View Full Version : Prawdziwe oblicze 'graczy' apo...
Jak wiecie 95 % tego serva to dzieci xdd a zachowuja one sie tak
http://www.pown.it/3783?r=399707 xdddd !
Zaraz beda bluzgi na moj temat odrazu mowie mam to w dupie :)
Radus to jest realny przyklad dzieci neo z apo ;] moglbym wypisac w chuj nickow ale wypisze tylko paru
Kamael/Ball
Matis Pall
Cold Macie
Lord Pih
Sunrise Hope
I tak dalej mozna wymieniac bez konca ;]
MiXer do Kawy
30-07-2009, 20:57
Wy się tak cieszycie jak Wam pacc dojdzie, co nie?
@up
Ja się ciesze troszke inaczej :)
@topic
Dzieci NEO :D:D:D:D:D:D
Wy się tak cieszycie jak Wam pacc dojdzie, co nie?
Jak dojdzie k cc z allegro ... xD ! albo jakis items ; <
Tre Cool
30-07-2009, 21:21
Hahahaha, najlepsze te powtórki xD
"Nintendo siksti fooor!!!"
Pampalini
30-07-2009, 21:31
Ja się tak cieszę jak mama mi kupi pacca na rl tibie :< i da mi kase na kcc na apo :D
I z czego tu się śmiać -.- Wy nigdy nie byliście mali? Bocian was przyniósł takich, jakimi jesteście? Użytkownikami forum, którzy jak natkną się na jakiś beznadziejny filmik, to nie ma siły żeby nie założyli o nim tematu...
I z czego tu się śmiać -.- Wy nigdy nie byliście mali? Bocian was przyniósł takich, jakimi jesteście? Użytkownikami forum, którzy jak natkną się na jakiś beznadziejny filmik, to nie ma siły żeby nie założyli o nim tematu...
Idz sie potnij gumowa lyzka jak ci cos nie pasuje ; o!
Oni się czieszą z rzeczy, która przyniesie im frajdę, rozrywkę a są gracze, któzy się tak ciesza jak zrobią jakiś quest albo jak im jakiś rzadki przedmiot z monstera wypadnie heheh nie wspominając o tym jak ktoś padnie albo mama wyłączy komputer;)
Masz racje Raidenku ^^. Takim graczem jest np. Aziel Vara ;d. Tak sie cieszy jak mama mu obiad zrobi. A nie musi isc zebrac pod biedronke od ludzi kajzerki za 25gr.
Było, niezła padaka. Śmieszne to ogólnie nie jest.
Rotfl ;d
@topic
Kiedyś było fajnie, pamiętasz naszą gildię "Friends" ? Wtedy była atmosfera :)
Teraz sami napinacze :<
Quiet v 2.0
31-07-2009, 08:21
Lol, jakie dzieci :D smutne ale prawdziwe. Na tym serwie tak się zachowują dzieci, które okradły kogoś z paccem.
Hehe^^..Dziecko sie poprostu cieszy bo dostalo jakas tam rzecz.. o ktorej marzylo. Wy nigdy sie nie cieszylicie jak byliscie mali? I dostaliscie cos o czym mysleliscie dzien i noc?..
Sea Ranger
31-07-2009, 10:55
Przynajmniej potrafi się to dziecko cieszyć z czegoś co dostało, a nie jak niektórzy że wszystko im nie pasuje, ale normalnie wygląda to jak by miał padaczkę :D
Przeraża mnie twój niski poziom wiedzy o subkulturach -.- Nie pasuje mi to i mam do tego prawo. Wolność słowa jest, więc krytyka też może być. Gdybym miał inny nick to byś pewnie nic nie mówił, chociaż zjechałbym twój temat nie wiadomo jak bardzo...
Satanista
31-07-2009, 11:15
@up
Tnij sie
@topic
Ten 6~ letni chlopak to ja _/
Ja się tak cieszę jak mi mama kupuje herbatke Nestea.
Tfój Janek
31-07-2009, 12:22
To edzio, dostał nową klawiature bo na starej za bardzo maniaczył =\
Hehe^^..Dziecko sie poprostu cieszy bo dostalo jakas tam rzecz.. o ktorej marzylo. Wy nigdy sie nie cieszylicie jak byliscie mali? I dostaliscie cos o czym mysleliscie dzien i noc?..
Coz... jak ja dostalem swoja pierwsza konsole psx to nie myslalem o niej dniem i noca... tylko gralem nocami i dniami HAHAAHHAHA XD !
DeDaX's Pogromca Wenrzy
31-07-2009, 12:53
jak wygram licytacje kcc na Allegro to dosłownie zmieniam sie w tego dzieciaka :X
`FilipeK <3
31-07-2009, 17:45
Fail
#topic
mowisz , ze dzieci , a sam taki jestes?.
Sorc King
31-07-2009, 19:39
O lol a ta powtórka zajebista :D. To prawie jak gdy niektórzy dostaną pacc. Nie no filmik wymiata i te reakcje w zwolnieniu :D. A tak to z tym ich wiekiem to też w sumie jest :D
MiXer do Kawy
31-07-2009, 19:46
Przynajmniej potrafi się to dziecko cieszyć z czegoś co dostało, a nie jak niektórzy że wszystko im nie pasuje
Otóż to, najgorszy rodzaj bachora to ten, który dostaje wszystko co chce, a i tak nic mu się nie podoba.
@topic
Mojej pierwszej wypowiedzi nie bierzcie za ironie, ja mówiłem serio.
tedziq08
05-08-2009, 01:11
Dawidsoni wbil RS'a i dostal kcc od mamy ^^
Razer Rookslayer
05-08-2009, 22:29
Typowa sytuacja na apo :nooby zlapaly parcela i sie podniecili ale po 24 godzinnym podnieceniu otworzyli i okazalo sie ze nic nie ma ... (ale byli szczesliwi bo mieli gdzie spac ;])
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.