Gonzalo
28-07-2009, 12:03
Cześć , masz trochę czasu na mały wywiad ???
Oczywiście.
Na początek może powiedz parę słów o swojej osobie oraz o swoich zainteresowaniach.
Nazywam się Mariusz mam 18 lat. Pochodzę ze Śląska dokładniej (Ruda Ślaska) zainteresowania hemm Cs, trochę informatyka no jak chyba każdy piłka nożna.
Jakiego rodzaju muzyki słuchasz ?
POP , ROCK.
Jak Ci idzie w szkole? Do jakiej klasy idziesz i jakie masz plany co do dalszej nauki ?
Uczyłem się, w miarę nie narzekam na poziom mojej nauki, do szkoły już się nie wybieram bo zakończyłem edukacje na Szkole Zawodowej (ukończona) kierunek Kucharz.
Masz może dziewczynę ?
Nie, nie mam.
Kiedy i jak zaczęła się Twoja przygoda z Tibią ?
Zaczęła się jeszcze w podstawówce, chyba 6 klasa aż do teraz.
Może rozwiniemy ten temat , w jaki sposób dowiedziałeś się o tej popularnej grze ?
Kiedyś kumpel na dworze mi opowiadał ze zrobił postać w Tibi, nie wiedziałem co to za gra wiec poszliśmy na kawiarenkę i pokazał mi ja, na początku nie spodobała mi się.
Jaki poziom zdobyłeś na RL ?
Na RL nie duży, 42 ed.
Co sądzisz o update'ach na RL ?
Ostatnio na RL grałem przy tibi 7.7 i nie za bardzo interesują mnie Update no ale ostatni mnie zaskoczył.
W jaki sposób dowiedziałeś się o APO ?
O APO dowiedziałem się od tego samego kumpla, kiedyś go znalazł na oteservlist.
Od kiedy grasz na APO ?
Wakacje 2006, dokładnej daty nie pamiętam.
Kogo uważasz za najlepszych przyjaciół a kogo za największych wrogów na APO? Jakie masz stosunki z innymi graczami ?
Stosunki mam raczej dobre, były osoby które zalazły mi za skórę ale co tam ... przyjaciół ? Starą ekipę Rookgardu 7.6 oraz parę bardzo dobrych osób z Rooka 8.42.
Możesz podać ich nicki ? Najlepiej w grupach wrogowie i przyjaciele.
Wymienię tylko najważniejszych: Rook Men Mariusz, Przystojniaczek, Nolia, Griwelda, Mista Man, Xajrox. 8.42: ty, Mayestik, Aifam, Dyer. Wrogów nie podam bo nie pamiętam.
Jaki jest twój stosunek do graczy używających wspomagaczy?
Gnębić Botów !
Jakie jest twoje ulubione miejsce do zdobywania doświadczenia? 7.6 i 8.42.
Na 7.6 to BK na dobrym 80+ poziomie a na 8.42 nudne slimy.
Wypowiedz się na temat swojego stosunku do trapowania.
Nie lubię trapować. Trapowałem tych którzy usiłowali mnie lub kogoś trapnąć, kiedyś nawet kłóciłem się z kolesiem o to.
Czy według Ciebie Apo zmienia się na lepsze czy na gorsze ?
Zmienia się na gorsze, mało zainteresowania przez Administracje duża ilość botów no i ROX.
Dlaczego tak nie podoba Ci się server APO ROX ?
Stanowczo server dla noobów (gram tam do odkrywania miejsc) moim zdaniem zrobiono go dlatego żeby ściągnąć ludzi z Mazurka.
Czy Według Ciebie Mortiis "olewa" graczy ?
Właśnie Mortiis zapomina o tym ze "trzeba informować" kasa jest, ma nas w d**ie.
Co sadzisz o samym Mortiisie ?
Do samego Mortiisa nic nie mam. Robi mało ale dość dobrze.
Który server jest według ciebie najlepszy ?
Teraz to 8.42 bo większość "złych" ludzi przeszło na ROX i jest spokój.
Co sądzisz o poszczególnych serverach :
7.6
Kiedyś jeden z najlepszych serverów teraz ? bot na bocie większość normalnych ludzi odeszła i została mała garstka.
8.42
O main nie wspominam bo nie gram. Na rooku tylko exp (slime) nic innego questów mało a jak są to na dość denne nagrody po prostu nuda.
ROX
Kompletny nie wypał. Więcej botów niż na 7.6 i 8.42 razem wzięte gra tam staje się monotonna.
Co osiągnąłeś na Podkarpackim OTS ?
7.6 145 rookmastera Na 8.42 jak narazi 78 rookmastera (nie mowie ze będzie większy bo nie wiem) o roxie nie wspominam bo chary na tydzień roboty.
Czy chciałbyś osiągnąć 100 lvl na Rookgaardzie 8.42 ?
Jak coś dodadzą nowego "nowe respy czegoś nowego" to owszem a jeżeli nie to być może.
Niektórzy gracze szkolą się w wybranych przez nich dziedzinach walki, czy też kiedykolwiek skillowałeś na Rookgaardzie ?
Skillowałem jedynie Shielding na 7.6 jak i walkę z dystansu (dobre na GS'ach ) no i innym charem za pomocą trainerów sword.
Czy dalej gra w Tibie to przyjemność czy już uzależnienie ?
Kiedyś byłem uzależniony ale można tak powiedzieć że uratowała mnie była dziewczyna "pozdrawiam xD " a teraz gram jak mam czas.
Czy jest jakaś osoba która według ciebie jest legendą APO ?
Czy ja wiem ... możliwe, ja osobiście siebie nie uważam za legendę.
Co sadzisz o forum APO ?
Jest dość dobre jak i w grze są ludzie którzy zrobią wszystko żeby było najgorzej ale nareszcie mamy Moderatorów.
Który moderator według ciebie robi najwięcej na forum ?
Mc Maciek zdecydowanie.
Najlepszy kandydat na nowego moderatora forum ?
Oczywiście Quiet.
Wiele osób widziały by Ciebie w tej roli, co o tym sądzisz ?
Nic o tym nie wiem, myślę, że bym podołał wyzwaniu.
Myślisz, że jest mało moderatorów na forum ?
Jest jak by to ująć "na styk" ale dla lepszego porządku przydała by się jeszcze jedna osoba, może dwie.
Czy według ciebie administracja nie zajmuje się forum ?
Zajmują się ale mogli by starać się bardziej.
Dlaczego według Ciebie administracja nie przeprowadzi rekrutacji, albo chociażby wybierze kilku nowych moderatorów ?
Może myślą, że jest dobrze ? A może rzeczywiście nie ma "jak dla nich" odpowiednich kandydatów.
Dodałbyś jakieś nowe działy na forum ?
Humor by się przydał bo w o wszystkim i o niczym jest tłok.
Według Ciebie na forum potrzebny jest licznik postów oraz rangi ?
Z jednej strony tak z drugiej nie. Pierwsza opcja wiadomo kto mówi mądrze i na temat a z drugiej "nabijacze postów".
Co sadzisz o całej sprawie z Mulfonem ?
Było minęło i nie interesuje mnie za bardzo dlaczego już nie jest Modem.
Teraz podam ci kilka nicków z forum a ty powiedz co o tych osobach myślisz.
Bondi
Poznałem go za czasów gry na 7.6. Zajebisty gracz i kumpel.
Quiet v 2.0
Jedna z grupy osób które chcą utrzymać w porządku forum no i spoko gostek.
No dobra, wywiad dobiegł końca. Jestem pewien, że chcesz kogoś pozdrowić.
Oczywiście ze chce. Pozdrawiam:
Ciebie, Rook Men Mariusza, Adasika, Zrazika, Przystojnego, Przyjemnego, Quieta, Bondiego, Xaviana, Kamorka, MasterQ, Danna, Dyera i nowy poznany Splaxora oraz wszystkich o których zapomniałem a czuja się pozdrowieni.
Dzięki za wywiad. CYA.
CYA
Jest to mój 2 wywiad więc proszę o wyrozumiałość, dopiero szkolę swoją sztukę wywiadu.
Oczywiście.
Na początek może powiedz parę słów o swojej osobie oraz o swoich zainteresowaniach.
Nazywam się Mariusz mam 18 lat. Pochodzę ze Śląska dokładniej (Ruda Ślaska) zainteresowania hemm Cs, trochę informatyka no jak chyba każdy piłka nożna.
Jakiego rodzaju muzyki słuchasz ?
POP , ROCK.
Jak Ci idzie w szkole? Do jakiej klasy idziesz i jakie masz plany co do dalszej nauki ?
Uczyłem się, w miarę nie narzekam na poziom mojej nauki, do szkoły już się nie wybieram bo zakończyłem edukacje na Szkole Zawodowej (ukończona) kierunek Kucharz.
Masz może dziewczynę ?
Nie, nie mam.
Kiedy i jak zaczęła się Twoja przygoda z Tibią ?
Zaczęła się jeszcze w podstawówce, chyba 6 klasa aż do teraz.
Może rozwiniemy ten temat , w jaki sposób dowiedziałeś się o tej popularnej grze ?
Kiedyś kumpel na dworze mi opowiadał ze zrobił postać w Tibi, nie wiedziałem co to za gra wiec poszliśmy na kawiarenkę i pokazał mi ja, na początku nie spodobała mi się.
Jaki poziom zdobyłeś na RL ?
Na RL nie duży, 42 ed.
Co sądzisz o update'ach na RL ?
Ostatnio na RL grałem przy tibi 7.7 i nie za bardzo interesują mnie Update no ale ostatni mnie zaskoczył.
W jaki sposób dowiedziałeś się o APO ?
O APO dowiedziałem się od tego samego kumpla, kiedyś go znalazł na oteservlist.
Od kiedy grasz na APO ?
Wakacje 2006, dokładnej daty nie pamiętam.
Kogo uważasz za najlepszych przyjaciół a kogo za największych wrogów na APO? Jakie masz stosunki z innymi graczami ?
Stosunki mam raczej dobre, były osoby które zalazły mi za skórę ale co tam ... przyjaciół ? Starą ekipę Rookgardu 7.6 oraz parę bardzo dobrych osób z Rooka 8.42.
Możesz podać ich nicki ? Najlepiej w grupach wrogowie i przyjaciele.
Wymienię tylko najważniejszych: Rook Men Mariusz, Przystojniaczek, Nolia, Griwelda, Mista Man, Xajrox. 8.42: ty, Mayestik, Aifam, Dyer. Wrogów nie podam bo nie pamiętam.
Jaki jest twój stosunek do graczy używających wspomagaczy?
Gnębić Botów !
Jakie jest twoje ulubione miejsce do zdobywania doświadczenia? 7.6 i 8.42.
Na 7.6 to BK na dobrym 80+ poziomie a na 8.42 nudne slimy.
Wypowiedz się na temat swojego stosunku do trapowania.
Nie lubię trapować. Trapowałem tych którzy usiłowali mnie lub kogoś trapnąć, kiedyś nawet kłóciłem się z kolesiem o to.
Czy według Ciebie Apo zmienia się na lepsze czy na gorsze ?
Zmienia się na gorsze, mało zainteresowania przez Administracje duża ilość botów no i ROX.
Dlaczego tak nie podoba Ci się server APO ROX ?
Stanowczo server dla noobów (gram tam do odkrywania miejsc) moim zdaniem zrobiono go dlatego żeby ściągnąć ludzi z Mazurka.
Czy Według Ciebie Mortiis "olewa" graczy ?
Właśnie Mortiis zapomina o tym ze "trzeba informować" kasa jest, ma nas w d**ie.
Co sadzisz o samym Mortiisie ?
Do samego Mortiisa nic nie mam. Robi mało ale dość dobrze.
Który server jest według ciebie najlepszy ?
Teraz to 8.42 bo większość "złych" ludzi przeszło na ROX i jest spokój.
Co sądzisz o poszczególnych serverach :
7.6
Kiedyś jeden z najlepszych serverów teraz ? bot na bocie większość normalnych ludzi odeszła i została mała garstka.
8.42
O main nie wspominam bo nie gram. Na rooku tylko exp (slime) nic innego questów mało a jak są to na dość denne nagrody po prostu nuda.
ROX
Kompletny nie wypał. Więcej botów niż na 7.6 i 8.42 razem wzięte gra tam staje się monotonna.
Co osiągnąłeś na Podkarpackim OTS ?
7.6 145 rookmastera Na 8.42 jak narazi 78 rookmastera (nie mowie ze będzie większy bo nie wiem) o roxie nie wspominam bo chary na tydzień roboty.
Czy chciałbyś osiągnąć 100 lvl na Rookgaardzie 8.42 ?
Jak coś dodadzą nowego "nowe respy czegoś nowego" to owszem a jeżeli nie to być może.
Niektórzy gracze szkolą się w wybranych przez nich dziedzinach walki, czy też kiedykolwiek skillowałeś na Rookgaardzie ?
Skillowałem jedynie Shielding na 7.6 jak i walkę z dystansu (dobre na GS'ach ) no i innym charem za pomocą trainerów sword.
Czy dalej gra w Tibie to przyjemność czy już uzależnienie ?
Kiedyś byłem uzależniony ale można tak powiedzieć że uratowała mnie była dziewczyna "pozdrawiam xD " a teraz gram jak mam czas.
Czy jest jakaś osoba która według ciebie jest legendą APO ?
Czy ja wiem ... możliwe, ja osobiście siebie nie uważam za legendę.
Co sadzisz o forum APO ?
Jest dość dobre jak i w grze są ludzie którzy zrobią wszystko żeby było najgorzej ale nareszcie mamy Moderatorów.
Który moderator według ciebie robi najwięcej na forum ?
Mc Maciek zdecydowanie.
Najlepszy kandydat na nowego moderatora forum ?
Oczywiście Quiet.
Wiele osób widziały by Ciebie w tej roli, co o tym sądzisz ?
Nic o tym nie wiem, myślę, że bym podołał wyzwaniu.
Myślisz, że jest mało moderatorów na forum ?
Jest jak by to ująć "na styk" ale dla lepszego porządku przydała by się jeszcze jedna osoba, może dwie.
Czy według ciebie administracja nie zajmuje się forum ?
Zajmują się ale mogli by starać się bardziej.
Dlaczego według Ciebie administracja nie przeprowadzi rekrutacji, albo chociażby wybierze kilku nowych moderatorów ?
Może myślą, że jest dobrze ? A może rzeczywiście nie ma "jak dla nich" odpowiednich kandydatów.
Dodałbyś jakieś nowe działy na forum ?
Humor by się przydał bo w o wszystkim i o niczym jest tłok.
Według Ciebie na forum potrzebny jest licznik postów oraz rangi ?
Z jednej strony tak z drugiej nie. Pierwsza opcja wiadomo kto mówi mądrze i na temat a z drugiej "nabijacze postów".
Co sadzisz o całej sprawie z Mulfonem ?
Było minęło i nie interesuje mnie za bardzo dlaczego już nie jest Modem.
Teraz podam ci kilka nicków z forum a ty powiedz co o tych osobach myślisz.
Bondi
Poznałem go za czasów gry na 7.6. Zajebisty gracz i kumpel.
Quiet v 2.0
Jedna z grupy osób które chcą utrzymać w porządku forum no i spoko gostek.
No dobra, wywiad dobiegł końca. Jestem pewien, że chcesz kogoś pozdrowić.
Oczywiście ze chce. Pozdrawiam:
Ciebie, Rook Men Mariusza, Adasika, Zrazika, Przystojnego, Przyjemnego, Quieta, Bondiego, Xaviana, Kamorka, MasterQ, Danna, Dyera i nowy poznany Splaxora oraz wszystkich o których zapomniałem a czuja się pozdrowieni.
Dzięki za wywiad. CYA.
CYA
Jest to mój 2 wywiad więc proszę o wyrozumiałość, dopiero szkolę swoją sztukę wywiadu.