PDA

View Full Version : [Gracz] Wywiad z Marikiem by Gonzalo

Gonzalo
28-07-2009, 12:03
Cześć , masz trochę czasu na mały wywiad ???
Oczywiście.

Na początek może powiedz parę słów o swojej osobie oraz o swoich zainteresowaniach.
Nazywam się Mariusz mam 18 lat. Pochodzę ze Śląska dokładniej (Ruda Ślaska) zainteresowania hemm Cs, trochę informatyka no jak chyba każdy piłka nożna.

Jakiego rodzaju muzyki słuchasz ?
POP , ROCK.

Jak Ci idzie w szkole? Do jakiej klasy idziesz i jakie masz plany co do dalszej nauki ?
Uczyłem się, w miarę nie narzekam na poziom mojej nauki, do szkoły już się nie wybieram bo zakończyłem edukacje na Szkole Zawodowej (ukończona) kierunek Kucharz.

Masz może dziewczynę ?
Nie, nie mam.

Kiedy i jak zaczęła się Twoja przygoda z Tibią ?
Zaczęła się jeszcze w podstawówce, chyba 6 klasa aż do teraz.

Może rozwiniemy ten temat , w jaki sposób dowiedziałeś się o tej popularnej grze ?
Kiedyś kumpel na dworze mi opowiadał ze zrobił postać w Tibi, nie wiedziałem co to za gra wiec poszliśmy na kawiarenkę i pokazał mi ja, na początku nie spodobała mi się.

Jaki poziom zdobyłeś na RL ?
Na RL nie duży, 42 ed.

Co sądzisz o update'ach na RL ?
Ostatnio na RL grałem przy tibi 7.7 i nie za bardzo interesują mnie Update no ale ostatni mnie zaskoczył.

W jaki sposób dowiedziałeś się o APO ?
O APO dowiedziałem się od tego samego kumpla, kiedyś go znalazł na oteservlist.

Od kiedy grasz na APO ?
Wakacje 2006, dokładnej daty nie pamiętam.

Kogo uważasz za najlepszych przyjaciół a kogo za największych wrogów na APO? Jakie masz stosunki z innymi graczami ?
Stosunki mam raczej dobre, były osoby które zalazły mi za skórę ale co tam ... przyjaciół ? Starą ekipę Rookgardu 7.6 oraz parę bardzo dobrych osób z Rooka 8.42.

Możesz podać ich nicki ? Najlepiej w grupach wrogowie i przyjaciele.
Wymienię tylko najważniejszych: Rook Men Mariusz, Przystojniaczek, Nolia, Griwelda, Mista Man, Xajrox. 8.42: ty, Mayestik, Aifam, Dyer. Wrogów nie podam bo nie pamiętam.

Jaki jest twój stosunek do graczy używających wspomagaczy?
Gnębić Botów !

Jakie jest twoje ulubione miejsce do zdobywania doświadczenia? 7.6 i 8.42.
Na 7.6 to BK na dobrym 80+ poziomie a na 8.42 nudne slimy.

Wypowiedz się na temat swojego stosunku do trapowania.
Nie lubię trapować. Trapowałem tych którzy usiłowali mnie lub kogoś trapnąć, kiedyś nawet kłóciłem się z kolesiem o to.

Czy według Ciebie Apo zmienia się na lepsze czy na gorsze ?
Zmienia się na gorsze, mało zainteresowania przez Administracje duża ilość botów no i ROX.

Dlaczego tak nie podoba Ci się server APO ROX ?
Stanowczo server dla noobów (gram tam do odkrywania miejsc) moim zdaniem zrobiono go dlatego żeby ściągnąć ludzi z Mazurka.

Czy Według Ciebie Mortiis "olewa" graczy ?
Właśnie Mortiis zapomina o tym ze "trzeba informować" kasa jest, ma nas w d**ie.

Co sadzisz o samym Mortiisie ?
Do samego Mortiisa nic nie mam. Robi mało ale dość dobrze.

Który server jest według ciebie najlepszy ?
Teraz to 8.42 bo większość "złych" ludzi przeszło na ROX i jest spokój.

Co sądzisz o poszczególnych serverach :

7.6
Kiedyś jeden z najlepszych serverów teraz ? bot na bocie większość normalnych ludzi odeszła i została mała garstka.

8.42
O main nie wspominam bo nie gram. Na rooku tylko exp (slime) nic innego questów mało a jak są to na dość denne nagrody po prostu nuda.

ROX
Kompletny nie wypał. Więcej botów niż na 7.6 i 8.42 razem wzięte gra tam staje się monotonna.

Co osiągnąłeś na Podkarpackim OTS ?
7.6 145 rookmastera Na 8.42 jak narazi 78 rookmastera (nie mowie ze będzie większy bo nie wiem) o roxie nie wspominam bo chary na tydzień roboty.

Czy chciałbyś osiągnąć 100 lvl na Rookgaardzie 8.42 ?
Jak coś dodadzą nowego "nowe respy czegoś nowego" to owszem a jeżeli nie to być może.

Niektórzy gracze szkolą się w wybranych przez nich dziedzinach walki, czy też kiedykolwiek skillowałeś na Rookgaardzie ?
Skillowałem jedynie Shielding na 7.6 jak i walkę z dystansu (dobre na GS'ach ) no i innym charem za pomocą trainerów sword.

Czy dalej gra w Tibie to przyjemność czy już uzależnienie ?
Kiedyś byłem uzależniony ale można tak powiedzieć że uratowała mnie była dziewczyna "pozdrawiam xD " a teraz gram jak mam czas.

Czy jest jakaś osoba która według ciebie jest legendą APO ?
Czy ja wiem ... możliwe, ja osobiście siebie nie uważam za legendę.

Co sadzisz o forum APO ?
Jest dość dobre jak i w grze są ludzie którzy zrobią wszystko żeby było najgorzej ale nareszcie mamy Moderatorów.

Który moderator według ciebie robi najwięcej na forum ?
Mc Maciek zdecydowanie.

Najlepszy kandydat na nowego moderatora forum ?
Oczywiście Quiet.

Wiele osób widziały by Ciebie w tej roli, co o tym sądzisz ?
Nic o tym nie wiem, myślę, że bym podołał wyzwaniu.

Myślisz, że jest mało moderatorów na forum ?
Jest jak by to ująć "na styk" ale dla lepszego porządku przydała by się jeszcze jedna osoba, może dwie.

Czy według ciebie administracja nie zajmuje się forum ?
Zajmują się ale mogli by starać się bardziej.

Dlaczego według Ciebie administracja nie przeprowadzi rekrutacji, albo chociażby wybierze kilku nowych moderatorów ?
Może myślą, że jest dobrze ? A może rzeczywiście nie ma "jak dla nich" odpowiednich kandydatów.

Dodałbyś jakieś nowe działy na forum ?
Humor by się przydał bo w o wszystkim i o niczym jest tłok.

Według Ciebie na forum potrzebny jest licznik postów oraz rangi ?
Z jednej strony tak z drugiej nie. Pierwsza opcja wiadomo kto mówi mądrze i na temat a z drugiej "nabijacze postów".

Co sadzisz o całej sprawie z Mulfonem ?
Było minęło i nie interesuje mnie za bardzo dlaczego już nie jest Modem.

Teraz podam ci kilka nicków z forum a ty powiedz co o tych osobach myślisz.

Bondi
Poznałem go za czasów gry na 7.6. Zajebisty gracz i kumpel.

Quiet v 2.0
Jedna z grupy osób które chcą utrzymać w porządku forum no i spoko gostek.

No dobra, wywiad dobiegł końca. Jestem pewien, że chcesz kogoś pozdrowić.
Oczywiście ze chce. Pozdrawiam:
Ciebie, Rook Men Mariusza, Adasika, Zrazika, Przystojnego, Przyjemnego, Quieta, Bondiego, Xaviana, Kamorka, MasterQ, Danna, Dyera i nowy poznany Splaxora oraz wszystkich o których zapomniałem a czuja się pozdrowieni.

Dzięki za wywiad. CYA.
CYA

Jest to mój 2 wywiad więc proszę o wyrozumiałość, dopiero szkolę swoją sztukę wywiadu.

Quiet v 2.0
28-07-2009, 12:10
Quiet v 2.0

A co ja o "v 2.0" mówiłem? -.-

@top: Spoko wywiadzik, krótki, ale bardzo treściwy. No i za osobę kolejny plusik.

EDIT: Dajcie mi swoje gg - i Marik i Gonzalo :P

Old Capitan Rook
28-07-2009, 12:32
Wywiad zarobisty dosyć czytelny ;-) pozdrawiam ;P

Shellerini
28-07-2009, 12:45
Bardzo dobry wywiad na pewno lepszy niz pierwszy ;p gratulacje :D

Pampalini
28-07-2009, 12:58
Wywiad ładny z ciekawą osobą :) dużo pytań 10/10.

Sygus
28-07-2009, 16:22
Moim zdaniem legędą rooka jest Mista Man (emerytura) i Przystojniaczek. bloodrook nie zasluzyl za duzy thief ^^ O.o

Tre Cool
28-07-2009, 16:30
Wywiad reprezentuje solidny poziom. Dobra robota ^^

Bondi
28-07-2009, 20:15
Moim zdaniem legędą rooka jest Mista Man (emerytura) i Przystojniaczek. bloodrook nie zasluzyl za duzy thief ^^ O.o

Kiedy Cię Bloodrook okradł? : ( Nie znasz go to się nie wypowiadaj.

@topic
Wywiad dobry, znamy się troszeczkę z Marikiem za czasów gry na rooku 7.6, ogólnie spoko typ. Widzę pytania trochę podobne do moich i te nicki na końcu, ale jest ok : ] Powodzenia.

Satanista
28-07-2009, 20:21
Nom, fajny wywiad, ale ten czerwony razi w oczy. I to baardzo. Btw Marik jest kól
This forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 19 seconds.

Splaxor
28-07-2009, 22:22
O.o serdeczne dzięki za pozdrowienia :) Nie wiedziałem, że jesteś kucharzem... W takim wypadku trzeba na pewno się spotkać na jakiś gorzoł.
Może chcesz pracę u mnie w restauracji? Dostaniesz małe szkolenie i powinno być dobrze. Więcej na PW...

Wywiad całkiem dobry :) Trafnie zadane pytania i nie było tej durnej serii krótkich pytań, których tak nienawidzę w wywiadach.

Wywiad oceniam 9/10 :) Dlaczego 9, a nie 10? Bo wywiad nie był przeprowadzony ze mną :)

Pozdrawiam :)

MasterQ
28-07-2009, 22:37
No dobra, wywiad dobiegł końca. Jestem pewien, że chcesz kogoś pozdrowić.
Oczywiście ze chce. Pozdrawiam:
Ciebie, Rook Men Mariusza, Adasika, Zrazika, Przystojnego, Przyjemnego, Quieta, Bondiego, Xaviana, Kamorka, MasterQ, Danna, Dyera i nowy poznany Splaxora oraz wszystkich o których zapomniałem a czuja się pozdrowieni.

He, dzięki ;]

@topic

Wywiad fajny, mogłeś pogrubić czcionkę wtedy się lepiej czyta ;] Wywiad z odpowiednią osobą, 9/10!

H5N1
31-07-2009, 19:21
Heh... Marik, czuję się winny, że nie grasz już na 7.6 bo Cie nakłoniłem do sprzedania Marika Powera :< QWA. Ty zapytałeś się mnie czy Ci sie opłaca,
a ja powiedziałem, że tak... Moja wina :<

#Topic
Znamy się już trochę czasu, a naprawde sporo się o Tobie dowiedziałem.
Widocznie nie mieliśmy nigdy czasu porządnie pogadać xD

wywiad na hmmmm 9,3/10

Nabijacz Postow
02-08-2009, 19:14
Ten niebieski po dłuższym czytaniu jest troche oczojebny :d No ale wywiad dobry, ,,mogłem sie o nim dużo dowiedzieć" baaardzo oklepane zdanie, ale skuteczne xd

Legionista 10
02-08-2009, 23:51
Dobry wywiad.Pamietam Marika za czasow gry na rooku. Jeden z najlepszych ludzi, ktorych tam poznalem. Marik odezwij sie na pw ;]

Kosa Banned
02-08-2009, 23:57
Bardzo fajny wywiad, podoba mi sie . Chcicałem przeprowadzic z kumplem , ale Muflon niechciał akceptowac. 10/10

Devixx
03-08-2009, 20:09
Wywiad super. Bardzo fajny, interesujący i mało błędów. Pozdrowienia.

Krulowiec
03-08-2009, 20:27
Lajtowo, brak błędów tak jak ktos wyzej napisał niebieski sie rozmazuje po dłuzszym czytaniu ; )

pozdrawiam, twuj wuc

Krsix
03-08-2009, 22:24
Fajny wywiadzik, wszystko jak należy ^^

10/10

Veles
16-08-2009, 14:47
Ladny wywiad, milo sie czyta tylko kolory czcionki dają po oczach, ogolnie OK :rolleyes:

Angels
16-08-2009, 15:50
no ładny i ciekawy wywiad aż chce się czytać , 10/10 ;]]]

.!Z@rk!.
16-08-2009, 18:30
Spoxik wywiadzik, ładnie, bez błędów.

10/10