms/ed/ek Hity z czarów jeszcze, to już bd taki zal ze ch^j..
Nie rozumiecie ? Palladyn wali wiecej z g bolta, a inne profesje z czarów..
Chyba proste ?
@Edit
Nowe questy na zbroje lub inne rzeczy mogą być, ale nie kombinujcie już nic...
Dżablona
28-07-2009, 17:44
Od 2000 levela, żeby ludzie mieli do czego nabijać poziomy. Ale coś takiegiego np. plecak 200 sqm ;o? Albo jakiś ring co dodaje po 15% do obrony i ataku magicznego.
lepiej zrobić żeby might ring działał przez 30min i kosztował 1sc albo żeby miał więcej ładunków
Pampalini
28-07-2009, 20:44
Maślanka przesadziłeś trochę z tą wypowiedzią to wyszło by na to że na razie 3 osoby mogą z tego skorzystać:| zwiększenie ładunków might ringa to dobry pomysł. powinni dodać jakiegoś nowego ringa do wszystkich profesji lub jak pisałem wcześniej broń.
Druid z Armi
28-07-2009, 21:31
Według mnie to jest ŻAL, i dałem "NIE! NIE! NIE! Uzasadnij w poście".
Czemu zawsze main??
Dajcie coś rook i nie pierdo*cie, że rook jest po to, żeby go przejść, bo zawsze zakladasz nowego chara i żeby przejść rook to jest zawsze "daj coś, chcem szybko przejść rook", albo "poblokasz coś?", a później sie odwdzięczacie "Zróbcie coś main, ch*j z rookiem"
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.