View Full Version : Udusi?em ?on?
http://www.youtube.com/watch?v=f_jOyXDhsd4
Hehe :D
Dajcie głośniej trochę głośniki bo wszystkiego można nie usłyszeć!
Nie widziałem tego wcześniej na forum jeśli było to sorry.
DeDaX's Pogromca Wenrzy
31-07-2009, 10:52
Wstała suka, a to przepraszam
Xddddddddddd zajebiste :X, ale czy tego nie było?
Na samym wstępie po komentarzu z głośnikami wydaje mi się, że to jakiś denny filmik z wyskakującą i drzącą kape mordą.
------PO OBEJRZENIU------
Jednak się myliłem. Wstała suka mnie rozjebało XDDDDDDD Filmik taki sobie, może być.
Prowokacja, czy też nie. Nie chciałbym być w skórze tej żony. Poza tym wcale jakoś mnie to nie rozbawiło. Czekam z niecierpliwością na następne denne filmiki.
Quiet v 2.0
31-07-2009, 11:10
Na końcu najlepsze "wstała suka, przepraszam...". Już widzę minę dyspozytorki :D
DeDaX's Pogromca Wenrzy
31-07-2009, 11:11
Prowokacja, czy też nie. Nie chciałbym być w skórze tej żony. Poza tym wcale jakoś mnie to nie rozbawiło. Czekam z niecierpliwością na następne denne filmiki.
Szkoda jednak, ze to ciebie nie dusili :O
Słyszałem to już ale niezły ten koleś :) Zdzisław :) Ale na końcu jest najlepsze :)
Haha dowalone najlepsze, że Okopowa jest w moim mieście xD jakby tu mieszkał to zaraz obok dobrej pizzerii :O.
Maślanka
01-08-2009, 15:41
Wstała su.. przepraszam xD kox film .
Wstała suka
Haha, leże :D
Fajny filmik, 8/10
Pozdro, Masterq ;]
Tony Soprano
02-08-2009, 14:35
Dla mnie najlepszy był fragment,jak ona sie go pyta gdzie teraz jest a on "a ty ku.r.wo oszukujesz mnie,przepraszam. ..........gdzie pan teraz jest>-nigdzie;d"
Kosa Banned
02-08-2009, 15:09
HAhahahahahah, ale ten filmik kiedys juz był na forum... : ) 10/10
Mordotymoja
05-08-2009, 14:56
Szkoda jednak, ze to ciebie nie dusili :O
Zgadzam się w 100%. Wyp***** z tego forum Pseudo - emo. Wszystkim w dzień psujesz humor a w nocy sie tniesz dobra daj spokoj czlowieku...
@topic
Haha :D "wstała suka" dobreeee ale stareeeee ale jareeeeee
Habemus Papam
05-08-2009, 16:18
Najadł się strachu XDD
Dobre i zwałowe XD
Wstała suka xd
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.