View Full Version : Co? si? zepsu?o? o0
Marcelllo
31-07-2009, 10:51
Hahaha dobre... Chyba jestem jednym z nielicznych którym się to udało w takim czasie, gdzie server wolny (300 osób na 800) :D Udało się stanąć w kolejce o.0
http://i25.tinypic.com/b7x3ld.jpg
Dobre :D Próbowałem się zalogować na zbugowanego chara :) Nie wiem co się stało ale kto teraz od kilku miesięcy stał w kolejce na apo 7.6? :D
IrysBanned
31-07-2009, 10:56
Wooooo Mortiis zaszalał, albo ludzie wracają na apo O.O
Ale sądze ze raczej to 1 bo teraz apo to syf;p
DeDaX's Pogromca Wenrzy
31-07-2009, 11:01
287/800 i kolejki? bug, a tak nawiasem mortiis teraz zabawia się na Woodstocku za nasze Pacc'e :)
To nie jest kolejka taka, że dużo ludzi w grze...
Po prostu za dużo ludzi stoi w temple i "nie ma Cię gdzie dać" i tak jakby czeka aż się zwolni miejsce...
Możecie się śmiać z tego co napisałem, ale serio tak jest, bo już kiedyś tak było i Mortiis tłumaczył .
@Edit / down
Dzięki za poparcie, ale inni mogliby mnie wyśmiać ; )
Wiem, że tak jest :)
Quiet v 2.0
31-07-2009, 11:05
Po prostu za dużo ludzi stoi w temple i "nie ma Cię gdzie dać" i tak jakby czeka aż się zwolni miejsce...
Możecie się śmiać z tego co napisałem, ale serio tak jest, bo już kiedyś tak było i Mortiis tłumaczył .
Nie ma się z czego śmiać, bo dobrze mówisz. Tak samo jest i w innych gracz. Jak jest za dużo graczy w CSie, to też cię zabija, bo nie ma miejsca dla ciebie na respie, itp. Nooby pewnie temple blokują, albo coś =/
Tak jak napisał Sado za dużo ludzi w temple. Ale ja bym chciał sobie przypomnieć te czasu kiedy kolejki były. Wtedy się działo a nie to co teraz.
silver ghostek
31-07-2009, 11:34
@Edit / down
Dzięki za poparcie, ale inni mogliby mnie wyśmiać ; )
Wiem, że tak jest :)
Wtedy by pisalo ze nie ma miejsca do zalogowania.
@topic
bug.
Pampalini
31-07-2009, 12:43
Czy to bug ? trudno to nazwać bugiem .. chociaż gra 280 osób na 800 to jak mogą być kolejki na serverze. Ktoś tam napisał że za dużo ludzi w temple ale to nie przez to bo pisało by to co ghostek napisał -.-'
Ale na pewno jest to do poprawy
Autro chciał ukazać, że kolejki są dzisiaj nie spodziewanym zajwiskiem i dlatego jest zdziwiony, a nie żebyscie rozkminiali czy to bug czy nie... Ludzie myślcie... ;/
Maślanka
31-07-2009, 16:15
Kiedyś też tak było, jak był jakiś udpejd crash czy tam cofka, i dużo osób na raz było, i chociaż server był pusty w połowie to kolejka była 300.
Exevo knight
31-07-2009, 17:17
A mógłbyś podać nick postaci? Bo kiedyś też tak miałem i w wyszukiwarce na stronie data logowania była 1970 (jakoś tak). Wtedy trzeba było usuwać chara ;d
`FilipeK <3
31-07-2009, 17:19
dokladnie jakby nie bylo miejsca bylo by takie cos
Brak miejsca do zalogowania postaci , prosze sprobowac pozniej?
#topic
bug , ktory pewnie jest juz naprawiony lub znikl xd
Nabijacz Postow
02-08-2009, 18:30
Może i bug, ale jaki! Przypominający apo no chociaż z przed 1,5roku .
Hardkor ma moc
02-08-2009, 18:42
Ehh... chcialbym chociaz raz jeszcze postac w takiej kolejce... ;(
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.