View Full Version : Ipod COBY MP705
Witam zakupiłem Ipoda COBY MP705 i mam problem wrzucam na niego zdjęcia,fotki. Ale gdy chce np wrzucić jakiś film z rozszerzeniem AVI chce go odtworzyc w ipodzie wyskakuje mi błąd "INvalid File Format" a gdy wrzucam z rozszerzeniem .3gp to mi go w ogóle nie czyta. Czy są do niego potrzebne jakieś sterowniki, lub jeszcze coś innego? Proszę o pomoc!
PadaszNa2Hity
01-08-2009, 21:14
Musisz najpierw przekonwertowac film na odpowiedni rozdzielczosc(i chyba inne parametry zgodne z kodekami odtwarzacza).
Sciagnij jakis wideo konwerter, przekonwertuj i wtedy dopiero zgraj. Chyba sa nawet dedykowane konwertery pod ipoda.
Razer Rookslayer
05-08-2009, 22:25
Po co robisz 2 identyczne teamty?Patrzysz na necie jakie odtwarza i programem konwertuje ale z jego znaleziniem mzoesz meic problem.
Maślanka
06-08-2009, 11:45
Spróbuj przekonwertować ultra rm converter na format mp4 lub wmv, jeśli nie bedzie chodzić, to idź do tych/tego co Ci go sprzedali...
Mordotymoja
17-08-2009, 21:19
Prosta rzecz.... sciagasz mtv video conventer v1.12.11.4. przez ten konventer konvertujesz filmik ktory chcesz grac i ustawiasz tam jakosc wielkosc itp. jak plik zkonwertownay bedzie gotowy wrzucasz na ipod i ogladasz.
P.S Jak nie znajdziesz w gogle tego porgramy to pisz na pw
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.