View Full Version : Dzieciak ma radoch? z utworu SoaD'u XDDD
Witajcie.
Stare, jak świat, bardzo popularne w internecie, część z Was na pewno oglądała i bardzo śmieszne XDD Oglądałem już dawno, ale jakoś teraz naszło mnie to wrzucenie na forum ; f Przy pierwszym oglądaniu dałem porządnego rotfla XDDD
http://www.youtube.com/watch?v=nojrb4sBH20&feature=channel_page
XDDDD
łooo : o dzieciak daje czadu xDDDDDDD rotfl xdddddd
Nie widziaem tego ale dzieciak niezły :) :) :) :) :) :) :) :)
Maly down
29-07-2009, 14:55
Pozdro dla dzieciaka, jak i dla tatusia słuchającego Soadu, fajnie wygląda to jego tupanie, gdy zaczyna się już gra na perkusji xD. A Wy co będziecie puszczać swoim dzieciom?
Pozdrawiam \m/
HAHA^^
Dooobree ;d
Fajnie dziecko tupalo muzyka cichla nie ruszal sie potem znowu i znowu skakal xDDD
Ciekawe co powie jak urosnie i zobaczy siebie na u2bie
Tre Cool
29-07-2009, 15:54
A Wy co będziecie puszczać swoim dzieciom?
Forest xD
Dzieciak genialny, szkoda że mój kuzyn taki nie jest :<
Pampalini
29-07-2009, 17:56
Powerrrrrr master !! XDD dziecko roxxxx :D <3333 ale ostro daje :D
Dzieciak miazga. Ja mojemu bratu od małego puszczam Metallice, zobaczymy co z niego wyrośnie ; q
Quiet v 2.0
29-07-2009, 22:00
Hehe, pamiętam, że mama nie lubiła, jak babcia za często nas odwiedzała. Specjalnie wtedy jakiś heavy metal puszczała, żeby babcia szybciej wychodziła :D Dziwne, że nadal mają dobry kontakt ze sobą...
Dobre.
Jak na swój wiek to ten dzieciak ma zajebiste wyczucie rytmu tak mi się wydaje ..
Lol xDD Dzieciak wymiata ;DD Taki maly i juz robi kariere n "parkiecie" ;D ciekawe co bd za pare lat XD
Drugi Jimmy Hendrix normalnie xD. Ale wymiata na tej gitarze a ten mega pampers każdy gitarzysta powinien taki mieć :p. Mocne jest jak Serj śpiewa: father! Father!
Ale zamiata powinni go zabrać do skladu !
Więcej takich dzieci !
Axelo <3
30-07-2009, 22:04
H@H@H@H@ rozjebało mnie to : Serj zaczyna : Dieeeee i stoi sekunde i zaraz z otwartą mordą zaczyna skakać XDDDDDDDDDDd
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.