View Full Version : Jestes juz zalogowany z tego konta na innym serwerze ??
Taka wiadomośc mi wyskakuje mimo tego ze nie jestem zalogowany na innym serwerze , o co chodzi wyskakuje m itak na 7.6
Napisz mi jaki masz nick na apo. ZNAKI
Napisz mi jaki masz nick na apo. ZNAKI
Po co ma pisać swój nick gówno to da.
@topic
Też tak miałem, napisz pm do tygrysa.
moj nick na apo to Sajuuk :) A kto to Tygrys i jak mam napisać skoro nie moge wejść?
@up
Tygrys jest Game Masterem (GM). Napisz do niego na pm na forum, opisz całą sprawę spokojnie, może coś poradzi.
aha rozumiem , to az taki straszny błąd ze sam sie nie naprawi??
`FilipeK <3
29-07-2009, 06:24
Sam sie naprawi.
Poprostu konto jest sprawdzane lub cos przy restarcie sie skopiowalo nie tak i masz debuga.
Jesli po 24h nic sie nie zmieni , napisz pw.
Quiet v 2.0
29-07-2009, 08:36
@up
Tygrys jest Game Masterem (GM). Napisz do niego na pm na forum, opisz całą sprawę spokojnie, może coś poradzi.
Tygrys nawet nie czyta PW już...
@top: takie coś wyskakuje, gdy masz np: debuga. Jesteś ciągle zalogowany, mimo że ci wywaliło klienta. Restart powinien pomóc. To 7.6 to problem powinien szybko zniknąć, ale jeśli 8.42 to może być gorzej :P
Satanista
29-07-2009, 09:28
Może wyłącz mc ?
1. This forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 34 seconds.
Flutebone
29-07-2009, 09:55
Poczekaj 5 minut i spróbuj jeszcze raz, mi to zawsze pomagało
This forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 46 seconds.
Musisz czekac do restartu serwera. Tez tak mialem.
Pampalini
29-07-2009, 10:36
Opcja szukaj nie boli, było już sporo takich wątków na ten temat i tam wszyscy pisali że trzeba poczekać do najbliższego restartu servera. A jak to nie pomoże to musisz napisać na pw któregoś z GM'ow lub na e-mail mortiisa.
Knight Lukas
29-07-2009, 10:52
Jeden sposób:
Poczekaj do restartu i będzie ok
Czasami się tak zdarza - błedy gry/serva
Pozdro ^^
Poczekaj do restartu i wszystko powinno wrócić do normy .
lord max
06-08-2009, 21:35
Albo ktoś ma twoje passy i gra, albo masz debuga lub coś się zbugowało, za 15 minut twoją postać sama gra wywali (Anty AFK) :)
Old Shidishi
06-08-2009, 22:36
Poczekaj do restartu ; o ............................
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.