Gonzalo
31-07-2009, 17:58
Witam, masz czas na mały wywiad ?
Jasne
Na początek może powiedz parę słów o swojej osobie oraz o swoich zainteresowaniach.
Mam na imię Piotrek lat 16 i jestem z Katowic. A zainteresowania to piłka nożna i hokej na lodzie.
Może powiesz nam do jakiej szkoły się wybierasz po wakacjach ?
Więc wybieram się do Technikum Handlowego w Katowicach.
Dlaczego właśnie tam ? Co Cię skusiło ?
Może być to śmieszne ale wybrałem ten kierunek przez mamę, która ma swój sklep, i muszę uczyć się zawodu.
Jakiego rodzaju muzyki słuchasz ?
Praktycznie słucham wszystkiego co mi się spodoba, ale jeżeli miałbym wybierać to Techno
Masz może jakiegoś ulubionego DJ lub piosenkę ?
Tak mam swojego ulubionego DJa jest nim Max Farenthide.
Masz może dziewczynę ?
Tak, mam dziewczynę od ponad roku.
Co robisz w wakacje w ciągu dnia ?
Jeżeli jest ładna pogoda, to wychodzę ze swoją dziewczyną na spacer i tez czasami pogram z kolegami w piłkę.
Kiedy i jak zaczęła się Twoja przygoda z Tibią ?
Moja przygoda z Tibią zaczęła się pod koniec tibi 7.5. A jak się zaczęła to szkoda gadać.
Może jednak nam to powiesz ?
Zaczęła się w dość głupi sposób bo poznałem ją przez mojego sąsiada, a gdy zalogowałem się do tibi i poszedłem zabić swojego pierwszego "szczurka" i po jakimś czasie chciałem wyjść z dziury, jednak siedziałem pół dnia przy drabince bo nie mogłem wyjść. :<
To ciekawie zaczynałeś swoją karierę. Pewnie było to na RL , pochwal się jaki lvl zdobyłeś na globalu.
Tak była to RL tibia, gdy grałem na 7.6 wersji wbiłem jedynie 45 lvl, dopiero po jakimś okresie udało mi się wbić 140 , 90 i 72 lvl.
Więc dlaczego przestałeś grać na RL ?
Nowe update co nowszy ten gorszy, bardzo duża ilość botów oraz zniechęcenie do gry.
W jaki sposób dowiedziałeś się o APO ?
O apo dowiedziałem się od mojego kolegi, który kiedyś szukał jakiegoś "dobrego" OTSa do grania.
Od kiedy grasz na APO ?
Nie pamiętam miesiąca ale była to połowa 2005 roku.
Co osiągnąłeś na Podkarpackim ?
Miałem parę postaci na apo, ale te najważniejsze to : 420 na old apo a teraz 729ed.
Kogo uważasz za najlepszego gracza na APO ?
Uważam iż najlepszym graczem na apo jest Aziel Vara.
Dlaczego właśnie on ?
Bo jest jedną z nielicznych osób na której można polegać i ma chrapkę do szybkiego expa.
Jaki jest twój stosunek do graczy używających wspomagaczy?
Mój stosunek do ludzi którzy używają botów jest praktycznie taki sam jak do innych graczy, sam kiedyś używałem wspomagaczy i żałuję tego.
Jakie jest twoje ulubione miejsce do zdobywania doświadczenia?
Moim ulubionym miejscem do zdobywania doświadczenia była mała wysepka magic urge.
Czy według Ciebie Apo zmienia się na lepsze czy na gorsze ?
Apo zmieniło się na lepsze przez update które zaszły do tej pory, ale pogorszyła się też przez 12-13 letnie dzieci które niszczą klimat dawnego apo.
Co sądzisz o update'ach na APO ?
Updaty są dobre lecz jest ich mało .. i przez to praktycznie odeszło dużo ludzi z servera 8.42 bo jak to mówią nie mają gdzie expić i są potrzebne duże zmiany na wszystkich serverach.
Czy według Ciebie Mortiis "olewa" graczy ?
Raczej tak, gdyż dla niego liczą się tylko i wyłącznie pieniądze z pacc, powstało bardzo dużo dobrych propozycji dotyczących obydwóch serverów ale mortiis nie zrealizował rzadnej propozycji.
Co sadzisz o samym Mortiisie ?
A co mogę o nim sądzić nie znam go za dobrze więc nie będę o nim pisał. Poza tym, jest przystojny :)
Który server jest według ciebie najlepszy ?
Dla mnie najlepszym serverem jest i zawszę będzie apo 7.6 a dlaczego ? Bo po części przypomina mi old tibię.
Co sądzisz o poszczególnych serverach :
7.6
7.6 ? plaga botterów spamerów, noobów ..
8.42
Botterzy i niezłe wojny
ROX
Tak jak wcześniej pisałem praktycznie każdy co tam gra używa nie legalnego oprogramowania .. i powinni usunąć ten server.
Czy jest jakaś osoba która według ciebie jest legendą APO ?
Jak najbardziej uważam że legenda apo jest Affan II
Co sadzisz o forum APO ?
Hmm, co ja tu mogę powiedzieć o forum jest takie jak każde inne ..
Ale są osoby które chcą zniszczyć forum. Co o nich sądzisz ?
Powiem o nich tylko tyle : Głupie rozpieszczone dzieciaki.
Który moderator według ciebie robi najwięcej na forum ?
Zawsze uważałem że najwięcej na forum robił Mc Maciek z tego powodu że potrafi pomóc odpowiedzieć na trudne pytania , i chyba tylko on najlepiej wywiązuję się ze swojej posady.
Najlepszy kandydat na nowego moderatora forum ?
Jeżeli ja miał bym wybierać kandydata na nowego moderatora to byłby nim Crayon.
Myślisz, że jest mało moderatorów na forum ?
Tak jest mało moderatorów na forum, Mc Maciek z Muflonem i Lost nie ogarną forum, Nixona praktycznie nie ma .. więc przydało by się 2-3 nowych moderatorów.
Czy według ciebie administracja nie zajmuje się forum ?
Nie zajmują się forum bo nie mają po co.
Dlaczego według Ciebie administracja nie przeprowadzi rekrutacji, albo chociażby wybierze kilku nowych moderatorów ?
Zapewne administracja nie ma czasu na takie "pierdoły" mają ważniejsze problemy na głowie niż jakieś rekrutacje na nowych moderatorów forum.
Dodałbyś jakieś nowe działy na forum ?
Tak, na pewno bym przywrócił dawny dział "Humor" i to chyba na tyle.
Według Ciebie na forum potrzebny jest licznik postów oraz rangi ?
Licznik postów tak bo można zobaczyć ile dana osoba ma napisanych postów, a rangi można by wycofać bo moim zdaniem są nie potrzebne.
Teraz podam ci kilka nicków z forum a ty powiedz co o tych osobach myślisz.
Bondi
Spoko gość.
Quiet
Co tu o nim pisać Nabijacz postów.
Tre Cool
Kandydat na moda.
No dobra, wywiad dobiegł końca. Jestem pewien, że chcesz kogoś pozdrowić.
Lista będzie dość długa więc tak : Lord Pih, Gonzalo, Aziel Vara, Malahada Astin(Brat),Old Rafal Palladyn, Mysticus, Skocio, Mista man,Kamor, Daroo,Old Master Shidishi, Azbestowy(mój idol),Queit,Daaron,Bondi,Gladeq,Sempacz,Pagon i Crayon
Dzięki za wywiad. CYA.
Cya
Serdecznie polecam. Nie wzoruje się na tym jakie wywiady robi Bondi bo to inna bajka. :)
Jasne
Na początek może powiedz parę słów o swojej osobie oraz o swoich zainteresowaniach.
Mam na imię Piotrek lat 16 i jestem z Katowic. A zainteresowania to piłka nożna i hokej na lodzie.
Może powiesz nam do jakiej szkoły się wybierasz po wakacjach ?
Więc wybieram się do Technikum Handlowego w Katowicach.
Dlaczego właśnie tam ? Co Cię skusiło ?
Może być to śmieszne ale wybrałem ten kierunek przez mamę, która ma swój sklep, i muszę uczyć się zawodu.
Jakiego rodzaju muzyki słuchasz ?
Praktycznie słucham wszystkiego co mi się spodoba, ale jeżeli miałbym wybierać to Techno
Masz może jakiegoś ulubionego DJ lub piosenkę ?
Tak mam swojego ulubionego DJa jest nim Max Farenthide.
Masz może dziewczynę ?
Tak, mam dziewczynę od ponad roku.
Co robisz w wakacje w ciągu dnia ?
Jeżeli jest ładna pogoda, to wychodzę ze swoją dziewczyną na spacer i tez czasami pogram z kolegami w piłkę.
Kiedy i jak zaczęła się Twoja przygoda z Tibią ?
Moja przygoda z Tibią zaczęła się pod koniec tibi 7.5. A jak się zaczęła to szkoda gadać.
Może jednak nam to powiesz ?
Zaczęła się w dość głupi sposób bo poznałem ją przez mojego sąsiada, a gdy zalogowałem się do tibi i poszedłem zabić swojego pierwszego "szczurka" i po jakimś czasie chciałem wyjść z dziury, jednak siedziałem pół dnia przy drabince bo nie mogłem wyjść. :<
To ciekawie zaczynałeś swoją karierę. Pewnie było to na RL , pochwal się jaki lvl zdobyłeś na globalu.
Tak była to RL tibia, gdy grałem na 7.6 wersji wbiłem jedynie 45 lvl, dopiero po jakimś okresie udało mi się wbić 140 , 90 i 72 lvl.
Więc dlaczego przestałeś grać na RL ?
Nowe update co nowszy ten gorszy, bardzo duża ilość botów oraz zniechęcenie do gry.
W jaki sposób dowiedziałeś się o APO ?
O apo dowiedziałem się od mojego kolegi, który kiedyś szukał jakiegoś "dobrego" OTSa do grania.
Od kiedy grasz na APO ?
Nie pamiętam miesiąca ale była to połowa 2005 roku.
Co osiągnąłeś na Podkarpackim ?
Miałem parę postaci na apo, ale te najważniejsze to : 420 na old apo a teraz 729ed.
Kogo uważasz za najlepszego gracza na APO ?
Uważam iż najlepszym graczem na apo jest Aziel Vara.
Dlaczego właśnie on ?
Bo jest jedną z nielicznych osób na której można polegać i ma chrapkę do szybkiego expa.
Jaki jest twój stosunek do graczy używających wspomagaczy?
Mój stosunek do ludzi którzy używają botów jest praktycznie taki sam jak do innych graczy, sam kiedyś używałem wspomagaczy i żałuję tego.
Jakie jest twoje ulubione miejsce do zdobywania doświadczenia?
Moim ulubionym miejscem do zdobywania doświadczenia była mała wysepka magic urge.
Czy według Ciebie Apo zmienia się na lepsze czy na gorsze ?
Apo zmieniło się na lepsze przez update które zaszły do tej pory, ale pogorszyła się też przez 12-13 letnie dzieci które niszczą klimat dawnego apo.
Co sądzisz o update'ach na APO ?
Updaty są dobre lecz jest ich mało .. i przez to praktycznie odeszło dużo ludzi z servera 8.42 bo jak to mówią nie mają gdzie expić i są potrzebne duże zmiany na wszystkich serverach.
Czy według Ciebie Mortiis "olewa" graczy ?
Raczej tak, gdyż dla niego liczą się tylko i wyłącznie pieniądze z pacc, powstało bardzo dużo dobrych propozycji dotyczących obydwóch serverów ale mortiis nie zrealizował rzadnej propozycji.
Co sadzisz o samym Mortiisie ?
A co mogę o nim sądzić nie znam go za dobrze więc nie będę o nim pisał. Poza tym, jest przystojny :)
Który server jest według ciebie najlepszy ?
Dla mnie najlepszym serverem jest i zawszę będzie apo 7.6 a dlaczego ? Bo po części przypomina mi old tibię.
Co sądzisz o poszczególnych serverach :
7.6
7.6 ? plaga botterów spamerów, noobów ..
8.42
Botterzy i niezłe wojny
ROX
Tak jak wcześniej pisałem praktycznie każdy co tam gra używa nie legalnego oprogramowania .. i powinni usunąć ten server.
Czy jest jakaś osoba która według ciebie jest legendą APO ?
Jak najbardziej uważam że legenda apo jest Affan II
Co sadzisz o forum APO ?
Hmm, co ja tu mogę powiedzieć o forum jest takie jak każde inne ..
Ale są osoby które chcą zniszczyć forum. Co o nich sądzisz ?
Powiem o nich tylko tyle : Głupie rozpieszczone dzieciaki.
Który moderator według ciebie robi najwięcej na forum ?
Zawsze uważałem że najwięcej na forum robił Mc Maciek z tego powodu że potrafi pomóc odpowiedzieć na trudne pytania , i chyba tylko on najlepiej wywiązuję się ze swojej posady.
Najlepszy kandydat na nowego moderatora forum ?
Jeżeli ja miał bym wybierać kandydata na nowego moderatora to byłby nim Crayon.
Myślisz, że jest mało moderatorów na forum ?
Tak jest mało moderatorów na forum, Mc Maciek z Muflonem i Lost nie ogarną forum, Nixona praktycznie nie ma .. więc przydało by się 2-3 nowych moderatorów.
Czy według ciebie administracja nie zajmuje się forum ?
Nie zajmują się forum bo nie mają po co.
Dlaczego według Ciebie administracja nie przeprowadzi rekrutacji, albo chociażby wybierze kilku nowych moderatorów ?
Zapewne administracja nie ma czasu na takie "pierdoły" mają ważniejsze problemy na głowie niż jakieś rekrutacje na nowych moderatorów forum.
Dodałbyś jakieś nowe działy na forum ?
Tak, na pewno bym przywrócił dawny dział "Humor" i to chyba na tyle.
Według Ciebie na forum potrzebny jest licznik postów oraz rangi ?
Licznik postów tak bo można zobaczyć ile dana osoba ma napisanych postów, a rangi można by wycofać bo moim zdaniem są nie potrzebne.
Teraz podam ci kilka nicków z forum a ty powiedz co o tych osobach myślisz.
Bondi
Spoko gość.
Quiet
Co tu o nim pisać Nabijacz postów.
Tre Cool
Kandydat na moda.
No dobra, wywiad dobiegł końca. Jestem pewien, że chcesz kogoś pozdrowić.
Lista będzie dość długa więc tak : Lord Pih, Gonzalo, Aziel Vara, Malahada Astin(Brat),Old Rafal Palladyn, Mysticus, Skocio, Mista man,Kamor, Daroo,Old Master Shidishi, Azbestowy(mój idol),Queit,Daaron,Bondi,Gladeq,Sempacz,Pagon i Crayon
Dzięki za wywiad. CYA.
Cya
Serdecznie polecam. Nie wzoruje się na tym jakie wywiady robi Bondi bo to inna bajka. :)