View Full Version : Skill z Golden Bolta
silver ghostek
30-07-2009, 13:21
Witam. Proponuje, aby bijąc z g bolta wbijał się dist. :<
Co wy na to? ;<<
Ero Senin
30-07-2009, 13:23
Jestem ZA! : o
Chociaż hity są tak duże że palkowi byłoby za dobrze xd
Jak na lato.
Obojętne mi to jest. : d Bo i tak nie zwracam uwagi na skille. ;)
Ale poprę Cie, jesteś mi winien za to upojną noc. :<
TAK
Dαniel3k =)
30-07-2009, 13:28
Proste... Że tak ;d uciążliwe jest ciągłe zmienianie na c arrow.... Jeszcze to że pk'ując wbija nam się dist tylko do tego czasu aż zrobimy qod... Później zostajemy ze skillami 110/100 do końca ;S
W ogóle powinni pozmieniać/dodać nowe itemy... Jestem ZA!
Jestem za :P Dobry pomysł :) Skille i tak lecą długo.
Jestem za. Niech dodadza cos dla knighta !! xD
!!sQaua!!
30-07-2009, 14:15
Jestem za. teraz jak Woder zostawi na noc hara w treinerze, to zamiast ubic jednego treinera z c arrow, ubije 5 z g bolta.
Quiet v 2.0
30-07-2009, 14:43
Jestem za. W ogóle to bug jest jak skila nie daje. To amunicja do kuszy, a strzelanie z kuszy daje skila, więc g bolt też powinien.
Tak, i jeszcze moze niech bedzie 1 reczny?
Pall wali z tego gowna 1/2-3 ile wali z czaru ;o wiec bez przesady dobra?
Knajt nie dosc ze wali w 1 potwora to jeszcze musi podejsc -.- nie wspomne o pvp...
jestem na NIE!
A jezeli jzu to niech Magic Mace wali na 2 sqm, ale obszar 3x3 ;) Bay,
skile i tak nic nie daj :)
m mace powinna być silniejsza o 25%
Jestem na Tak, ale jak Kamor napisał skille praktycznie nic nie daja.
Powinni takze zwiekszyc siłe Magic Mace i zeby owa maca biła na kilka sqm.
Knight Lukas
30-07-2009, 15:47
Nie!
Albo tak, niech zrobia skila z G-bolta i zmniejsza jego obrażenia i bedzie GIT
!!@!!
Magic Mace w pvp to ŻAL!
~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~
Patriota
30-07-2009, 16:28
Jestem ZA! : o
Chociaż hity są tak duże że palkowi byłoby za dobrze xd
Skile nic nie daja :)
@Topic
Jestem za czemu nie :D
Hellmans
30-07-2009, 16:31
Jestem za .
Jestem jak najbardziej za. Do trenienia palleq musi miec c arrow zeby potrenic.
Pampalini
30-07-2009, 17:10
Skile nic praktycznie nie dają, nawet nie wiem po co one są .. ale jeżeli chodzi o temat to g bolt może dawać coś do skilla ..
Felek pall
30-07-2009, 17:55
#Top
taa ;)
A myślałem, że jak się wali z g bolta to się skill wbija Xd
Maślanka
30-07-2009, 18:15
Jestem na ne, pall i tak jest za potenżny !
Widzę, że wiele osób pisze, że skille nic nie dają. Otóż mylą się!
Ja miałem knighta 1.200+ i mając 128 sworda biłem ze Magic Sworda 4 k, a mając Magic Mace ze skillem Cluba 10 na tym samym lvl biłem 3k, a należy pamiętać, że Magic Mace ma większy atak od Magic Sworda. Nie wiem czy dla paladyna skille też działają podobnie, ale wydaje mi się, że skille coś dawają.
@topic
Może mi wyjaśnić ktoś jak można zrobić, aby Golden Bolt dawał skille? Przecież skille rosną, gdy następuje atak fizyczny, a jak każdy zapewne wie Golden Bolt zadaje obrażenia od magii. Prędzej mógłby spalać 30 MP (przykładowo) za każdym uderzeniem i wtedy magiczny lvl rośnie.
Popieram, tak, jestem za...
W końcu jest to broń dystansowa więc powinien "iść" distance fighting !
Czesio_leszcz
30-07-2009, 22:44
Oczywiscie za!
Zal ze nie dodaje przecierz to jak c arrow. Takie drogie a do skila nic nie daje ;<
silver ghostek
30-07-2009, 22:55
@topic
Może mi wyjaśnić ktoś jak można zrobić, aby Golden Bolt dawał skille? Przecież skille rosną, gdy następuje atak fizyczny, a jak każdy zapewne wie Golden Bolt zadaje obrażenia od magii. Prędzej mógłby spalać 30 MP (przykładowo) za każdym uderzeniem i wtedy magiczny lvl rośnie.
Wystarczy zmienic w item editorze w okienku skill z "magic" na "distance".
@Vivek
A jak bijesz ze sprite wanda to rośnie Ci mlvl? Nie, więc... :c
46 głosów za.
13 przeciw.
Hmm ciekawe czy ktoś tu zajrzy (ekipa) i czy pomysł wejdzie w życie ? ;)
@Topic
Już mówiłem, że "za" !
Czesio_leszcz
30-07-2009, 23:12
Ekipa olewa wszystko co tu piszemy. Wiec nie wierze ze to wejdzie w zycie ...
Ta a dlaczego mlvl ma nie rosnąć bijąć z s wanda? :(
`FilipeK <3
31-07-2009, 17:17
Jestem za , bo takiemu 1,6k rp+ , ktory tylko PK'uje zawsze cos tam wpadnie
konsekwencje beda mile i nie beda przeszkadzaly innym profesjom !
100% ta
Jestem na nie. Pall na 7.6 i tak jest wystarczająco dobry, a g bolt zadaje obrażenia od magi, a nie fizyczne więc nie powinien rosnąć skill.
Kosa Banned
31-07-2009, 20:12
Czemu nie ? Jestem za. Bardzo dobry pomysł wkoncu to jest bolt, a jak bijesz z bolta skile sie wbijaja...
TAK
Leonidas Waleczny xD
01-08-2009, 09:55
Jestem za.
Kilka % mniej do wbicia distance fighting podczas walki z noobem nie zaszkodzi.
Dokładnie. Przecierz to broń dystansowa więc powinien lecieć dist. Z c arrow leci to czemu nie może z g bolta?
Tak, powinni to zrobić. Nosze golden bolta od 100 poziomu i mam ch**owy dyst xD
Macie racje, dajcie g boltowi atak fizyczny to raz wam bedzie za 400 wchodzilo raz za 2k a raz za 5k...
Jestem za, w końcu to broń dystansowa ;)
silver ghostek
12-08-2009, 23:22
Macie racje, dajcie g boltowi atak fizyczny to raz wam bedzie za 400 wchodzilo raz za 2k a raz za 5k...
To nie zalezy od tego czy atak jest fizyczny czy magiczny tylko od ustawien w item edytorze.
marcopolo
12-08-2009, 23:30
To nie zalezy od tego czy atak jest fizyczny czy magiczny tylko od ustawien w item edytorze.
Aziel, znow sie pomyliles. Atak g bolta jak i ustawienia broni są zmieniane w sourcach silnika. Ew, w config.lua. W item edytorze mozna ustawic czy c arrow to maczuga, albo ze mls ma 1000 ataku i 1 obrony.
Propozycja jest dość dobra. Szczerze mówiąc, to nie jestem pewien czy czasem to nie bug, że nie dodaje 'skilla'.
Możliwe, że zostało zrobione to celowo, aby nie dawał 'skilla', albo po prostu zapomnieliśmy o tym ;]
Tak czy inaczej, dowiem się jeszcze dokładnie od Mortiis'a jak to ma wyglądać i ew. coś się zmieni lub też nie.
Propozycja zostanie rozważona!
pogromcaszczurow II
12-08-2009, 23:44
Oczywiście jestem za :)
[Tygrys] Skoro jesteś za i nie masz nic do dodania, to po co nabijasz posta? Ok, jesteś za i nie masz nic do dodania, zatem samo zagłosowanie w sondzie powinno wystarczyć.
#Edit
Śpieszyło mi się : o.
Przydałoby się. Jak ktoś wali od ~500 lvl z g bolta to na 1k nie ma skilla w ogóle no może ten 105 :) Sam często używam bolta i przydałoby się, żeby dodawało to umiejętności. W końcu to nie tylko sama magia, to w końcu bolt :D
Jestem za , ponieważ skill przy G bolcie nie rośnie a dobrze by było , jak by chociaż troche rósł
Także jestem za, to jest dobry pomysł bo podczas PK skile będą wchodziły.
Mortiis powinien się nad tym poważnie zastanowić, bo to jest dobry pomysł.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.