Quiet v 2.0
31-07-2009, 19:13
No dobra. Wbiłem te 1k postów, to teraz tak jak mówiłem wcześniej odchodzę.
Forum upada coraz bardziej, a serwer już dawno upadł. Zdecydowana większość dzisiejszych graczy, to nooby, które tylko oszukują i wyzywają, a do tego są bezkarni. Administracja już dawno przestała cokolwiek robić, tak na forum, jak i w grze (na odwrót w sumie).
Chciałem podziękować wszystkim za czas, który z Wami spędziłem.
Teraz tylko wystarczy czekać na całkowity upadek APO, bo już teraz jest mnóstwo cave, a nie długo i innych graczy też to pociągnie, bo przecież po co grać z botami? Każdy boter na ogół gra po to, by chara sprzedać na allegro, ale w końcu i ci się wykruszą, bo nikt kupować nie będzie.
Cóż, pozdrowić (najmocniej) chce kilka osób, a resztę to już tak po prostu.
Amaka - kumpel, znamy się już długi czas (ze 2 lata?). Pozdro za chwile spędzone razem na GG i w grze.
Dark Peter - jak wyżej.
Popel i PainJuxa Knight - jedni z pierwszych moich przyjaciół, których poznałem na APO. Teraz już rzadziej rozmawiamy, ale i tak pozdro.
Essay - dzięki za wszystko czego mnie nauczyłeś o WoWie. Dzięki tobie, wiem dużo więcej o samej grze.
Tre Cool - rozmawiamy często na gg, nieźle nam się w WoWa grało. Porzuć CSa i dalej koximy w WoWa!
Mućka, Patrol, Ruskibuc, Runner (i ci, których nie wymieniłem)- dzia za czas spędzony na wspólnych BG, Arenach, raidach i expieniu w WoWie.
W. Margoth - poznaliśmy się nie dawno, ale już po pierwszej rozmowie z tobą, wiadome jest, że nie da się Ciebie nie lubić.
GladeQ - noob z ciebie, ale fajnie się z Tobą na 8.42 grało.
Sempacz - dzia za wszelką pomoc na 8.42. Thx za to, że Moszke jechaliście dla mnie :D
Selrien - thx za pomoc w grze. Obyś dostał tego tutora, bo ogarniasz :)
Mc Maćk - thx za wszystko na forum. Ogarnij to forum.
Muflon - wszyscy źle Cię oceniają, a wcale Cię nie znają.
Nixon - bądź częściej :D
Kamor - nie będę Ci już streszczał NS :)
Azbest - jebaj posty!
Ishaus - jak mogłem o Tobie zapomnieć! Fajnie nam się grało w WoWa. Wróć też i będzie znowu own3d.
Superaxe - kolejna osoba, którą znam już w ciul długo.
Bondi - że Ci się chciało robić przez 2,5h wywiad. Ech...
Splaxor - poznałem Cię nie dawno, ale thx za tych kilka PW. Napisz na GG to jeszcze pogadamy :D
I ogólnie:
Azonka
Marik
Tr4X
Fifuś
Grote
Goli
Serafin
Krsix
Gonzalo
Pampalini
RMM
Wiceps
Cineq
ByOut
Ktoś II
Marik
H5N1
Maślanka
Hjubert
.Bart.
Daaron
DannRook
i dla wszystkich użytkowników forum.
Jak mi się przypomni ktoś, to dopisze :D
Od mojego kumpla:
Dark Peter :: 19:00:19
Napisz im
Dark Peter :: 19:00:26
"Dzieki ze moglem wbic u Was 1000 postow a teraz nara h**e"
PS. Proszę moderatorów o nie zamykanie/usuwanie tematu i o nie przenoszenie tematu do działu Pożegnania, przynajmniej przez jakiś czas (ze 2 dni, a co :D).
PPS. Możecie wyzywać :)
[Lost Girl] Jutro o 17 przenoszę :)
Forum upada coraz bardziej, a serwer już dawno upadł. Zdecydowana większość dzisiejszych graczy, to nooby, które tylko oszukują i wyzywają, a do tego są bezkarni. Administracja już dawno przestała cokolwiek robić, tak na forum, jak i w grze (na odwrót w sumie).
Chciałem podziękować wszystkim za czas, który z Wami spędziłem.
Teraz tylko wystarczy czekać na całkowity upadek APO, bo już teraz jest mnóstwo cave, a nie długo i innych graczy też to pociągnie, bo przecież po co grać z botami? Każdy boter na ogół gra po to, by chara sprzedać na allegro, ale w końcu i ci się wykruszą, bo nikt kupować nie będzie.
Cóż, pozdrowić (najmocniej) chce kilka osób, a resztę to już tak po prostu.
Amaka - kumpel, znamy się już długi czas (ze 2 lata?). Pozdro za chwile spędzone razem na GG i w grze.
Dark Peter - jak wyżej.
Popel i PainJuxa Knight - jedni z pierwszych moich przyjaciół, których poznałem na APO. Teraz już rzadziej rozmawiamy, ale i tak pozdro.
Essay - dzięki za wszystko czego mnie nauczyłeś o WoWie. Dzięki tobie, wiem dużo więcej o samej grze.
Tre Cool - rozmawiamy często na gg, nieźle nam się w WoWa grało. Porzuć CSa i dalej koximy w WoWa!
Mućka, Patrol, Ruskibuc, Runner (i ci, których nie wymieniłem)- dzia za czas spędzony na wspólnych BG, Arenach, raidach i expieniu w WoWie.
W. Margoth - poznaliśmy się nie dawno, ale już po pierwszej rozmowie z tobą, wiadome jest, że nie da się Ciebie nie lubić.
GladeQ - noob z ciebie, ale fajnie się z Tobą na 8.42 grało.
Sempacz - dzia za wszelką pomoc na 8.42. Thx za to, że Moszke jechaliście dla mnie :D
Selrien - thx za pomoc w grze. Obyś dostał tego tutora, bo ogarniasz :)
Mc Maćk - thx za wszystko na forum. Ogarnij to forum.
Muflon - wszyscy źle Cię oceniają, a wcale Cię nie znają.
Nixon - bądź częściej :D
Kamor - nie będę Ci już streszczał NS :)
Azbest - jebaj posty!
Ishaus - jak mogłem o Tobie zapomnieć! Fajnie nam się grało w WoWa. Wróć też i będzie znowu own3d.
Superaxe - kolejna osoba, którą znam już w ciul długo.
Bondi - że Ci się chciało robić przez 2,5h wywiad. Ech...
Splaxor - poznałem Cię nie dawno, ale thx za tych kilka PW. Napisz na GG to jeszcze pogadamy :D
I ogólnie:
Azonka
Marik
Tr4X
Fifuś
Grote
Goli
Serafin
Krsix
Gonzalo
Pampalini
RMM
Wiceps
Cineq
ByOut
Ktoś II
Marik
H5N1
Maślanka
Hjubert
.Bart.
Daaron
DannRook
i dla wszystkich użytkowników forum.
Jak mi się przypomni ktoś, to dopisze :D
Od mojego kumpla:
Dark Peter :: 19:00:19
Napisz im
Dark Peter :: 19:00:26
"Dzieki ze moglem wbic u Was 1000 postow a teraz nara h**e"
PS. Proszę moderatorów o nie zamykanie/usuwanie tematu i o nie przenoszenie tematu do działu Pożegnania, przynajmniej przez jakiś czas (ze 2 dni, a co :D).
PPS. Możecie wyzywać :)
[Lost Girl] Jutro o 17 przenoszę :)