View Full Version : [7.6] yeah bunny?
DarthWawa*
01-08-2009, 10:38
jak juz pewnie wiecie na apo po wypiciu manaski wyskakuje YeAh BuNnY ++PkT MAnY (moze nie dokladnie, ale dawno nie gralem xd), zamiast tradycyjnego Aaah, ale tutaj chyba nie chodzi o zadnego krolika? Chyba kazdy tez slyszal jak mozna obcokrajowcow nauczyc klnac po polsku "tea who you yeah bunny", i stad moje zapytanie, czy mortiisowi chodzilo o to zeby po wypiciu manasa wyskakiwalo "JEBANY +++ PKT MANY" ?
>down
tez tak to odbieralem na poczatku, ale przed chwila pod prysznicem mnie olsnilo XDDD
Koneser Kostki Brukowej
01-08-2009, 10:41
Ja to odbieram jako ,,tak kruliczku dawaj mane!"
Tre Cool
01-08-2009, 10:46
Powiedziałem ten tekst kiedyś na matmie i dostałem uwagę :(
DannRook
01-08-2009, 11:00
Wdg mnie chodziło mu właśnie o to "Je*any"
Ale ta wersja z króliczkiem, żeby manę dawał też dobra :p
hahah xD, tez kiedyś zamiast yeah bunny mówiłem "jebany dawaj many" xd
Myśle ze to nie jest zrobione specjalnie ;d
silver ghostek
01-08-2009, 11:26
To raczej bylo zrobione specjalnie. :c
""tea how you yeah bunny""
Ti hał ju je bany?
Chyba "tea who you yeah bunny"... Ti hu ju je bany
Poprawiłeś : >
@top
Yyyy... aha, i co?
HAHAHA Xd Jeban* kox :)) Króliczek jest spoko gość raczej specialnie to jest zrobione ;)
Pampalini
01-08-2009, 15:45
Gdy widzę ten napis przypomina mi się old master shidiszi xD !! ( królik ) Ten napis jest zrobiony specjalnie .. lepsze to niż jakies aaaah. xD
Aha............................................... .................................................. ..
Kosa Banned
02-08-2009, 23:38
@up
Wtyka widze ze chciałeś nabic posta ;s
Moim zdaniem jest spoko i oznacza to dawaj królik many!
Nabijacz Postow
03-08-2009, 09:37
Fajny ten napis... ma to coś :d ,,Tak kruliczku plus plus plus punkty many"
Fajny ten napis... ma to coś :d ,,Tak kruliczku plus plus plus punkty many"
Tak słowniku plus plus plus punkty ortografii.
@topic
Wg. mnie to miało tak być, durne aaaah to jakbyś orgazmu dostawał XD
Myślę, że to miało być coś śmiesznego dla graczy. Lepsze to niż jakieś Ahhh...
Myślę, że to miało być coś śmiesznego dla graczy. Lepsze to niż jakieś Ahhh...
Też tak myślę...
Wydaje mi się, że jest to zrobione celowo, bo co ma związany królik z manasem ? ;d
`FilipeK <3
03-08-2009, 11:01
na 100% o kroliku.
bo jeszcze na poczatku apo , gdy byly trainery na wiezy to sie dostawalo bany za przeklenstwa :< wiec watpie , zeby Mortiis chcial uczyc obcokrajowcow , ktorych tutaj nie ma przeklenstw w naszym ojczystym jezyku :p
Krulowiec
03-08-2009, 11:52
Ja to odbieram jako ,,tak kruliczku dawaj mane!"
Tez tak sobie to tłumacze ;C
Zielone - Królik ?
hmm ;x
Jebany daj daj daj pkt many ;>
.
To jest specjalnie zrobione :p Wydaje mi się ze ma to jakiś związek z klapkami :> Bo to przecierz też są kruliczki :]
To jest specjalnie zrobione :p Wydaje mi się ze ma to jakiś związek z klapkami :> Bo to przecierz też są kruliczki :]
Tak ***** a mi sie wydaje ze to ma zwiazek z bazyliszkiem z rl i excalibugiem~ -.- moze to jest odpowiedz ! Kroliki z apo! -.-
Mortarius
11-08-2009, 23:55
Tak ku*wa klapki pojawiły się chyba rok temu (albo później) a apo 4 lata istnieje.No naprawde dużo to ma wspólnego ze sobą xd
@topic
Niewiem po co ten temat ale ok xd Mnie nie ciekawi to co 'ludzik' mówi po wypicu tego manasa tylko to jak on może tyle ich wypić ? xd I jaki maja smak :O XDDD
JEBANY :D:D! Haha, skapnąłem się kiedy pierwszy raz użyłem manasa ^^.
Tea who you yeah bunny!
no co? mortiis mysli o obcokrajowcach :) jak raz bylem na stadionie w wawie, to te rumuny ledwo co gadaja po polsku, ale przeklinali jak polaki ;o Wiec przeklinanie na pierwszym miejscu! XD
Najlepjej jak by wogule napis znikną bo jak sie wali czar np i manasa to idzie z tego spam ;/ i zakrywa siebie
Najlepjej jak by wogule napis znikną bo jak sie wali czar np i manasa to idzie z tego spam ;/ i zakrywa siebie
Najlepiej jakbys wogole stad spierdolil, i nauczyl sie gramatyki.
@top.
I co?
Kiedys queen mowil "Za zajmowanie mi czasu, wylizesz mi row"
Czy cos takiego.
Marcelllo
12-08-2009, 16:11
Mi zawsze się wydawało, że to Je*any miało być :D Fajnie było kiedyś jak było
Yeah Bunny +448 many!
Tzn, jak było napisane ile many dostałeś :D
Mortarius
12-08-2009, 17:28
Najlepiej jakbys wogole stad spierdolil, i nauczyl sie gramatyki.
@top.
I co?
Czy cos takiego.
Hahahaha pamiętam to xDD Jak na arene chodziłem to zawsze mi się śmiać chciało jak to widziałem =dd
Grote v82
12-08-2009, 17:36
JAK ***** WYGRAL JEBANY ++ PKT MANY = o
Mi sie wydaje ze chodzilo Mortiisowi oto aby rozsmieszyc graczy? Nie wiem chodz i tak na to uwagi nie zwracalem.Wydaje mi sie ze chodzi o Jeban* ++ punktow many..... XD
Dexter Rook Sorcerer
12-08-2009, 20:58
Czy cos takiego.
To było tak ;
" Za zawracanie mi dupy,wyliżesz mi rów "
A mi sie zdaje, że Mortiis lubi króliki i napisał tak, żeby inni je polubili!
kiedyś było 'Jeh Banny, dostałeś +486 pkt many' - było do rymu, teraz zostało tylko tak :o
Pewnie ktorys z administratorow siedzac na klopie lub wykonujac inne arcyciekawe zajecie wpadl na pomysl zeby stekanie przy piciu fluidow zamienic na inny tekst, no a ze pkt many rymuje sie z jebany, to tak jakos to wpisali. Prawde mowiac to chyba malo osob zwraca uwage na ten tekst, szczegolnie ci ktorzy jada na botach : > ciekawy topic, daje do myslenia :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.