View Full Version : Loot Wise/OTS King
ostatnio duzo ludzi pisalo ze slaby lot z kingow na 4lvle wyciagaja marny g helmet moze duzo jest siana na ots ale taki 300lvl np nie ma az tyle siana i gdzie zarobi na demonach?z msow juz tez tak nie leci to samo tyczy sie wisow co sadzicie??:confused::confused:
z wise nic nie leci?
Chłopie co 2 wise to gh lub mls albo inny shit.
co prawda z kingów i msów gówno leci.
Kosa Banned
01-08-2009, 00:39
No kingi to mega shit, ale wiski zalezy ... Nie wiem od czego od czasu do czasu leci cos dobrego , a potem nagle sie zacina loot i nie leci przez 1h albo wiecej nic, Mortiis zrobc coz z tym APO a nie sie opierdzielasz... Wkoncu zacznij działaś bo jak nie Apo sie rozpadnie !
z wise nic nie leci?
Chłopie co 2 wise to gh lub mls albo inny shit.
co prawda z kingów i msów gówno leci.
no nie wiem wczoraj przez 1 h lotlem g axe warlord sword
Zwiększcie i będzie gitez :D Bo teraz to słabo :<
Ta dajcie kingom loot jak z Apo. A co?
Po to jest tak zrobione żeby np pandemka nie chodziła 5kcc _._ Jakby był lepszy to by 500lvle w s setach latały.
Hmm wg. mnie na serwie z lootem nie jest tak źle, niech tak zostanie, na serwie i tak jest duużo kasy.
jak starcza na sl/manaski to jest git po co komu coś jeszcze??
Ogólnie ze wszystkiego zmiejszyli i nawet zero informacju na ten temat, a jak raz napisalem ze z monster skeletów kiepski i inne to odpisał Mortiis że przy loocie nic nie jest grzebane.
Leonidas Waleczny xD
01-08-2009, 09:49
Ehm.
Loot zależy od szczęścia.. Raz na kingach wyjde z 2 g axe na 1 lvl a raz z niczym
Kasta :*
01-08-2009, 10:27
Jestem na tak, mam 350 lvl, brak kasy na sl....
Wszyscy przyzwyczajeni są, że zawsze loot im się zwraca. Ja się cieszę, że zmniejszyli bo i tak na serwerze jest bardzo łatwo o kasę.
Jakby był lepszy to by 500lvle w s setach latały.
I tak s sety mają już nawet mniejsze lvle. Hail Allgero.
Pampalini
01-08-2009, 15:47
Moim zdaniem loot jest dobry, bo do tego potrzeba szczęścia .. loot z kingów nie raz jest marny a nie raz na 2-3 lvle wyciągałem 1kcc ..
Co do wise to loot jest dobry oczywiście nie taki jak kiedyś ale jest dobry ..
Więc nic nie trzeba zmieniać w loocie.
Ogólnie ze wszystkiego zmiejszyli i nawet zero informacju na ten temat, a jak raz napisalem ze z monster skeletów kiepski i inne to odpisał Mortiis że przy loocie nic nie jest grzebane.
chyba jednak było
bo kiedys loot z 30 leveli na ms byl 3/4kcc
a dzis sprzedalem z 360-400 i byl zaledwie 1,7kcc
Jestem za poprawieniem lootu z kingow i ms! Wise moze zostac
Loot jest bardzo słaby i to powinno się zmienić. Jestem na TAK.
Kosik Czarny 2v0
02-08-2009, 08:01
Mogli by Poprawić Prawda sianka na ots jest w Ch*** Ale taki 0-400 Jak niema kolegów hlvl lub na allegro niekupi to mu ledwo starcza na sl ? 150-300 na draculach? i z vamprike itp ma uzbierac pare sc? potem pujdzie 300-400 na ms i co guwno nic nie leci i niema prawie z czego zarobku!!
Morttis Dostał by z piłki w ryj to by sie opamietal ze juz na apo niegra po 400-500 osob i niema kolejek ;o
Maślanka
02-08-2009, 18:43
Piszesz o 300 levelach a za chwile o wise manach... Wąpie, żeby taki level sobie na nich expił... By bota musiał mieć pożądnego albo nawet kilka : o
Jestem na tak, i mam nadzieje, że to wprowadzą.
This forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 19 seconds.
Jak wiekszosc jestem na TAK.
Na Wise nie expie wiec nie wiem jaki loot jest ale z ots kingow zdecydowanie loot jest strasznie smieszny na ilosc zabijanych kingow. Wrecz loot jest mizerny - nie expie na nich dla loot'u gdyz jest to nie oplacalne, w ciagu 5 lvli spadl marny g helmet ( i nie mowcie ze mialem pecha gdyz loot jest naprawde slaby).
Zgodze sie z wami ze taki 0-400 lvl ma ciezko z kasa. Ja osobiscie wole expic na orshabalach niz MS'ach - poprostu uwazam ze wiecej na nich zarobie : )
Teraz APO jest tak zrobione ze maly lvl nie ma kasy a h lvl juz nie zbiera loota... 0 wyrownania...
To jest moje zdanie, jak sie komus nie podoba to jego sprawa
Pozdro.
Moim zdaniem loot jest dobry, bo do tego potrzeba szczęścia .. loot z kingów nie raz jest marny a nie raz na 2-3 lvle wyciągałem 1kcc ..
Co do wise to loot jest dobry oczywiście nie taki jak kiedyś ale jest dobry ..
Więc nic nie trzeba zmieniać w loocie.
Kochany Piotrku Kiedy Ty grales??? Lot z kingow i wisow jest dobry mowisz?:| To Ci oznajmiam iz nie leci n ic z tego ani z tego o queenach nie wspomne ^^
Osobiscie nie expie na wise manach wiec nie wiem jak tam loot idzie.
Wypowiem sie na temat Ots Kingow.
Otoz mi sie wydaje ze loot zalezy od szczescia i czy ma sie rots'a.
Expilem na palku 10 lvl wylecialy mi 2g helmy dsl i stocunter axe.
Natomiast z rotsem wylecialo mi 4 g helmy 1 golden boots.
Moim zdaniem ten loot tez jest maly : / Wiec dalem na tak :)
Pozdrawiam
Dżablona
06-08-2009, 12:41
@up
rots nic nie daje loot,ponieważ loot potworków jest generowany w czasie zrespienia a nie w czasie zabicia
@topic
raz z kingów mialem z 1 lvla 3x g axe 2x g boots 2x g helmet ;O
a raz z 5 lvli 1 g helmet i jakies mpa,sca itp.
jestem za tym aby poprawili loot z Ms a z kingów żeby zostawili tak jak jest ;d
Jestem na nie.
Poprawiać nie ma co lot zalezy od szczescia.
Chociaz z demonów mozna by było podnieść nieco w górę ;p.
Wulgarny Pawel Sioher
06-08-2009, 16:28
Dobry jest loot i cicho najlepszy jest z ratow mozna szybko na sla zarobic *****
Habemus Papam
07-08-2009, 00:56
Z balansować ten loot z kingów, troszkę go powiększyć, również z ms'ów minimalnie.
Wise zostawić.
Na wisa zależy od szczęścia ;) Co do kingów to faktycznie krucho, to samo na ms'ach :cool:
Wise sa chujowe gdy bierzesz po 1 i walisz 10 minut. -.-
Ale jak po 2-3 to juz ladnie leci.
Krulowiec
07-08-2009, 20:54
Trudno, macie wala nic na to nie poradzicie mozecie zalozyc 69358023985 tematów i tak Administracja leje na was ; C
pozdRo.
Ta mało loota jest z tych mobów ja nawet teraz z kinków loota nie zbieram powinni coś zmienić najlepiej tak jak kiedyś było na old apo.
Ja nie expie na Kingach, bo nie ma sensu. Rzadko kiedy poleci mi coś dobrego :P
Ostatnio siohałem prawie 900 paladyna na Wise Manach 2 lvle, a poleciało ok. 120cc, g axe i mls :P Żenada.
Dla porównania, wczoraj expiłem troszkę na msc, a loot warty 5.4kcc.
Niedługo dam ssa z lootu w Screenach.
Stalowy Pret
08-08-2009, 21:21
Ja jestem Za ! żeby zwiększyć . Bo jeśli zbyt mało to na manasy i uhy nie straczy ale jak za dużo to starczy na najlepsze itemy. Więc jeśli każdy będzie miał kase to item pójdą wreszcie w górę !
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.